eşi ava tutkun olan varmı

çok uğraştım bırakması için ama sonuç negatif...

hastalık gibi birşey bu av malesef
benim eşimde avı çok sever özellikle balık avını
fırsatını bulunca hemen gider
ona kalsa sürekli gidecekte iyiki ona kalmıyor.

yine de eşi ava tutkun olan az gibi ahh benim dertli başım.

ah canım valla al birini vur ötekine benımkıde balık sevdalısı senınkı yine sabah gidip öğlen geliyormus benımkı aksamdan oturur oltaların basına geceye kadar hazırlar gece kalkar gider arkadaslarıyla tekne kiralıyorlar ertesi gün gece 11 lerde geliyo üstelik hafta sonu gidiyorlar daha çok çıldırıyorum bütün gün çocuklarla evde tıkılıp kalıyoruz tamambaska kötü alıskanlığı yok ama buda yenır yutulur cinsten değılkı bide kışın gidiyorlar özellikle tekneyle açılıyorlar karadan tutsa yine neyse e tabı gelene kadar canım burnumda yüzmeği biliyor ama yinede çok korkuyorum ama nafileeee asla vazgeçmeeezzzzz hastalık resmeeeennnnkaydirigubbakcemile3

benımkıde gece acılıyorlar bazen karadenıze ozamankı balıkları zıpkınla avlıyorlar ama gunduzleri ag yada oltayla kucuk balıkları yakalıyorlar.. az sezonu daha acılmadı oyuzden gidemıyorum tufekle avlanmaya acılsın hemen gidecek ama neysekı izni bitior gerci senıde alıstırcam beraber takılırızz dıorda bakalım ben hiç oralaı deilim ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…