Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İyi akşamlar celalettin perunun muayenesi nerde ankarada mı istanbulda mi netten baktımda bulamadım
Semra sertyel de ankarada demi bilgi verenler için simdiden tskler

S9 macunu duydum ama fazla bilgim yok hangi seviyede kulaniliyor acaba biz daha önce c.p nin ilaclarla beraber macun kulandik dr.henri diye acaba ayni mi bide sadece macun yetersiz gibi geliyor yaninda tedavi olmuyor musev
Tam olarak bende bilmiyorum daha başlamadık bu azospermi derneğinin ürettiği bir macun ise de yarıyormuştabiki %100 değil yanında havuç suyufelan içenler de varmış okuduklarıma göre burda görmüştüm benim eşim 6 ay iğne kullandı veetki etmedi biz macunla devam etmeyi düşünüyoruz

İyi akşamlar celalettin perunun muayenesi nerde ankarada mı istanbulda mi netten baktımda bulamadım
semra hnm ankara etımesgut a lıfe ta celalettın bey ıstanbulda floryada yenı muayenehaneye gectı

Celalettin peru istanbulda biz ora gitmiştik semra hanimda ankaradadi ama simdi oda istanbulda A life hastanesinde benim bildigim kadariyle celalettin bey bizi semra hanima göndecekti ama bir türlü kismet olmadi yarim kaldi tedavi bizim

Celalettin peru istanbulda biz ora gitmiştik semra hanimda ankaradadi ama simdi oda istanbulda A life hastanesinde benim bildigim kadariyle celalettin bey bizi semra hanima göndecekti ama bir türlü kismet olmadi yarim kaldi tedavi bizim
ıstanbulda a lıfe hastanesı yok ama sız yanlıs anlamıs olabılırmısınız celalettın bey bızıde gonderdı semra hnma ankaradaydı yanı halada oyle tub bebegımı yaptı cunku kendısı

celalettin beye randevuyu nasıl aldınız

Tam bilmiyorum bende semra hanım bi ara istanbula da gelecegini söylemişti. Siz rosi mi yaptiniz başarili oldumu acaba ? Yoksa normal tüp bebek mi
normal tup bebek oldu benımkı esım azospermdı celalettın beyse ılerleme kaydettık semra hanımda toplandı a lıfe spremler sonra ben hazırlandım suan 25 haftalık hamıleyım

normal tup bebek oldu benımkı esım azospermdı celalettın beyse ılerleme kaydettık semra hanımda toplandı a lıfe spremler sonra ben hazırlandım suan 25 haftalık hamıleyım
Merhaba cnm,
Allah saglikli bir şekilde kuçagınıza almayi nasip etsin insallah. Sizin tedaviniz ne kadar sürdü celalettin beyde? Hangi seviyede başladınız?

Hepinize merhaba nasıl başlasam bilmiyorum öncelikle bn bu forumdaki azospermi ile ilgili herşeyi okudum hep kendime umut olacak şeyler aradım ve ben başarırsam bende yazıp herkese umut olmak ıstedım veee ben 24 GÜN ÖNCE ANNEEE OLDUMMM🙈🙈 Binlerce şükğrler olsun rabbime . Şimdi gelelim hikayeme biz evlendikten 6 ay sonra bebek istedik denedik bi kaç ay olmadı neyse kadın doğuma gittim. Dr hersey yolunda dedi ama çok ıstıyorsan klomen tedavi başlayalım dedi tmm dedik başladık olmadı zamana bırakalım dedik denedık yok en son eşime sen de gıt beşkı varıkosel faln vardır dedim azospermi faln aklımın ucundan geçmiyor. 1 yıl oldu bu arada eşim test verdi hersey 0 bız neye ugradığımızı şaşırdık ağlamalar sızlsnmalar faln o konulara hıç gırmeyim burdakı herkes çok iyi bılıyor o durumu. Eşimin psikolojısi yerle bır ben onu toparladım. Tedaviye kabul ettim ilk kendı memlekettimizdr deneyelim dedi tamm dedim ama dr u hıç gözum tutmadı 3 ay iğne faln kullandık. Ameliyata 2 hafta kals eşime o doktoru istemediğimi olumsuz çıkarsa bunun bizi çok yıpratacağını söyledim ve İstanbul'a gitmeye ikna ettim tansel kaplancan aklımdaki doktor du ve ona gittşm bu arada ilk gittiğimiz dr bıze %25 şansınıx var tansel bey bıze onu dıyen dr haltetmiş %65-70diyorum dedi. Basladık tedavıye 4 ay iğne ilaç aslında 3 ay surecekti ama pandemi den dolayı 1 ay bız uzattık amaaan o tese gunu nasıl bır gundu dakıkalar geçmıyordu şukur 3 tup sperm bulunmuş bn hemen yumurta toplamaya. Bndende 16 yumurta cıktı 10 u döllendı 6sı 5ç gune gıtti 2 sı transfer edildi 1 i tuttu şükğr rabbime. Hamileliğim bıraz zor geçsede oğlumu sağlıkla kucağıma aldım rabbım evlat hasreti çeken herkese bu duyguları nasip etsin insallah hersryın detayına gırmeden anlatmaya çalıştım ams bıraz uzun oldu kusura bakmayın

