Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sayfalarina yazdim bakalim eğer yeniden tedaviye karar verirsek ek olarak kullanabiliriz.Aynı degil farklı kullanan arkadaşlar var memnun olan biz daha karar vermedik kullanmıyoruz tabi tedaviyle beraber kullanmak gerek tek yetmez
Tam olarak bende bilmiyorum daha başlamadık bu azospermi derneğinin ürettiği bir macun ise de yarıyormuştabiki %100 değil yanında havuç suyufelan içenler de varmış okuduklarıma göre burda görmüştüm benim eşim 6 ay iğne kullandı veetki etmedi biz macunla devam etmeyi düşünüyoruzS9 macunu duydum ama fazla bilgim yok hangi seviyede kulaniliyor acaba biz daha önce c.p nin ilaclarla beraber macun kulandik dr.henri diye acaba ayni mi bide sadece macun yetersiz gibi geliyor yaninda tedavi olmuyor musev
semra hnm ankara etımesgut a lıfe ta celalettın bey ıstanbulda floryada yenı muayenehaneye gectıİyi akşamlar celalettin perunun muayenesi nerde ankarada mı istanbulda mi netten baktımda bulamadım
Semra sertyel de ankarada demi bilgi verenler için simdiden tskler
Celalettin peru istanbulda biz ora gitmiştik semra hanimda ankaradadi ama simdi oda istanbulda A life hastanesinde benim bildigim kadariyle celalettin bey bizi semra hanima göndecekti ama bir türlü kismet olmadi yarim kaldi tedavi bizimİyi akşamlar celalettin perunun muayenesi nerde ankarada mı istanbulda mi netten baktımda bulamadım
Semra sertyel de ankarada demi bilgi verenler için simdiden tskler
ıstanbulda a lıfe hastanesı yok ama sız yanlıs anlamıs olabılırmısınız celalettın bey bızıde gonderdı semra hnma ankaradaydı yanı halada oyle tub bebegımı yaptı cunku kendısıCelalettin peru istanbulda biz ora gitmiştik semra hanimda ankaradadi ama simdi oda istanbulda A life hastanesinde benim bildigim kadariyle celalettin bey bizi semra hanima göndecekti ama bir türlü kismet olmadi yarim kaldi tedavi bizim
celalettin beye randevuyu nasıl aldınızCelalettin peru istanbulda biz ora gitmiştik semra hanimda ankaradadi ama simdi oda istanbulda A life hastanesinde benim bildigim kadariyle celalettin bey bizi semra hanima göndecekti ama bir türlü kismet olmadi yarim kaldi tedavi bizim
celalettin bey icin a life hosbital randevu gözüküyor oda ankara etimesgutta o yüzden nerde tam bende bulamadimsemra hnm ankara etımesgut a lıfe ta celalettın bey ıstanbulda floryada yenı muayenehaneye gectı
ikisinide ankarada olarak gordum bende ama yinede arastiricam tsklerInternetten bende baktım ikiside istanbulda ve aynı hastanede a life hastanesi
normal tup bebek oldu benımkı esım azospermdı celalettın beyse ılerleme kaydettık semra hanımda toplandı a lıfe spremler sonra ben hazırlandım suan 25 haftalık hamıleyımTam bilmiyorum bende semra hanım bi ara istanbula da gelecegini söylemişti. Siz rosi mi yaptiniz başarili oldumu acaba ? Yoksa normal tüp bebek mi
Iyi çok sevindim sizin adinaza inşallah kucağiniza almayı nasit etsin allahnormal tup bebek oldu benımkı esım azospermdı celalettın beyse ılerleme kaydettık semra hanımda toplandı a lıfe spremler sonra ben hazırlandım suan 25 haftalık hamıleyım
Merhaba cnm,normal tup bebek oldu benımkı esım azospermdı celalettın beyse ılerleme kaydettık semra hanımda toplandı a lıfe spremler sonra ben hazırlandım suan 25 haftalık hamıleyım
Dışarıya 1 tane bile sperm çıkışı var ise artık imkansız diye bir şey yokIyi aksamlar! Esim azospermdi. Tedaviyle asagidaki sonuclari elde ettik. Tup bebek dusunuyoruz. Bu sonuclara gore tup bebek yaptirmamiz mumkun mu? Bu konuda bilgisi olan cevaplarsa sevinirim. Simdiden tesekkurler..
Eki Görüntüle 2914774 Eki Görüntüle 2914775
yuzde yuz spermozıt ıle basladık hıc yok tu yanı 2 yıl surdu tedavı ama pandemı araa gırınce 6 ayda oyle bı vakıt gectı en son %23 sevıyesındeydık cıkıslar basladıMerhaba cnm,
Allah saglikli bir şekilde kuçagınıza almayi nasip etsin insallah. Sizin tedaviniz ne kadar sürdü celalettin beyde? Hangi seviyede başladınız?
Hmmm süpermis cnm, bizde öyle basladik bakalim. Suan bizde 6 ayi bitirdik 10 güne doktor randevumuz var. Insallah bizde nasip olur. Cok iyi bir sürec sizinki bide arada 6 ay ara vermissiniz. Cok sevindim sizin adınıza allah saglikli bir sekilde kucagına almayı nasip etsin. Bizede duaaa etyuzde yuz spermozıt ıle basladık hıc yok tu yanı 2 yıl surdu tedavı ama pandemı araa gırınce 6 ayda oyle bı vakıt gectı en son %23 sevıyesındeydık cıkıslar basladı
Merhaba bizde marttan beri ahmet hocada tedavideyiz haziranda sd3 çıkmıştı bu ay yine sd3 cıktı takılı kalir mi acabaAhmet hakan haliloglu na gidiyoruz biz ankarada 10 aydır tedavideyiz
6 ay ara vermedık te cnm cunku gerıleme oluyor yanı koronadan dolayı 6 ay uzadı 6 ay once baslayacakken 6 ay uzadı celalettın bey korona oldu semra hnmın yerı kesınlesmedı sonra semra hnm bı kalp rahatsızlıgı gecırdı surec uzadı yanı:):) darısı sıze olsun ınsallah ara ara gerılemeler olur ılerlemıyor dıye dusunebılırsınız hıc takılmayın ara ara herkeste oluyor takılıp kaldıgı falan oldu ama duzelır sız tedavıyı aksatmayın elınızden geldıgınce ozellıkle ıgnelerıHmmm süpermis cnm, bizde öyle basladik bakalim. Suan bizde 6 ayi bitirdik 10 güne doktor randevumuz var. Insallah bizde nasip olur. Cok iyi bir sürec sizinki bide arada 6 ay ara vermissiniz. Cok sevindim sizin adınıza allah saglikli bir sekilde kucagına almayı nasip etsin. Bizede duaaa et