Merhaba hep buradaki mesajları okudum bende tecrübemi paylaşmak istiyorum , eşime 2023 Ağustos ayında 4. Evre varikosel teşhisi konuldu ve sperm testinde azosperm olduğunu öğrendik genetik testleri (y kromozom mikro deklerasyon , hormonları hepsi normal çıktı ) ve opere oldu sonrasında 4 ay imprl isminde ilaç kullandı bu arada bizde arı sütü bal karışı günde 1 havuç , kuru üzüm , nohut yemeği , kuru incir hepsini kullandık. 4 ayın sonunda sperm testi verdik ve çok büyük hüsrana uğradık. Sonuç yine azosperm. Aynı gün aynı hastanede benim kadın doğum muayenem vardı doktor beni muayene etti ve her şeyin çok iyi olduğunu eşimin hormon değerleri iyi olduğu için tıkanıklığa bağlı olabileceğini söyledi ve aynı gün beni
tüp bebek tedavisine aldılar eşimede Mikrotese yapılacağını söylediler tek çarenin bu olduğunu söylediler. Benim tedavim başlandı yumurta uyarma iğneleri oldum çatlatma iğnemi oldum ve bugğn eşim ameliyat oldu sonuç sıfır sperm bulunamadı. Bize umut yok dediler. Kafayı yemek üzereyim. Hala umudum var ve yarın yumurta toplatıp dondurmaya karar verdik. Yaşımız 25 ve hiçbir hastalığımız yok 2 senedir evliyiz bizim gibi olup sonradan sonuç alan oldu mu acaba. Allah hepinizin yardımcısı olsun içimi dökmek istedim