inşlh cnm ayy perşembe günü bebiiş annesine kendine gösterecekmişbebiş iyidir inşallah teyzesi nasipse perşembe günü görmeye gideceğiz. Aşermeler başladı canım 8.haftadan beri en sevdiğim yiyeceklerden tiksiniyorum :) akşam yemeklerini yiyemiyordum kuru ekmek en sevdiğim yiyecek olmuştu :) ama 2-3 gündür sofraya oturuyorum eskiye göre biraz biraz yiyebiliyorum. Şiddetli baş ağrım var her gün. Allah bu topiği okuyan herkese nasip etsin inşallah. şikayet etmesi bile güzel
inşlh cnm ayy perşembe günü bebiiş annesine kendine gösterecekmiş
ohh kuru ekmek ne güzel geliyo demek sanabaş ağrısı da zordur ya olsun dediğin gibi şikayeti bile güzelll
bu şikayetlerden bende istiyorummmmmaminnnn rabbim burdaki bütün arkadaşlarımıza nasip etsinnn
sağlıklı ve ii olunda şikayet etsende olsun sonuna kadar hep kolay ve rahat geçir cnm ...
aminnn cnm ya aminnnn hayırlısıyla bizlerde o günleri görsek :26::26:amin canım inşallah. Allah en kısa zamanda nasip etsin sanada :) 2 hafta önce babası gelmişti yanımıza o görsün diye gitmiştik bacak bacak üstüne atmıs keyif yapıyordu elini de salladı :)
canım yolunuz açık olsun Allah kabul etsin inşallah kutsal yerlerde bizlere de dua et canım Allah emanet olunGüzel haberler var topicte ne güzel dilerim artarak devam eder.
Bizim durumumuzda bi degisiklik yok. Hareketsiz spermleri hareketlendiremedik daha :)
Ayrica nasipse pazar günü haca gidiyorum.hakkinizi helal edin. Oralarda da dualarimda olacaksiniz. Sizde beni dualarinizda anarsaniz sevinirim.
Allaha emanet olun.
canım bende okudum biraz geç yazdım kusura bakma tatlımLAMYAY İÇİN besmele okuyoruz
ARUNA ------ ALEV99------ECRİN23-------HUZURYOLU--------------ESMA------YEŞİL34 TEN HABER BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
22 eylül pazardan ------------- 24 eylül salı saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz . 2000 ..=okudu
2--- pıtırcık_43 .. 1942
3-- tülay20 2000 ..=okudu
4cemrem29 2000 ..=okudu
5denizbulutu 2000 ..=okudu
6zambak06 . 2000 ..=okudu
7aruna 2000
8alev99 . 2000
9ecrin23 . .. 2000
10cicek00 . 2000 =okudu
11balım1905 . 2000 =okudu
12ervae . 2000 =okudu
13huzuryolu 2000
14bengusuu . 2000 ..=okudu
15esma 2000
16hasretim01 .. 2000 ..=okudu
17her şeygüzelolcak 2000 ..=okudu
18ilkbahar_ilkbahar .. 2003 =okudu
19ese44 ... 2000 ..=okudu
20kader60 2000 ..=okudu
21doğadandeva . 2055 ..=okudu
22lamyay 2000 ..=okudu
23mavimenekşe .. 2000 ..=okudu
24seval0817 2000 ..=okudu
25papatyainci .. 2000 .=okudu
26pembe85 .. 2000 =okudu
27yeşil034 2000
28-- ecrin_bebek .. 2000 ..=okudu
29eda09 2000 ..=okudu
30derya06 .. 2000 ..=okudu
31edebal 2000 ..=okudu
32sağanak . 2000 .................................................PITIRCIK_43 OKUYACAK
33esmerimyarim 2000 ..=okudu
34-- ucubirarada 2000 ..=okudu
35papatyayarim 2000 ..=okudu
canım yazdıklarını okudum hem üzüldüm boşyere ameliyat olduğun için hem de aklında soru kalmadan tedaviyekendİmden bahsedeyim biraz
ben ramazan bayramı dönüşünden sonra... rahimde sorun varmı yokmu diye merak ettim ve hiç çekdirmemiş olduğum rahim filmini çekdirmeye karar verdim 2 hafta önce anestesisiz 400e çekdirdim ağrım oldumu oldu ama 2 saniyelikdi çekilmicek ağrı değildi neyse rahim filminde iki tüpümde tıkalı çıkdı gerisinde sorun yok polip miyom tarzı sorun yok yani..
dr la görüştüm ne desin tüpler tıkalı,tıkalı olunca sıvı birikimi olur ve rahme dökülür rahme dökülen sıvı birikimide embriyonun tutunmamasına sebep olur dedi yani %50 lik şansınız %35e düşebilir bu durumda dedi...
bu durumda napabilceğimizi sorunca tekrar laporoskopi dedi ben yaparsam 1000 lira dedibende gittim ünverstede yaptırdım beleşe ) rahim filmini çekildikten 5 gün sonra üniverstede laparoskopiyle historoskopi oldum tekraradan bu benim 2. ameliyatım artık ameliyata yatmakda kolay gelir oldu bana ama artık pes dedim...çünki tüplerim ameliyattta açık çıktı yani boşu boşuna ameliyat olmuşum şuan dikişlerim geçsin diye bekliyorum artık, bana kalsa kalan tek embriyomuda hemen denicemde heralde 2 ay ara vermek gerekiyormuş ameliyattan sonra..
tek umudum gibi görüyorum kalan tek embriyomuzu inş. bu sefer bu sınavı geçerim
internette araştırmalarıma göre rahim filminde yanılmalar %15 gibi görülebiliyormuş benimkiside %15 liklerdendi sanırım...
girip yazmasamda dışardan takipdeyimkendinize iyi bakın
Allah sperm çıkışları göstersin inş. hepinize.... inş. bütün kader arkadaşlarım çok uğraşmadan kavuşursunuz bebeklerinize ben çok uğraşdığıma inanıyorum ama henüz kavuşamadım bunada şükür en azından deneme şansım oldu...iyi geceler...
