Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar merhaba :) Aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmişler.... ınşallah hamiş olarak bu topiğe tekrar girip herkese yol gösteririz :Saruboceq:

iyi aksamlar.
Biz dün tüp bebek merkezindeki ürologla görüstük.
Artik tahlilerimiz testlerimiz hepsi orada olucak.
Bir adim atmis oluyoruz.
Bende jinekolog'dan randevu aldim. Insallah bize hayirli gelir bu merkez ve sonunda basaririz.
Yinede türkiye'den ayagimi kesmicem her ihtimale karsi. Kaan aydos'un dedigi ilaci kullaniyor esim.

canım inşallah iyi sonuçlar laırsınız

neyse kızlar uykum geldi ben yatıyorum hepinize iyi geceler yarın halılarımı yıkıcam benim için yoğun gün olcak bana şimdiden kolay gelsin hepinizi öpüyorum

mavimenekse benim eşimin fsh ve lh hormonları yüksek çıkmış.bize de baslar ozaman kaan bey dimi tedavi?bi de kaan beye nasıl mail atıyosun cnm?

kaan beye eşimin hormon sonuçlarını ultrason sonuçlarını ve hastalığın geçmişini yaıp eşim adına ksaydos@tr.net adresine yazdım 4-5 gün sonra cevapladı mikotese dedi

sevgidolu kolay gelsin canım..........bittimi halılar................
haa ilaca gelince bizimkisi tablet şeklinde.................solgardan aldık biz siz nerden ki????

belgincim sen timur gürgana mı gideceksin tedavi için????????????bana çok para göz dediler yaaa dogrumu........bide oranın embriyologu kim...........biraz anlatsan......

harzemcim nerelerdesin kız senklava:bi geliyosun bi gidiyosun kayboluyosun.oh diğer topikte okudum kociş iki gün yok benimkide bu gece yok geliyimde kırıştıralım biraz o pastalarından banada yap
slm kızlarrr............nerelerde olayım kız evdeyim ama işlerim çok malum kış hazırlıkları yapıyorum bir bitireyim rahat rahat gireceğim topiğe bazen şöyle bir göz atıp çıkıyorum ne var yok diye..........evet benim kociş yok 2 gün yarın akşam gelecek inşallah ama pastaları yarın sabah yapacam gel canım istersen hepsini götür ben tekrar yaparım kocişe

sevgidolu kolay gelsin canım..........bittimi halılar................
haa ilaca gelince bizimkisi tablet şeklinde.................solgardan aldık biz siz nerden ki????
ev canım halılar bitti bende bittim biz ilacı eczaneden aldık ilacın sitesindede poşet şekliinde demekki tabletide varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…