Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tamam canım şimdi anladım amin amin amin diye bitiyo dua bayağı uzun
aynı dua tekrar ediliyo anladığım kadarıyla
1 tahmidiye 1 fetih suresi okucaz demi
ben de okuyum inşallah canım.

evet canım aynen.
rabbim razı olsun duamız kabül olsun inşallah.
herkes şu azosperm illetinden bir an önce kurtulur inşallah.

canım 1 tahmidiye ve 1 fetih sureside ben okuyabilirim

Çok teşekkürler canım.allah razı olsun.
Rabbim karşılığını kat kat hem bu dünyada hemde ahirette versin inşallah.
Rabbim en kısa zamanda o musmutlu günleri yaşatsın hepinize inşallah.

fetih suresi ve tahmidiye duasını okudum canım
herşey gönlünüzce olur inşallah.

arkadaşlar nasılsınız çoktandır giremedim bebeğim 12 haftalık oldu artık ultrasonda hareketlerini görüyoruz rabbim herkese nasip etsin çok güzel bi duygu dualarım hep sizinle

CNM YAPTIRDIĞIMIZ SON TAHLİLLER BUNLAR CNM
AMELİYAT SONRASI 13.AY TEDAVİ SONUCU DEĞERLER
22.11.2012 SONUÇLARI
22.11.2012 FSH 5,94
22.11.2012 LH 5,58
22.11.2012 TESTOSTERON 6,95
22.11.2012 PROLAKTİN 15,64
kaan aydos ile tedaviyi sonlandırdık

CELALETTİN PERU İLE TEDAVİ DÖNEMİ 2013
23.01.2013 İSTANBULA GİTTİĞİMİZDE BEZMİ ALEMDE YAPILAN TETKİKLER
23.01.2013 TETOSTERON,SERBEST 12,21
FT4(Tiroksin,Serbest) 14,84
TSH(Ttiroid Stimülan Hormon) 1,315
LH 11,78
FSH 8,65
E2(Estradiol) 52,85
PROLAKTİN 6,58
TOTAL TESTOSTERON 6,32
29.03.2013 1.TAHLİL SONUÇLARI
FSH 0,77
LH 0,79
TESTOSTERON 5,77
02.04.2013 1.TAHLİL SONUÇLARI
FSH 1,35
LH 1,44
TESTOSTERON 5,03
ESTRADİOL 74

CNM CELALETTİN BEYLE 2 AYLIK TEDAVİMİZİN SONUCUNDA 29 MARTTA YAPILAN TAHLİLLER
OZAMAN E2 YAPILMADIĞI İÇİN 2 NİSANDA YENİDEN YAPILAN TESTLER Bİ KAÇ GÜN ARAYLA BİLE DEĞERLER DEĞİŞİYOR BAK..

canlarım benim hepinizde 1 adet yasin okuyacağınızı yazmışsınız çok ama çok duygulandım:2:Allahım sizlerinde hep yanınızda olsun inş.işyerimden koşarak geldim eşim iğneyi hazırladı ilk iğnemi vurdu,o kadar duygusllaştım ki ilk tedavimiz geldi aklıma o zaman daha gençtik,tecrübesizdik ve çok umutluyduk...:5::5:Allahım bunun sonucunu hayırlı bebekler nasip etsin inş.Allahım dualarınızın bin bin katıyla sizlere muamele etsin :16:hepinizden Allah razı olsun kocaman aileler oluruz inş.:emir_bebek:

Eşimin 1 ay sonra kontrolü var.
Yapılacak olan testlerin olumlu çıkması ve şifa bulması için 19 Adet TAHMİDİYE DUASINA ve FETİH DUASINA niyetlendim.
Herkes 1 adet okuyucak.
Bana yardım edebilirmisiniz kader arkadaşlarım benim.
Allah razı olsun hepinizden iyiki varsınız :81:

Tahmidiye duası cevşen de bulunuyor ve şifa için okunuyor.aşağıdaki vereceğim linkte var.
Herkul.org Kur'an-i Kerim

