Eşi antidepresan kullanıp hamile kalanlar

banaderlerelif

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
312
102
18
Kızlar 8 aydır deniyoruz. Eşimin 6 yıldır antidepresan kullandıpından dolayı spermleeinnn etkilenecegi dün aklıma geldi dr a yazdım sordum etkiler dedi. Nasıl bir basiretsizlikse benimki. Belki de o yüzden olmuyor diyorum şimdi. Moralim o kadar bozuk ki.
Bir ara bırakmaya calısmıstı daha kötü olunca devam etti.
Napıcam ben? böyle durumda olup hamile kalan var mı? Şimdi bıraksa bile ben her türlü iki ay korunmayı düşünüyorum yine de. Ne olur ne olmaz diye yanlıa mı düşünüyorum

Benim eşimde uzun zamandır kullanıyor. Hamile kalabildim çok şükür. mesajınızı okuyunca düşünmeye başladım acaba ilaç spermi etkileyip olumsuz birseye sebep olur mu diye...

Benim eşimde uzun zamandır kullanıyor. Hamile kalabildim çok şükür. mesajınızı okuyunca düşünmeye başladım acaba ilaç spermi etkileyip olumsuz birseye sebep olur mu diye...
Siz bana bakmayın ben pimpirikliyim çok sağlıkla gelir inşallah. Ne kadar zamandan sonra oldu peki. Sizin eşiniz hangş ilacı kullanıyor

Siz bana bakmayın ben pimpirikliyim çok sağlıkla gelir inşallah. Ne kadar zamandan sonra oldu peki. Sizin eşiniz hangş ilacı kullanıyor
Benim eşimde varikosel sorunu vardı o yüzden olmuyordu. Ameliyatını olduktan bir yıl sonra oldu. Yani hiç kullandığı ilaçla ilgili doktoru bişey demedi açıkçası bizde sormadık. Değerleri duzeldiginde çok şükür hemen oldu

Daha baktırmadık 8. Aydan sonra dank etti bende yakın zamanda randevu bulursak baktırıcaz inşallah devlette şu DNA şeyine de bakıyorlardır

eşinizle beraber genel testlerınız yapıldı mı ? Rahim filmi spremıogram gibi
8 ay olduğu için dr gerekli görmedi. Tahlil fln yapmadık hiç bildigim reglim düzenli o kadar
Ama şimdi antidepresan olayını söyleyince dr a sperm testi ysptırmamızı söyledi bakalım yaptorıcsz en yakın zamanda. Ramazan da olmaz tabi

nie olmasın gecıktırmeyın ınanın zamanın ne kadar değerli olduğunu geç kaldığını düşününce anlıyor insan . Biz geçen sene ramazanda verdik iftar sonrası özel bir labaratuvarda

nie olmasın gecıktırmeyın ınanın zamanın ne kadar değerli olduğunu geç kaldığını düşününce anlıyor insan . Biz geçen sene ramazanda verdik iftar sonrası özel bir labaratuvarda
İftar sonrasını düşünmedik hiç haklısınız. Tüp bebek kliniklerinde mi yapılabilir neresi açık olur peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…