Iyi aksamlar! Esim azospermdi. Tedaviyle asagidaki sonuclari elde ettik. Tup bebek dusunuyoruz. Bu sonuclara gore tup bebek yaptirmamiz mumkun mu? Bu konuda bilgisi olan cevaplarsa sevinirim. Simdiden tesekkurler..

IMG-20210911-WA0004.jpg
IMG-20210911-WA0003.jpg

Merhaba cnm,
Allah saglikli bir şekilde kuçagınıza almayi nasip etsin insallah. Sizin tedaviniz ne kadar sürdü celalettin beyde? Hangi seviyede başladınız?
yuzde yuz spermozıt ıle basladık hıc yok tu yanı 2 yıl surdu tedavı ama pandemı araa gırınce 6 ayda oyle bı vakıt gectı en son %23 sevıyesındeydık cıkıslar basladı

yuzde yuz spermozıt ıle basladık hıc yok tu yanı 2 yıl surdu tedavı ama pandemı araa gırınce 6 ayda oyle bı vakıt gectı en son %23 sevıyesındeydık cıkıslar basladı
Hmmm süpermis cnm, bizde öyle basladik bakalim. Suan bizde 6 ayi bitirdik 10 güne doktor randevumuz var. Insallah bizde nasip olur. Cok iyi bir sürec sizinki bide arada 6 ay ara vermissiniz. Cok sevindim sizin adınıza🤗🤗 allah saglikli bir sekilde kucagına almayı nasip etsin. Bizede duaaa et 🌸🌸🍀🌸🍀🌸

Merhaba a life da grade 4 sd3 de kaldık 2 ay once de aynıydı böyle olup çıkış olan var mi acaba?

Hmmm süpermis cnm, bizde öyle basladik bakalim. Suan bizde 6 ayi bitirdik 10 güne doktor randevumuz var. Insallah bizde nasip olur. Cok iyi bir sürec sizinki bide arada 6 ay ara vermissiniz. Cok sevindim sizin adınıza🤗🤗 allah saglikli bir sekilde kucagına almayı nasip etsin. Bizede duaaa et 🌸🌸🍀🌸🍀🌸
6 ay ara vermedık te cnm cunku gerıleme oluyor yanı koronadan dolayı 6 ay uzadı 6 ay once baslayacakken 6 ay uzadı celalettın bey korona oldu semra hnmın yerı kesınlesmedı sonra semra hnm bı kalp rahatsızlıgı gecırdı surec uzadı yanı:):) darısı sıze olsun ınsallah ara ara gerılemeler olur ılerlemıyor dıye dusunebılırsınız hıc takılmayın ara ara herkeste oluyor takılıp kaldıgı falan oldu ama duzelır sız tedavıyı aksatmayın elınızden geldıgınce ozellıkle ıgnelerı

X