Eşim en az 6 ay yurtdışına göreve gidecek. Ben iki çocuğumla ailelere çok uzak bir şehirde olacağım. Biri okul çağında, diğeri bebek. Aileler desteğe gelemezler. Ne yapabilirim, önerilerinize ihtiyacım var. Hele de kış hastalıklarla geçiyor. Hadi bir, iki komşu edindim diyelim. Kaç kere çalınır ki kapı, olmaz. Yanıma gelecek, destek olacak akrabadan biri de yok. Yatılı birini tutsan 20binden başlıyor. Zaten güvenemem de. Öte yandan kredi borç ödüyoruz. Ben annemlere gitsem annemlerle 1 hafta bile geçirilmiyor. Kayınvalidemde kalsam orada da bambaşka problemler. Siz ne yapardınız? Minik kızım da çok çok ağlayan, nazlı, çok zor bir bebek. 3-5 kişi zor başa çıkar. Evde wc ye zor giderim. Ücretsiz izindeyim ama bitmek üzere. Biter bitmez de göreve dönmem gerekebilir. Sonra tekrar izin alırım. O da başka şehirde. Çocukları oraya da götüremem. Okulu olacak zaten büyüğün. İçinizi daralttıysam kusuruma bakmayın. Belirsizlik yordu biraz. Şu an deprem nedeniyle kayınvalidemlerin yanındayım. Oğlum bir dönem okula burada gitti. Burada kalmaya devam edebilirim amagörümcem onu yanında istiyor, o inun da sağlık nedeniyle ihtiyacı var kendi annesine. O da başka yerde.