eşi ava tutkun olan varmı

daisy66

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
663
4
Eşim ava çok meraklı.her haftasonu gider akşama kadar gelmez ilk başlarda çok kızıyordum yine kızıyorum ama çaresi yok bırakmıyor oysa hayvanlarıda çok sever.O ava gidince hiç rahat edemiyorum merek ediyorum bırakması için ne yapabilirim bi fikri olan varmı?gerçi bırakacağını sanmıyorum hastalık gibi bişey ya.

canım benim babamında vardı av merakı.arkadaşlarıyla birlikte giderdi.bi gün akşam dönerken kanala uçmuşlar arabayla.ölümden döndü ve bıraktı.erkekler başlarına bi şey gelmeden bazı şeyleri bırakamıyolar.üzerine düşme.düştükçe daha çok gitme isteği uyandırırsın inan

benımde nişanlımın ölee her izin gunlerinde mutlaka bi av yapar (karadenızlı kendısı).bende çok kzııyorum hatta kıskanıyorum yanii .. bide bana demezmi avla kendını bana asla kıyaslatma die yaa resmen delii oluyorumm en buyuk hayali de yaslanınca av esnasında olmek onların ordan biri ole vefat etmısmıste kopegi varmısta onun sayesonde yaslı adamı bulmuslarmusmuss ayy sınır oluyorumm vallahiii

valla arkadaşım bu av merakı bitmez.benimde eşim düşkündür.kursa bile gitti.ama gidemiyor o ayrı bi konu.arabamız olmadığından gidemiyor arabası olsa durmaz bi dakika bile.

benim eşimde kursa gitti ve sırf av merakı yüzünden peugeout 307 olan arabamızı satıp dağ arabası almak istiyomuş delirecemmm

av merakı bir tutku gibidir,öyle birilerinin demesiyle bırakılacak gibi bir durum değil arkadaşım...
benim eşim balık tutmayı çok sever,bunu bana da alıştırdı..inanın insanın kafasını dinlediği,deşarj olduğu bir avlanma biçimi...öyle sık sık gitmez,gidersede beraber gideriz zaten...
sizin eşiniz aşırı sanırım ve dağda avlanıyorlar...avlanmanın yasak olmadığı zamanlarda bırakın gitsin,onun da zevki o...ama aşırı olmamak kaydıyla...
sevgiler...

Benim eşiminde balık merakı var bende çıldıracaktım bir aralar birde çevreden sesler niye izin veriyorsun niye gönderiyorsun diye bıkmıştım gitmiş benden habersiz tekne almış bu son damla oldu o tekneye harcadığı para karşılığı bende harcadım gititm alışveriş yaptım öyle olmaz böyle olur dedim şimdi her gitmeye kalktığı zaman büyük zarara uğruyor.Ayrıca aklı sıra bu onun hobısıymiş bu o benım hobilerime mani olmuyormuş ayrıca teşvik ediyormuş velhasıl bence sende kendine bi yol çiz ara sırada olsa gitmesine izin ver benimki sabah gider öğleden sonra gelir oda ayda 1 başkada alışkanlığı yok arkadaslarıyla çıksın gezsin bilmez o yüzden bende buna göz yumuyorum hakkıdır diye düşünüyoum

valla benımkısınınde teknesı var bide adını yazdırmıs uyuss bende onu kızdırıyorum bu tekne deil kayık die ahahaha deli oluyor benım onunla dalga gecmeme.. neyse tek balık olsa iyide bide daga gidior tufegını alıp neymıs ilk tufegını 6yasındayken almısmıs falan evde 4tane ayrı ayrı tufekleri var bide agırlarkı sormayın ben kaldıramıyorum sadece şu 6yasındaykeni kaldıorum.sabah bi çıkıo aksama zor evde oluyor ya daha ormana yada balık için denize acılıyor (balık sevmeyen biri olarak daga gitmesine razıyım aslında ) guya evlenınce benıde alıstırcakmıs ava beraber gidip gelcekmısız filan..

Benim eski eşim fanatik derecede balık avına meraklıydı.
Çok da iyi becerirdi o işleri, halen de becerir.
Önceleri çok kızardım sonra baktım ki adamın başka alışkanlığı yok, bi avı var, sesim çıkmadı.
Zaten bi saatten sonra beni de alıştırdı, bi keşfettim ki harbiden de acayip zevkliymiş.
O saatten sonra hiç karışmaz oldum.
Hatta fırsat buldukça da takılıyodum peşine.
Hele arkadaşlarıyla gittiğinde çok keyifli oluyordu çünkü benim yanımda küfür edip belaltı da konuşamıyorlardı eheh.
Hey gidi günler...bak nostalji yaptım şimdi.

