Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canm eşinin varikoseli çok ileri seviyede değilse ameliyata bile gerek yok benim eşimde varikosel ameliyati oldu belki bir ihtimal bundan dolayi olabilir dediler bide zaten ileriydi bizimkisi ameliyat gerekliydi spermden ziyade ağrı yapıyodu hani.Ama ameliyat oldu hiçbir şey değişmedi tese ameliyatinı yapan doktor varikosel ameliyatı sadece tesede sperm bulmada bizim işimizi kolaylaştırır dedi.Eğer biraz sperm olsaydı ve varikosel olsaydı ameliyattan sonra tabiki düzelen çok normal çocklari oluyo hatta.Yani demem o ki bize ilk varikosele bağlı olabilir dendi bizde bir umut ameliyat olduk ne gelen var ne giden.Bazı hastalarda bir yıldan sonra iyileşme bekleniyormş bizim daha bir yıl olmadi belki bir yıldan sonra birşeyler olur bir umut işte ya 😅
Hafize hanımcım geçmiş olsun. Grade 1 sanırım 1. Seviye olıyor. Ayrıntılı sprem testıde yaptırdık.sonucu henüz gelmedi
Kaç ml varikosel yazıyo

Rabbim büyük tek bir tane sperm hücresinden bızlerı yaratan rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.. açıkcası çok ameliyat taraftarı değiliz. Sperm çıkışı oluyor ise tüp bebek olur diye düşünüyoruz. ml ler ise 2.8 m ve 2.4 m yazıyor. Çok ilerimi?? Sizin bilginiz var mi? Bakalım 21 aralıkta celalettın hocaya randevumuz var. Ne dıyecek.🤷‍♀️🥲 inşallaaah sizde en kısa zamanda mucızenıze kavusursunuz. Eşiniz sağlığına kavusur🙏

merhaba
bizde sizin gibi genetik ve hormonal bir sıkıntı olmadığını öğrendik iki gün önce. çarşamba günü doktorumuzla görüşüp bir yol haritası belirleyeceğiz sanırım.
size sormak istediğim bir şey var ilaç tedavisiyle birlikte azda olsa çıkış oldu mu acaba?
tekrar geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun
Merhaba. Bizim çıkış olmaya başladı tek tük. Dondurulmaya başlandı sperm çok şükür. Darısı başınıza inşallah 😊

Hafize hanımcım geçmiş olsun. Grade 1 sanırım 1. Seviye olıyor. Ayrıntılı sprem testıde yaptırdık.sonucu henüz gelmedi

Rabbim büyük tek bir tane sperm hücresinden bızlerı yaratan rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.. açıkcası çok ameliyat taraftarı değiliz. Sperm çıkışı oluyor ise tüp bebek olur diye düşünüyoruz. ml ler ise 2.8 m ve 2.4 m yazıyor. Çok ilerimi?? Sizin bilginiz var mi? Bakalım 21 aralıkta celalettın hocaya randevumuz var. Ne dıyecek.🤷‍♀️🥲 inşallaaah sizde en kısa zamanda mucızenıze kavusursunuz. Eşiniz sağlığına kavusur🙏
Çok teşekkür ederim hepimiz hayırlı haberler alalım insallah,galiba 3 ml den sonrası ameliyat gerektiriyor tam hatırlamıyorm eşimin sonçlarına bakmam lazm 😇Ama bize garanti vermemşlerdi zaten bir ihtimal demşlerdi bizde o bir ihtimal belki olur diye olduk bide eşimi rahatsız ettiği için.Bizde tesede çıktı zaten umarm hepinizin çıkar teseye bile gerek kalmadan 🥰🥰

