Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar doktoro gitmiştimya rahim agzında cok büyük bir yara varmış nasıl olacak bilmiom yakılması gerekiyomuş

bende bilmiyorum kaan aydos bende biliyom her yeri blilyomda tecrüben olmayınca her yer iyi geliyo işte

Sende haklisin yaptirana soracaksin.
Birde istersen tüp bebek merkezleri diye topic var oradan sana yardimci olurlar.
Genelde burdaki arkadaslar istanbul'da yaptirdigi için ankara pek bilinmiyor.

Merhaba arkadaslar,
Esim azosperm, öğreneli daha bir ay oldu. ılk gün fenalık geçirdim. Ama şu an normal hissediyorum. Microtese dediler. Ama su ana kadar sperm tahlili hariç bir testden geçmedi. Normal yoldan sansınız 0 dendi. Hepsi yuzume patlayan tokat gibiydi. Gercekten hayat bir testmis. Hayatımda kaybettiklerim haricinde hiç bu kadar ağlamamıştım. Ama sabır diliyorum bana ve burda bulunan tüm kardeşlerime....

altaracia hoş geldin aramıza canım ama keşke bu sebebten dolayı gelmeseydin ama gelmişsin allah sabrınızı bol versin ne diyeyeim
,

merhaba arkadaslar ramazan dolayisiyla cok giremiyorum ins herkes iyidir
su gunlerde cok iyiydim kendimi cok iyi hissediyodum,bir arkadasin bebegi oldu yeni onun icin iftar yemegi verdiler oraya gittik,benden sonra evlenen 2 arkadas var ikiside hamileymis,bir kizin biride dediki sizinde olsunda sevelim en yakin zamanda,yemegi aldim hicbirsey yiyemedim resmen o ortamdan kacmak istedim,hersey bogazima dugumlendi,millet soruyo neyin var diye sancim var deyip gecistirdim,sonra eve geldim tam 2 saat agladim ,aglarken uyuya kalmisim,sonra uyandim ne goreyim adet olmusum biraz daha agladim...
gece de ruyamda esime mtese yapmislar birsuru sperm bulunmus ben adetliyim diyorum doktora ne olacak 1 hafta sonra koyalim diyolar embriyolari,1 hafta sonra koyuyolar,3uz oluyo,2si kiz 1i oglan (
artik sadece ruyama sevinebiliyorum...
uyandim yine agladim,beklemek cok zor elin kolun bagli ,dua ediyorum Rabbim ne olursun diger hamile bayanlara karsi hicbir kiskanclik hissi duymiyim diye.

sonra iftardan donerken arkadas bana yardim edermisin dedi arabaya kadar esi yoktu yaninda .oglunu o aldi,kizi daha 3 aylik bebek arabasinda onuda ben aldim ama resmen zorla utana sikila aldim niye bilmiyorum o bebek arabasini surmek hic bu kadar agir gelmemisti omrumde

arkadaslar bu yazdiklarimdan dolayida sizi sikmak istemem ama dertlesebilecegim hickimse yok hic kimse.
son gunlerde hep pozitif bakiyodum olacak insallah diye,ne oldu bilmiyorum dun aksam icime yeniden bir korku dustu ya olmazsa diye.
esimin yaninda aglamamaya calisiyorum o yokken agliyorum,dun gittim banyoda agladim,tabi cikinca anladi agladigimi.

Sabırlı ve taktiri ilahıya dayanıp, onun rahmetinden asla inancımızı kaybetmemekmiş bize öğütlenen. Eğer kaderimizde bize anne olmaz yazılıysa onu hiç kimse engelleyemez. Doğan her çocuk bir sevgi tohumudur aslında o tohum bize ait olmasa da şu an , bir gun hayırlısıyla olucagına inanıyorum. Her tohumla kalbimizde sevgi parcacıkları depreşir ve büyür. Yoksa kalbimizi git gide toprak gibi kurur sevgi selini reddederse.. Belkide kendi tohumumuza sevinemez oluruz günü geldiğinde. Günümüzü bekleyelim ve her birimiz o günlerimizde diğer dostlarımız için sevinelim.. :)

estf.lamlay sen gene pozitif bak inş..hepimiz zaman zaman duygulara fazlasıyla kapılmışızdır.BEn de hep öyle ortamlara girdikten sonra eve geldimi hep ağlardım suratım asılırdı;ama hep inanırdım olacak neden olmasın muhakkak olacak diye ve şükürler olsun ki ALLAH tamamına erdirirse inş. benimde bebeğim olacak SAKIN ümitsiz olma duadan vazgeçmeeee

canım lütfen kendini bu kadar üzme.........Allah istemedikten sonra olmaz ki bizler ne yapabiliriz............kadere razı olmamız gerkiyor......inan bak sen galiba daha yeni evlisin sonra zaman ilerleyince insanlar herşeyi anlıyorlar ve o zaman hadi yapın demiyorlar.....acıyarak bakıyorlar sana........eger insanlara takılırsan hayat zindan olur..........boşver bunları yaaa....aaahhhhhhhhh ahhhhhhhhhh şimdi harzem olucaktı.......o size karılara dediklerini yazsaydı iki gülerdiniz neşeniz yerine gelirdi..........kaydirigubbakcemile3

laremcim nasılsın canım.............bebişin nasılki...............sende daha görmedin degil mi????????ultrasonun ne zaman.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…