Ana fikir:
Vazgeçmez..zor. Virüs gibi bişey bu, girdi mi kanına çıkmıyor.
Kendimden biliyorum.

bncede wazgeçmez.benmde kuzenimin eşi av tutkunu.diorumki insan bi pazar gününü çocuklarıyla eşiyle geçirmk istemezmi.yk erkek işte öyle şeyleri düşünemiolar.inşallah bana öyle rast gelmez...

bir zamanlar evet tutkundu ama evlendikten sonra vazgeçirdim, tüfeğini sattırdım. arada beraber balık avlamaya gideriz sadece...

ben hayvanların ihtiyaç harici avlanmasına karşıyım. bir hayvanı ancak aç kaldığınızda yada size saldırıyorsa öldürebilirsiniz, keyfi hayvan öldürmeye hayır diyorum...eşimi nasıl vazgeçirdiğimi sormayın gülersiniz....

lutfen solyle merak ettım nasıl vazgecırdın? yok keyfı ava gitmiyor bazen bahcede domuz girior onları vuruor yada daga gittigi zamanda kış için avlanıyor cunku evın konumu onu gerektıyor kardenızde bir ilin koyundeler bi taraf denız bi taraf dag mecburen .bu arada nasıl vazgecırdınse banada yararı olur bende yaparım ava gitcene benle ilgilensin

o zaman bilirsin karadenizde bazı batıl inançlar vardır (bende rizeliyim) , hamileyken eşi hayvan avlayana bir takım şeyler olur yok işte çocuğu o hayvana benzer yada o hayvan gibi sesler çıkarır falan. eşime hamile kaldığımda bunları anlattım, yetmedi babamlara durumu anlatıp desteklemeleri için onlarında söylemelerini istedim. garibim zaten çocuğunun delisiydi ava falan gitmedi 9 ay boyunca, baktım sonra istemiyor. tüfeğini arkadaşı ödünç istemiş oda ona verdi geçici öylede bir süre uzak kaldı ve zamanla tutkusu azaldı demek ki. tüfeğini satılığa çıkarıp sattı. bir de ben sürekli tehdit ederdim, benim bir yanım delidir, laz kızıyım. bak dedim kafamı bozarsın valla fururum seni, (yapacağımdan değil ) tutma evde böyle tehlikeli şeyleri dedim.. bööle oldu işte. sakın gülmeyin...

ayy çok guzel bir yontem buuu bende denesem olurmuki?? benımde nişanlım ordulu. inanırmıkı yada böle bişe desem nasıl olurki? sagol canımm onerin için evlenelim bakam bi ozaman derim aklımın bi kosesine yazdım bunu :)))

ya kızlar bizimkine ne dersem deyim asla kar etmiyor balık avına bişey demiyorum bende gidiyorum bazen ama tüfek avından hoşlanmıyorum her pazar sabahın 4 de filan çıkar akşam 9 gibi gelir sinir oluyorum yaff

Adamın biri ,kızını evlendirmiş.Aradan bir ay geçmiş kızı babasının evine geri dönmüş.

Baba sormuş;Hayrola kızım neden geldin?

Kız;Babacım kocam kumar oynuyor,vazgeçmiyor o yüzden geri geldim.

Baba;Git kızım evine zamanla vazgeçer,diyerek kızını geri göndermiş.

Aradan zaman geçmiş baba bi bakmış kız gene evde

Hayrola kızım ne oldu gene?

Kız ;babacım kocam çok içki içiyor ben dönmicem demiş.

Baba;git kızım evine zamanla vazgeçer diyerek geri göndermiş.

Bir gün kız ve baba gene karşı karşıya gelmiş.

Babacım şimdi ne oldu diye sorunca kız;Babacım kocam balığa merak sardı benle hiç

ilgilenmiyor deyince baba;Tamam kızım kocan vazgeçmez bu sevdadan otur demiş.

Kıssadan hisse 24 senelik ,en büyük hobisi avcılık ve balıkçılık olan bi adamın karısı

olarak sakın ha sakın karşısında olmayın,vazgeçireceğim,kendimle mukayese edeceğim

diye düşünmeyin.Yeterki dengeyi kurmasını bilsin,amacınız denge olsun.Bu tür aktiviteleri

olan adamlar hem kendinle barışık,hemde iş ve partnerleri ile diyaloglarında daha

başarılardır..Biraz kendinizden fedakarlık edip,yeni bir strateji uygulayın.Özellikle olta

avcılığını deneyin ,kendinize terapi yapmış olacaksınız.Sağlığını denizler uğruna kaybetmiş

bir abla tavsiyesi.

kesinlikle ve kesinlikle avcılıgı spor olarak gormuyorum!!
can yakanın muhakkak bir gun canı yanar buna inanıyorum
canlı katlederek eglenmek ne kadar saglıklı bunu da algılıyamıyorumkötükedihüso
umarım bırakır ne diyim

Yorumlari okuyunca sükür ettim vallahi,
benim esimin böyle aliskanliklari olmadigina.

Son düzenleme:
zavallı hayvanları zevk ugruna oldurmek ..ne korkunc allahtan cevremde boyle kısıler yok ..bunada hobi dıyorlar bide bence bunun adı baska bısey ..

Son düzenleme:
ava bende karşıyım ama alışınca bırakmıyolar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…