çok çok çoookkk sevindim bu habere..hepimizin böyle haberlere ihtiyacı var. Darısı tüm bekleyenlere..:26:
s.a canım dua kardeşlerim ...CİCEKCİĞİM gözlerin aydın olsun eşinide senide tebrik ediyorum çok ama çok güzel bir haber burada herkese ama herkese umut olmuştur eminim.inş. azoyla savaşan herkes sizin gibi güzel sonuçlar alır.mutluluk gözyaşlarına boğulurlar....
canlar ben hep yatıyorum ara ara yine korkularım oluyor .harektlerim çok sınırlı yüreğim ağzımda gün sayıyoruz.bana annem bakıyor.sizlerin dualrıyla inş.Rabbim onları bizlere bağışlayacak buna inayıyorum hepinizi çok seviyorum tek tek hepinize yazamadığım için özür dilerim hakkınızı helal edin ama gece 3.30 da 4.de hep ayaktayız hepinize teyzelerimize ve eşlerinine öyle dua ediyoruz ki inş.Rabbim birinden birini kabul eder.hepinizi Allaha emanet ediyorum cicekten aldığımız haber gibi hayırlı haberler bekliyorum hepinizdende
Canım hersey kısmet uzulme zamanı gelınce oluyor demekkı
Benıde bılıyorusun az cok canım bırden bıre denıstı allahım nasıp ettı demekkı zamanı var uzulme
Benım esımde gunde 4 defa kullandı
inşallah bu güzel mucizeleri bizlerde yaşarız.
ah kuzum eşimde ilerleme olsunda varsın yavaş yavaş olsun.busfer ben çok stresliyim.sadece Ersel Hocanın kürlerini kullanıyor.eksra birşey yemiyor.çok mu az oldu acaba diyorum ama kısmet.
bebişin bundan sonra ben burdayım anne hissiyormusun beni diyecek allahın izniyle.ismi ne olursa olsun.yeterki yanında olsun.
bebişine emanetsin kuzum.allahım bir ömür boyu mutlu etsin sizi
Arkadaslar yazmistim esim spermiogram testi verdi diye bundan 3hafta once
Biz pazartesi aksami ogrendik sonucu esim telefonda konustu inanamamis cikan sonuca
Dr de inanamamis ne kullandin sen diyormus
Ben o zaman sizinle paylasmak istedim kac gundur icim iceme sigmiyor
Sonuca inanamadik esime dr mektup olarak yollyacagim size demis esimde mektubu bekleyelim oyle paylas dedi bende bekledim
Mektubu alip yuzune bakip inanmak istedik inanamadik
Bugun mektup geldi
6 yillik evliyim 3,5 ay onceye kadar testlerde hic sperm gormedik benim esim 2 defa tese oldu
Haziranda celalettin hacaya gittigimizde ogrendik cikis oldugunu o zaman 4 5 tane sperm bulunmustu
Arkadaslar simdi ise 10.000 sperm blunmus diyor dr
Co sevindik vucudum tim tim titriyor su an
Darisi size olsun canlarimmm
Artik allahim hepimize mutluluktan aglamayi nasip etsin herkesin yuzu gulsun
kızlar bugün doktorum aradı genetik test yaptırmıştım 3.tüp bebek tedavisi için
çok şükür testim temiz çıktı genetik problem olmadığını söyledi çooookk mutlu oldum
adım adım tüp bebek tedavisine gidiyorum inşallah bayramdan sonra başlarım tedavime
demek çıktı sonuçlar gözünaydın güzelim bişey çıkmamasına sevindim hadi bakalım az kaldı tedaviye gelsin göbişe bebişinnnnnnkızlar bugün doktorum aradı genetik test yaptırmıştım 3.tüp bebek tedavisi için
çok şükür testim temiz çıktı genetik problem olmadığını söyledi çooookk mutlu oldum
adım adım tüp bebek tedavisine gidiyorum inşallah bayramdan sonra başlarım tedavime
canim sizin degerlerinizle bizimkisi cok yakin birbirine , size ne dedi olumlu bisey söyledimi celalettin bey.bide sizinkine tani olarak ne söylendi yanitlarsan sevinirim
Pitircik cnm ben ucubirarada ici yasin okumak istiyorum ama adetliyim suresi ne kadar :26:
tamam canim okurum bunlari okuduktan sonra sana mi bildirmem gerekiyor?
7 ekim de kontrlmz var dualarnzı beklıyorm.bizim azo sebebi esimin 6 yasnda görmüş olduğu kanser sebebiyle kemoterapi ve radyoterapi,3 aydır iğne kullanıyor bakalım allahın izniyle neler oldu? umarm iyi snçlar alırız ins...dualarnzda bulunmak dileğiyle...
kızlar bugün doktorum aradı genetik test yaptırmıştım 3.tüp bebek tedavisi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?