• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esenler kadın ve çocuk hastalıkları hastanesi.

Ameliaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
14
1
1
19
16 haftalık
hamileyim dünden akşam beri kasıklarıma ağrım vardı, Biraz endişelendim ve esenler Kadın ve Çocuk Hastanesi'ne Doktor sordu şikayetiniz neydi anlattım böyle böyle durumu.
Sen nerelesin dedi bana, eşin nereli falan sorular soruyordu.
(Ben turk değilim, eşim türk)
Senin ülkede koca mi kalmadı dedi
Kader dedi güldüm geçtim,ben cocuk için endişeleniyorum, doktor sorduğu sorulara bak.
ultrasonda bebeğe bakıyordu,
Sordum her şey yolunda,bi şey yok dimi.Dur dedi bakıyorum.bakti bakti yine bi şey demedi,
Bana ülkemin nüfusunu soruyordu, orası nasıl, pahalı mı. Sen ne zamandir İstanbuldasin .
Ya bu nasıl bi şey, böyle doktor olur mu Allah aşkına .( Doktor erkekti bu arada)Kalp atışını için sordum,dinlenmek istedim,var dedi ama ben dinlenmedim.cok üzüldüm.
Cinsiyeti biliyor musun dedi,yok dedim bilmiyorum daha ,bilmek istemiyorum şimdi,
Eğer belli olursa bana söyleme dedim lütfen. Rica ettim bi kağıda yazarsınız.( Şey düşünmüştüm cinsiyet için, bi pasta yaptiricaktim, öyle öğrenicektik)
Ama doktor söyledi bana.
Sonra testler için sordu yaptın mı
Hayır dedi.
Sonra asistanına söyledi '' bu da bi gariban"
Ne alaka şimdi,ben anlamadım.
Ilk defa gidiyorum o hastanede ve son oldu.
Moralim çok bozuldu, hıc bi şey söylemiyorlar, sanki biz parayı vermiyoruz,neden böyle bu doktorlar

Son düzenleme:
16 hamileyim dünden akşam beri kasıklarıma ağrım vardı, Biraz endişelendim ve esenler Kadın ve Çocuk Hastanesi'ne Doktor sordu şikayetiniz neydi anlattım böyle böyle durumu.
Sen nerelesin dedi bana, eşin nereli falan sorular soruyordu.
(Ben turk değilim, eşim türk)
Senin ülkede koca mi kalmadı dedi
Kader dedi güldüm geçtim,ben cocuk için endişeleniyorum, doktor sorduğu sorulara bak.
ultrasonda bebeğe bakıyordu,
Sordum her şey yolunda,bi şey yok dimi.Dur dedi bakıyorum.bakti bakti yine bi şey demedi,
Bana ülkemin nüfusunu soruyordu, orası nasıl, pahalı mı. Sen ne zamandir İstanbuldasin .
Ya bu nasıl bi şey, böyle doktor olur mu Allah aşkına .( Doktor erkekti bu arada)Kalp atışını için sordum,dinlenmek istedim,var dedi ama ben dinlenmedim.cok üzüldüm.
Cinsiyeti biliyor musun dedi,yok dedim bilmiyorum daha ,bilmek istemiyorum şimdi,
Eğer belli olursa bana söyleme dedim lütfen. Rica ettim bi kağıda yazarsınız.( Şey düşünmüştüm cinsiyet için, bi pasta yaptiricaktim, öyle öğrenicektik)
Ama doktor söyledi bana.
Sonra testler için sordu yaptın mı
Hayır dedi.
Sonra asistanına söyledi '' bu da bi gariban"
Ne alaka şimdi,ben anlamadım.
Ilk defa gidiyorum o hastanede ve son oldu.
Moralim çok bozuldu, hıc bi şey söylemiyorlar, sanki biz parayı vermiyoruz,neden böyle bu doktorlar
Senin nereli olduğun onu ne ilgilendirir ya gerçekten doktor var doktor var. Yaşadığın bu duruma üzüldüm açıkçası canım ama sen üzülme ve başka bir doktora git umarım hakkımda hayırlısı olur ve güzel sonuçlar alırsın.

Ayrıca 16 haftalık hamilesin sanırım diğerini düşünemedim bir an

Senin nereli olduğun onu ne ilgilendirir ya gerçekten doktor var doktor var. Yaşadığın bu duruma üzüldüm açıkçası canım ama sen üzülme ve başka bir doktora git umarım hakkımda hayırlısı olur ve güzel sonuçlar alırsın.

Ayrıca 16 haftalık hamilesin sanırım diğerini düşünemedim bir an
O hastanede ilk defa gittim,son gidişim oldu
Keşke gitmeseydim
Çok pişman oldum

Back