Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşlh cnm ayy perşembe günü bebiiş annesine kendine gösterecekmiş
ohh kuru ekmek ne güzel geliyo demek sanabaş ağrısı da zordur ya olsun dediğin gibi şikayeti bile güzelll
bu şikayetlerden bende istiyorummmmm aminnnn rabbim burdaki bütün arkadaşlarımıza nasip etsinnn
sağlıklı ve ii olunda şikayet etsende olsun sonuna kadar hep kolay ve rahat geçir cnm ...

amin canım inşallah. Allah en kısa zamanda nasip etsin sanada :) 2 hafta önce babası gelmişti yanımıza o görsün diye gitmiştik bacak bacak üstüne atmıs keyif yapıyordu elini de salladı :)

amin canım inşallah. Allah en kısa zamanda nasip etsin sanada :) 2 hafta önce babası gelmişti yanımıza o görsün diye gitmiştik bacak bacak üstüne atmıs keyif yapıyordu elini de salladı :)
aminnn cnm ya aminnnn hayırlısıyla bizlerde o günleri görsek :26::26:
ooo pozlarda vermeye başlamış demek ee baba da gelmiş ya ona naz yapıyordur
aman minnnacık elinide sallarmış ne güzel mucizeler yaratıyor allahım..

s.a canım dua kardeşlerim ...CİCEKCİĞİM gözlerin aydın olsun eşinide senide tebrik ediyorum çok ama çok güzel bir haber burada herkese ama herkese umut olmuştur eminim.inş. azoyla savaşan herkes sizin gibi güzel sonuçlar alır.mutluluk gözyaşlarına boğulurlar....
canlar ben hep yatıyorum ara ara yine korkularım oluyor .harektlerim çok sınırlı yüreğim ağzımda gün sayıyoruz.bana annem bakıyor.sizlerin dualrıyla inş.Rabbim onları bizlere bağışlayacak buna inayıyorum hepinizi çok seviyorum tek tek hepinize yazamadığım için özür dilerim hakkınızı helal edin ama gece 3.30 da 4.de hep ayaktayız hepinize teyzelerimize ve eşlerinine öyle dua ediyoruz ki inş.Rabbim birinden birini kabul eder.hepinizi Allaha emanet ediyorum cicekten aldığımız haber gibi hayırlı haberler bekliyorum hepinizdende

canım yolunuz açık olsun Allah kabul etsin inşallah kutsal yerlerde bizlere de dua et canım Allah emanet olun
canım bende okudum biraz geç yazdım kusura bakma tatlım
Allah arkadaşımızın niyetini kabul etsin inşallah

canım yazdıklarını okudum hem üzüldüm boşyere ameliyat olduğun için hem de aklında soru kalmadan tedaviye
başlayacağın için sevindim inşallah bu tedavinde yüzün güler canım
en kısa zamanda seni arayacağım kendine iyi bak

Canım benım allah razı olsun cok sagol
allahım butun arkadaslarıma yasatsın bu mutlulugu
Canım hep aklımdası allah yardımcın olsun dıkkat et kendıne
Rabbım sıze bagıslasın yavrularınızı ınsalllah sag salım alırsınız kucagınıza

Evet canim haklisin nasipte varsa nasip oluyor,ya iste insanoglu hemen olsun istiyo,bide ben aceleciyimdir Rabim beni bunla imtihan ediyo ...ne guzel cidden sizinki birden degisti ne guzel .....
Benimde abimin ilk esiyle problemli bir evliligi vardi cocuklarida olmamisti,6yil evliyken ayrilmislardi,9ay once tekrardan evlenmisti,yine olurmu olmazmi diye uzuluyolardi,cuma gunu yengem doktora gitmis bi problem varmi diye,dr bakmis mujde hamilesin demis....yani hic beklemedikleri andan Rabbim verdi onlara,ins bizlerinde mujdelerimiz gelir ....

