Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
belgincim sen timur gürgana mı gideceksin tedavi için????????????bana çok para göz dediler yaaa dogrumu........bide oranın embriyologu kim...........biraz anlatsan......
canım vallahı bilmiyorum para göz konusuna gelince canım o zamanlar biz tam arştırma yapmamıştık 4500,5000 felan tutmuştu canım tese içinde biz teseyi yapan dr ayrı ödeme yapmiştık artık o fazladanmı alındı bilmiyorum canım emriyologa gelince adını tam bilmiyorum bi ara dosyaya bakar sana yazarım ..

arkadslar ruyamda bır odada bır suru yenı dogmus bebek gordum ama benım kucagımda oyuncak bez bebek vardı ıns hayır olur gordugum bebekler bızım bebeklerımız olur mubarek ayda dualarımızı kabul etsın allahım :ecrin_bebek:

sevdanaz hayırdır canım rüyaların tersi çıkar derler seninde kucagın tatlı yaramaz bi bebekle dolacak inşlallah...

sevdanaz hayırdır canım rüyaların tersi çıkar derler seninde kucagın tatlı yaramaz bi bebekle dolacak inşlallah...

ıyı dıleklerın ıcın sagol canım allah ıns hepımıze nasp etsın cnm senın esın mıkro tese oldumu benım esım bı kac ay sonra olacak cok heyacanlyım ıns hayırlısı olur

canım oldu benim eşim 2007 yılında fakat elonge spermatid yani gelişmemiş sperm bulndu tüp denendi olmadı ikinciye inşallah.sizinde inşallah bir çok sperm çıkar canım...

kızlar ben çıkıyorum gözlerim yoruldu sizler sohbete devem edin arkadaşlar iyi geceler...:1closedeyes:

Iyiyim belgincim seni sormali.

Biz simdilik yine beklemedeyiz. 15 ekim'de esimin bütün tahlileri tekrar yapilacak tüp bebek merkezinde ve yeniden ultrason'dan geçicek. Tüp bebekteki ürolog esimi muayene ettikten sonra enfeksiyon olabilecegini söyledi o yüzden çikmiyorlar spermler. Tabii bu sadece bir tahmin muayene ettikten sonra.
Ve ürolog dedi ki esinde üretim var dedi. Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz dedim oda FSH degeri gayet normal ve testis boyutuda normal dedi.
Artik hayirlisi olsun. Esimin ve benim yüzümüz güldü sonuçta duymak istedigimiz sey üretim vardi tersini duysaydik kötü olurdu.
Tahlilerin yapilmasini bekliyoruz hepsi yapilmadigi bir sürece sonuç alamayiz.
Bu bekleme içinde esim ilaçlari içmeye devam ediyor.

kızlar bugün ben yoktum kaynatmışsınız benim canımda ev işi falan istemiyo adet oldum adetliyken ne temizlik yapabildim nede davet edebildim kizseyi yapıştım kaldım yarında zor olacak oruc halimle napıyım kızlar birde ankkarada en iyi merkez neresidir sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…