• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşi askere giden anneler buyrun bekliyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
eşim 1 ay önce askere gitti çok zormuş ama allaha şükür yanımda beni bekleyen 5 aylık küçük askerim var oda olmasa ne yapardım vakit nasıl geçerdi bilmem aslında daha sonra gitse dedik ama oğlumuz için daha iyi olduğunu düşündük yavrum hiç bir şeyi farkında değil her geçen gün yeni bişeyler öğreniyor babamızda görseydi diyoruz geldiğinde inşaallah 10 aylık olacak en tatlı zamanlarını göremiyecek babasına gelince ne yapacak çok merak ediyorum gerçi bayramda gideceğiz inşaallah sanırım yabancılar benimle aynı duyguları yaşayan var mı?bu arada çevremdeki herkese evlenmeden askere gidin diyorum:1rolleyes:

aahhh canım cok zordur tahmın edeıblıyorum allah yardımcın olsun benım esımde okuyor su anda 2,5 sne sonra gıdıcek ben ne yapıcam hıc bılmıorum

ayyy canım bende seneye seninle aynı duyguları paylaşacağım. hühühühü normalde askerden çağırdılar eşimi ama 1 yıl daha ertelettik seneye gidicek .kızım suan 1.5 aylık seneye kasımda gittiğinde kızım 1.5 yaşında olucak. bilmiyorum aslında şimdi mi gitmesi daha iyiydi seneye gitmesi mi daha iyi oldu. ben bi an evvel gitsin ve bitsin istiyorum bu çileyi..eşime kalırsa daha 3-4 yıl daha tecil ettirmek niyetinde...:(

ben evlendim 3 ay sonra eşim askere gitti...bebeimiz yoktu ...ikimizde çok zorlandık ..5 ay gecmek bilmedi...bebeimiz olsaydı eşim için daha zor olurdu..allah sabır versin diyorum sizi çok iyi anlıyorum ama zaman ne olursa olsun çabuk geciyor..sabır arkadaslar.

Back