Fetih suresi link vereyim

tülaycığım süresi yoksa adetim bittikten sonra bende okurum ama daha önce tahmidiye duasını hiç duymadım ama verdiğin adresten mazeretim bitince okuyabilirim ne zamana yetişecek canım zamanını yaz fetihide tahmidiye yide okurum ama lütfen süreyi yaz 1 ay sonra demişsin öyleyse ben 10 gün sonra falan okusam olur mu :16:

canlarım benim hepinizde 1 adet yasin okuyacağınızı yazmışsınız çok ama çok duygulandım:2:Allahım sizlerinde hep yanınızda olsun inş.işyerimden koşarak geldim eşim iğneyi hazırladı ilk iğnemi vurdu,o kadar duygusllaştım ki ilk tedavimiz geldi aklıma o zaman daha gençtik,tecrübesizdik ve çok umutluyduk...:5::5:Allahım bunun sonucunu hayırlı bebekler nasip etsin inş.Allahım dualarınızın bin bin katıyla sizlere muamele etsin :16:hepinizden Allah razı olsun kocaman aileler oluruz inş.:emir_bebek:

canımcım tabi dua edicez birbirimiz için :16:
inşallah bu tedavin bebişlerine kavuşturur
Allah senden de razı olsun canım inşallah.

canımcım tabi dua edicez birbirimiz için :16:
inşallah bu tedavin bebişlerine kavuşturur
Allah senden de razı olsun canım inşallah.

nursenciğim nasılsın canım moralini yüksek tut dün gece bebeklerin ve senin için çok dua ettim,Allahım bebeklerini size bağışlasın bak bir sürü kişi daha sonra görmüş keseyi nursenciğim inş.hepimiz dualarla yeneceğiz bu hastalığı :49:

CNM YAPTIRDIĞIMIZ SON TAHLİLLER BUNLAR CNM
AMELİYAT SONRASI 13.AY TEDAVİ SONUCU DEĞERLER
22.11.2012 SONUÇLARI
22.11.2012 FSH 5,94
22.11.2012 LH 5,58
22.11.2012 TESTOSTERON 6,95
22.11.2012 PROLAKTİN 15,64
kaan aydos ile tedaviyi sonlandırdık

CELALETTİN PERU İLE TEDAVİ DÖNEMİ 2013
23.01.2013 İSTANBULA GİTTİĞİMİZDE BEZMİ ALEMDE YAPILAN TETKİKLER
23.01.2013 TETOSTERON,SERBEST 12,21
FT4(Tiroksin,Serbest) 14,84
TSH(Ttiroid Stimülan Hormon) 1,315
LH 11,78
FSH 8,65
E2(Estradiol) 52,85
PROLAKTİN 6,58
TOTAL TESTOSTERON 6,32
29.03.2013 1.TAHLİL SONUÇLARI
FSH 0,77
LH 0,79
TESTOSTERON 5,77
02.04.2013 1.TAHLİL SONUÇLARI
FSH 1,35
LH 1,44
TESTOSTERON 5,03
ESTRADİOL 74

CNM CELALETTİN BEYLE 2 AYLIK TEDAVİMİZİN SONUCUNDA 29 MARTTA YAPILAN TAHLİLLER
OZAMAN E2 YAPILMADIĞI İÇİN 2 NİSANDA YENİDEN YAPILAN TESTLER Bİ KAÇ GÜN ARAYLA BİLE DEĞERLER DEĞİŞİYOR BAK..

Bu sonuçlarla sperm hiç mi çıkmadı sonuclariniz güzel fsh testesteron vb normal

selam canim nasilsin hamislik nasil gidiyor bebisin nasil rabbim sag salim kucagina almayi nasib eder canim bisiy sorucam gecenlerdede sormustum istersen cevaplamayabilirsin gozunden kacmis olbilirmi diye tekrar soruyorum bebisinin cinsiyeti belli oldumu isim dusunuyormusunuz ,?

selam canim nasilsin hamislik nasil gidiyor bebisin nasil rabbim sag salim kucagina almayi nasib eder canim bisiy sorucam gecenlerdede sormustum istersen cevaplamayabilirsin gozunden kacmis olbilirmi diye tekrar soruyorum bebisinin cinsiyeti belli oldumu isim dusunuyormusunuz ,?

