• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eşi Ankilozan Spondilit hastası olup hamile kalan varmı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim amcamda AS var, çocukları da torunları da gayet sağlıklı elhamdulillah. Benim annem ve babamda romatizmal bir hastalık yoktu ama ailede bir bende fibromiyalji var...

Allah evlatlarınıza ve evlatlarımıza sağlık sıhhat versin...
Aminnn rabbim size de şifa versin inşallah

Benim eşimde AS hastası. İlk çocuğumuzda yoktu. Sonradan oldu. Şimdi kızım 9 yaşında. Tekrar çocuk sahibi olmak istiyoruz. Fakat bilmiyorum kullandığı ilaçlara mi bağlıdır 2 kez hamile kaldım ilkinde bebeğin kalbi 6. haftada atması gerekirken atmadı. Bekledik 8. haftaya kadar. Malesef olmadı. Kürtaj oldum. Şimdi 3 yıl sonra yine hamileyim. Geçen hafta 6. Haftamızdı. Kalp atışı var gibi ama emin olamadım dedi doktor. Bugün gittik malesef bebek te oluşmamış dedi. Kalp atışını duyamadık yine. Normalde sonlandırmamız gerekiyor gebeliği dedi. Ama eşim başka bir doktora daha gidelim dedi. Bana dua edin nolur. Çok istedik bu çocuğu. Allahım isteyen herkese versin inşallah.

Benim eşimde AS hastası. İlk çocuğumuzda yoktu. Sonradan oldu. Şimdi kızım 9 yaşında. Tekrar çocuk sahibi olmak istiyoruz. Fakat bilmiyorum kullandığı ilaçlara mi bağlıdır 2 kez hamile kaldım ilkinde bebeğin kalbi 6. haftada atması gerekirken atmadı. Bekledik 8. haftaya kadar. Malesef olmadı. Kürtaj oldum. Şimdi 3 yıl sonra yine hamileyim. Geçen hafta 6. Haftamızdı. Kalp atışı var gibi ama emin olamadım dedi doktor. Bugün gittik malesef bebek te oluşmamış dedi. Kalp atışını duyamadık yine. Normalde sonlandırmamız gerekiyor gebeliği dedi. Ama eşim başka bir doktora daha gidelim dedi. Bana dua edin nolur. Çok istedik bu çocuğu. Allahım isteyen herkese versin inşallah.
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim

Merhaba kullandığı ilaçlar nedir acaba eşinizin yani tedavi amaçlı hangi ilaçları verdi doktor ağır ilaçlar değilse ilgisi olmayabilir

Eşimde iğne hariç diğer ilaçları içti canım hatta doktor bebekle ilgili bi sıkıntı olmaz dedi hamile bayanlar bile kullanıyormuş nu ilaçları bu hastalıkta olup acaba başka sorununuz olabilirmi bakıldımı canım

Henüz bakılmadı ama haftaya olan kontrolüm sonucunda gebelik sonlandırılırsa araştırma yapalım dedi doktor.
Çünkü aynı hikaye tekrarlamış dedi. Bakalım hayırlısı inşallah.

Back