Çok teşekkür ederim hepimiz hayırlı haberler alalım insallah,galiba 3 ml den sonrası ameliyat gerektiriyor tam hatırlamıyorm eşimin sonçlarına bakmam lazm 😇Ama bize garanti vermemşlerdi zaten bir ihtimal demşlerdi bizde o bir ihtimal belki olur diye olduk bide eşimi rahatsız ettiği için.Bizde tesede çıktı zaten umarm hepinizin çıkar teseye bile gerek kalmadan 🥰🥰
Amiiiiin inşallaah hafize hanım. Dün biraz araştırdım ame tekrarladıgını felan yazmışlar. Bilemiyorum tabı ameliyat olup dogal yoldan gebe kalanlarda var. Daha doktora gıtmedık. Bakalım doktor ne dyecek. Belki tekrar ultrosan ıster bılemıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bizde tesadufen ogrendık. Azosperm teshısı koyuldu. Dun ultrasonda cıktı. Eşimde herhangı bir agrı aızı yoktu. Oda sanırım başlangıç varıkosel oldupu için 🤷‍♀️

Amiiiiin inşallaah hafize hanım. Dün biraz araştırdım ame tekrarladıgını felan yazmışlar. Bilemiyorum tabı ameliyat olup dogal yoldan gebe kalanlarda var. Daha doktora gıtmedık. Bakalım doktor ne dyecek. Belki tekrar ultrosan ıster bılemıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bizde tesadufen ogrendık. Azosperm teshısı koyuldu. Dun ultrasonda cıktı. Eşimde herhangı bir agrı aızı yoktu. Oda sanırım başlangıç varıkosel oldupu için 🤷‍♀️
Eğer varikosel varsa gittikçe ilerliyor zaten kuzum bizde mesela 2 yıl önce öğremdk ameliyat olmadı eşim sonra gittiğimzde daha çok ilerlemşti.Bide varikosel ameliyatida aynı tese gibi doktordan doktora farkediyor kimisi yapma taraftari kimisi yapmama taraftari ama ben kendi fikrimi söyleyeyim eşim varikosel den ziyade tese ameliyatndan sonra daha iyi oldu ağrıları falan yok artk değişik 😅Tabi keşke normal çıkış olsaydıda öyle yollara girmeseydik orası ayrı.Neyse sizin ilerlememşse önce bi bebek işini halledin ilerde eşini rahatsız ederse ameliyat olursnz 😇

Canım sizin tedavi öncesinde verdiğiniz örneklerde spermmatit, spermmazotit ,öncü hücre ya da germ hücresi de mi yoktu. Yani tamamiyle sıfır mıydı?
Valla tüm degerler sifırdı biz de. Hiçbir şey yoktu. Doktor da bize sperm ürettirmeye çalışcaz dedi zaten. Tek tük çıkışlar başladı bizde şükür.

Eğer varikosel varsa gittikçe ilerliyor zaten kuzum bizde mesela 2 yıl önce öğremdk ameliyat olmadı eşim sonra gittiğimzde daha çok ilerlemşti.Bide varikosel ameliyatida aynı tese gibi doktordan doktora farkediyor kimisi yapma taraftari kimisi yapmama taraftari ama ben kendi fikrimi söyleyeyim eşim varikosel den ziyade tese ameliyatndan sonra daha iyi oldu ağrıları falan yok artk değişik 😅Tabi keşke normal çıkış olsaydıda öyle yollara girmeseydik orası ayrı.Neyse sizin ilerlememşse önce bi bebek işini halledin ilerde eşini rahatsız ederse ameliyat olursnz 😇
Evett bebek işini halledersek bu sekılde bır mucıze olucak sanırım. Hayırlısı bakalım yaşayıp göreceğiz:KK43:

Valla tüm degerler sifırdı biz de. Hiçbir şey yoktu. Doktor da bize sperm ürettirmeye çalışcaz dedi zaten. Tek tük çıkışlar başladı bizde şükür.
Hangi doktora gidiyorsunuz acaba eşimin genetik testleri normal microntese de sperm hücresi bulamadılar %15 ilaç tedavisi ile olabileceğini söylediler yardımcı olur musunuz

Biz istanbul Bahçeci Bülent Erol'a gittik canım. Çok şükür sperm normal yolla çıktı verdiği ilaçlarla
Biz de geçen hafta gittik bülent hocaya. Başarısız bir tesemiz var dedik. Yolumuz uzun dedi. 6 ay 1 sene ilaç tedavisi görecek eşim. O sırada bana da havuzlama yapılacak. Umarım hiç biri boşa çıkmaz🙏🏻🙏🏻 Sizin gibi güzel çıkışlarımız olur

X