aleykum selam canim. Rabbime sukurler olsun iyiyim.bebegimde iyidir ins
bugunler kolay agirlastikca zor olacak gibi. ama ALLAH bir kolaylik verecektir.
hafif hareketlerini hissediyorum sabahlari.cinsiyeti belli olmadi henuz.nedense cok merak etmiyorum ALLAHim saglikla hayirla versin onemli olan o.sanki kizim:8: olacak diye aklima dusuyor. isim dusunmedim. sen ne dusunuyorsun bizede soyle teyzesiii:9:
dualarin icin amin. canim dileyen herkese nasip olsun .:16::16::16:
siz nasilsiniz?

DEMMI MERHABA. NASILSIN OGULCUGUN VARDI DEGILMI? BUYUMUSTUR INS.

Son düzenleme:
aleykum selam canim. Rabbime sukurler olsun iyiyim.bebegimde iyidir ins
bugunler kolay agirlastikca zor olacak gibi. ama ALLAH bir kolaylik verecektir.
hafif hareketlerini hissediyorum sabahlari.cinsiyeti belli olmadi henuz.nedense cok merak etmiyorum ALLAHim saglikla hayirla versin onemli olan o.sanki kizim:8: olacak diye aklima dusuyor. isim dusunmedim. sen ne dusunuyorsun bizede soyle teyzesiii:9:
dualarin icin amin. canim dileyen herkese nasip olsun .:16::16::16:
siz nasilsiniz?

DEMMI MERHABA. NASILSIN OGULCUGUN VARDI DEGILMI? BUYUMUSTUR INS.

masallah size elbette rabbim herseyin kolayligini veriyor bende sanki oglum olucak hissediyorum kim ruyasinda gorse oglan goruyor bende hep oglan goruyorum hayirlisini versin rabbim fark etmez yeterki ben evladimi sag salim aliyim kucagima ;kiz ismi ya ecrin ya sevval yada elif sifa olsun istiyorum oglan olursa selman yasir yada muaz ali yada osman musab olsun belli degil arastiriyorum ya bunlardan biri yada baska olur bilmiyorum rabbim bizlere hayirli saglikli evlatlar nasib etsin insallah . bugun kontrolumuz vardi essek 1saat ultrasyonda onunu donmedi sirtini izledik geldik :9::52::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Eşimin 1 ay sonra kontrolü var.
Yapılacak olan testlerin olumlu çıkması ve şifa bulması için 19 Adet TAHMİDİYE DUASINA ve FETİH DUASINA niyetlendim.
Herkes 1 adet okuyucak.
Bana yardım edebilirmisiniz kader arkadaşlarım benim.
Allah razı olsun hepinizden iyiki varsınız :81:

Tahmidiye duası cevşen de bulunuyor ve şifa için okunuyor.aşağıdaki vereceğim linkte var.

Fetih suresi link vereyim

canim senin icin 1 tane fetih suresi okuyabilirim allahim sifa versin ins.

tülaycığım süresi yoksa adetim bittikten sonra bende okurum ama daha önce tahmidiye duasını hiç duymadım ama verdiğin adresten mazeretim bitince okuyabilirim ne zamana yetişecek canım zamanını yaz fetihide tahmidiye yide okurum ama lütfen süreyi yaz 1 ay sonra demişsin öyleyse ben 10 gün sonra falan okusam olur mu :16:

15 gün süresi var canım.Çok teşekkür ederim ederim allah razı olsun canım benim.
İyiki burası var ve ben iyiki burdayım.
Allah nazarlardan saklasın ki burda yapılan yardımseverlik başka gruplarda hatta face de dahi yok.
Rabbim göstermiş olduğunuz emeklerin karşılığını size de verir inşallah.
Rabbim daima yar ve yardımcınız olsun inşallah.

canim senin icin 1 tane fetih suresi okuyabilirim allahim sifa versin ins.

Rabbim okumuş olduğun bu rurenin yüzü suyu hürmetine sizi de mükafatlandırsın inşallah.
Rabbim razı olsun sizlerden de.umarım sizlerde şu azo illetinden kurtulursunuz.

Back
X