7 ekim de kontrlmz var dualarnzı beklıyorm.bizim azo sebebi esimin 6 yasnda görmüş olduğu kanser sebebiyle kemoterapi ve radyoterapi,3 aydır iğne kullanıyor bakalım allahın izniyle neler oldu? umarm iyi snçlar alırız ins...dualarnzda bulunmak dileğiyle...

canım nerelerdesn? neler oldu sizde kontrolnz ne zamandı?biz 7 ekmde dra gdecez inş iyi haberler veririm sana biliyorz ki azo sebebimz aynı.allah yardmcmz olsun... cok opuyrm seni

kızlar bugün doktorum aradı genetik test yaptırmıştım 3.tüp bebek tedavisi için
çok şükür testim temiz çıktı genetik problem olmadığını söyledi çooookk mutlu oldum
adım adım tüp bebek tedavisine gidiyorum inşallah bayramdan sonra başlarım tedavime

çiçekcim çok sevindim canım maşallah Allah artırsın spermcikleri inşallah
darısı sperm göremeyen diğer arkadaşlara olsun inşallah.

Gözün aydın cnmm .temiz çıkmış sonuçların
inşallah tedavinede başlarsın..hayırlısıyla cnm

demek çıktı sonuçlar gözünaydın güzelim bişey çıkmamasına sevindim hadi bakalım az kaldı tedaviye gelsin göbişe bebişinnnnnn
sonuna kadar hep hayırlar olsun tedavinde cnm ...

canim sizin degerlerinizle bizimkisi cok yakin birbirine , size ne dedi olumlu bisey söyledimi celalettin bey.bide sizinkine tani olarak ne söylendi yanitlarsan sevinirim

bizim testisler yukarıda tedavinin iyi gittiğini söyledi ve ersel beyi arayın dedi
olumlu konuştuğu için eşim çok sevinçli ve mutlu döndü istanbuldan

Son düzenleme:
Pitircik cnm ben ucubirarada ici yasin okumak istiyorum ama adetliyim suresi ne kadar :26:

çarşamba perşembe gibi diyorum ama ucubiraradaya soralım.....
okumuş kadar oldun tatlım ....düşünmen yeterli.
sevabına nail olursun inş......

tamam canim okurum bunlari okuduktan sonra sana mi bildirmem gerekiyor?

canım okudukça bildirirsen iyi olur...
listeye okudu yazarım tatlımmmm.

inş kontrolünuz sizin istediğiniz neticeyle sonuçlanır....
RAbbim sevindirsin canım hayırlı haberlerle.amin...

şükür canım sonuçlarınız temiz çıkmış...
bayram sonu tedavinde istediğin gibi ilerler veeeee bebiş geliverir...

ARKADAŞLAR UCUBİRARADANIN ARKADAŞININ ÇOCUĞU İÇİN UCUBİRARADA İLE BİRLİKTE YASİN BAŞLATTIK.
MİNİK ÇOCUK RİSKLİ BİR AMELİYAT GEÇİRECEKMİŞ
İNŞ RİSKLİ AMELİYATI BAŞARIYLA GEÇER VE SAĞSALİM AMELİYATTAN ÇIKAR....AMİN.

KATILMAK İSTEYENLER YAZARSA SEVİNİRİM.....

PITIRCIK_43 ................. 10 adet …………..=okudu
UCUBİRARADA .............. 10 ADET
SAYES ………………………..…. 1 ADET
ECRİN23 ………………………. 2 ADET
İLKBAHAR_İLKBAHAR ……… 4 ADET
PEMBE85 ………………………… 2 ADET ……………….=okudu
YASE2 ……………………………… 3 ADET
PAPATYAYARİM ………………. 1 ADET
CİCEK00 ………………………… 1 ADET

34 adet oldu...kalan 6..... okumak isteyen yazarsa sevinirim.
RAbbim kimseyi zorda koymasın .amin........

arkadaşlar yasinleri çarşamba yada perşembeye kadar okursanız perşembe akşamı bağışlarız...
hayırlı mübarek cuma gecesi minik için duamız Allah a ulaşır inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…