Eşe karşı cinsel soğukluk

Evlendiğiniz kişiye tam adapte olmadan,tanımadan büyük riskler almışsınız. Evinizi bir süre kullanılabilir durumda bıraksaymışsınız.
Cinsel sorunlarınız bocalamanızla ilgili olabilir. Eşinizi de tam benimseyememişsiniz. Birlikte bol vakit geçirin, ısınırsanız ne ala. Hakkınızda hayırlısını dilerim.

Cinsel soğukluktan kastınız ne tam olarak? Ona göre bir yorum yapacağım?

İsveç’te yaşıyorum daha önce gelip görme imkanım olmadı çünkü burası İskandinav ülkesi olduğu için diğer Avrupa ülkeleri gibi kolay gelemiyorsunuz ,eşimde baştan dil kursu olduğunu söylemişti okul varmış yabancılar için fakat adres kaydı verdik gelince mektup gelmesi gerekiyordu cevap olarak hala ses yok ,temizlik vs işleri içinde kaçak işçi kimse çalıştırmak istemiyor çünkü cezaları büyük başta iş imkanı olduğunu söylemişti eşim sonradan maalesef mümkün olmadığını söyledi ama o sırada evlenmiştik bende açıkcası bu kadar zorlanacağımı bilseydim düzenimi bozmazdım bakalım bir şekilde düzelecek inşallah bu sorunlar

Evet maalesef büyük riskler aldım ,tanıştık uzakta olduğu için geldi nişan oldu hemen sonra evlilik işlerine başlandı o sırada eşim evini kapat sat herşeyi babana git dedi bende o şekilde hareket ettim eşimle birbirimize ısınıp zaman geçirme olayımız çok zor 12 saat çalışıyor geç saatte yorgun eve geliyor yemek film yatıyoruz hep aynı monotonluktan bunaldım ve o yüzden bu bende isteksizliğe neden oldu isteksizlikten sonrada eşim daha da bana yüklenmeye başladı işin içinden çıkamıyorum

Cinsel soğukluktan kastınız ne tam olarak? Ona göre bir yorum yapacağım?

Mesela evlenmeden önce sık ilişkiye girmek ve sevişmek bir heyecan vardı şimdi ise eskisi gibi heyecanım yok ve her gün ilişkiye girmek istiyor bende onun gönlü olsun diye öylesine giriyorum ama zevk almadığımı ve isteksiz olduğumun farkında önceden böyle değildin sana ne olduysa buraya gelince oldu diyor

Kendiniz evde dil ogrenmeye calisin cikin gezin bir ugras edinin.Ne guzel yeni bir baslangic yapmissiniz oturup bunalima gireceginize mutlu olacaginiz seylere odaklanin..esinizi sevmeye ve ilgi gostermeye bakin.Cunku cok radikal bir kararla evlenip oraya gitmissiniz eger geri donerseniz hersey cok daha kotu olacak sizin icin cunku 38 yasinda sifirdan hayat kurmaniz oldukca zor.Kiymetini bilin ve yasamaya bakin

İsveç ileri bir ülke adaptasyon sorunu olmaması için dil bilmek gerekiyor artı çalışmak gerekiyor İsveç’in kasabasına bağlı bir köyde yaşıyorum yani büyük şehirlere baya bir uzak mesafede dil için okullar var yabancılar için buraya gelince adres bilgisi verdik benim adıma haber gelmesi gerekiyor yani burada dil kursu için ama ses çıkmadı hala ,bende gelmeden baya bir pozitif düşünmüştüm ama yaşadığım yerde Türk yok denecek kadar az sosyal bir ortam yok kaynaşabileceğim ve eşim 12 saat çalışıyor geç saatte eve yorgun geliyor herhangi bir sosyal hayatımız yok herşey monoton ve ben bir markete bile gidip alışveriş yapamıyorum bütün gün evde bu bunalımda insan severekte evlense bir süre sonra sıkılıyor bunalıyor ve herşey batıyor cinsel ilişki bile

Yazdiklarinizdan okudugum kadariyla bu adam bencil.uzun surmez o evlilik.stratejik davranin.hazir isvec gibi bir ulkeye gitmissiniz sakin bosnaip geri donmeyin.dil ogrenin sonra ia bulun.snra isterseniz bosanursiniz.bi sure rol yapin bence.madem bu jadar bencil bunu hakediyor.hic de kotuluk falan degil.

Demek eşiniz iyi araştırmamış ilk başta kurs var iş var demiş ama yokmuş.Daha önce gelip görme imkanınız nasıl yoktu anlamadım.Nikah yaptıktan Sonra nasıl gittiyseniz o şekilde gidecektiniz işinizi düzeninizi bozmadan.

Yazdıklarınızı gayet iyi anladım zaten bencil olmasa ben gelmişim yabancı bir ülkeye herşeyimi bırakmışım alışamıyorum bunalımdayım o cinsellikten bahsediyor bende sizin dediklerinizi düşündüm dil öğrenebilirim haber bekliyorum bakalım okul için fakat iş imkanı zor çünkü Türkiye Avrupa birliğinde bir ülke olmadığı için burada kaçak çalışmak lazım oda işverenler cezası ağır olduğu için kaçıyor böyle bir şeyden ancak isveç vatandaşı biriyle evlilik yaparsam olabilir çalışma imkanım yoksa burda iş imkanım yok

Canım markete neden gidemiyorsun yakınlarda market yok mu?Eşin hafta sonuda mı çalışıyor

Şöyle söyleyim evlendim eşimin üzerinden buraya girebildim baştan ya iyi araştırmadı yada beni kandırdı orasını bilemem fakat benim buraya gelip görme imkanım ancak nikah yaptıktan sonra mümkün oldu çünkü evlilik üzerinden karısı olduğum için girebildim ama hiç bir hakkım yok burda bende gelince öğrendim maalesef bide burası diğer ülkeler gibi değil İskandinav Ülkeleri bu konuda diğer Avrupa ülkelerine göre daha sıkı

Evet bende dediğin gibi yaptın hatta benim gelebilmem için başlangıç seviyesi dil belgesi istediler.Sınava girdin belgemi aldım Nikahtan sonra aile birleşimi vizesine baş vurdum.Neyse olan olmuş hayatını güzelleştirmeye bak bundan Sonra

Ama kendini bu şekilde kısıtlarsan hiç alışamazsın anlamasanda git evden çıkmış olursun havan değişir.Benimde hiç arkadaşım Yok ama kendimi senin gibi eve kapatsam bende sizin gibi olurum.Markette hep aynı şeyi sorarlar kasada eşinle gidince sor Ne dedi diye

Neye dayanarak gittiniz ki İsveç'e ?
Bir insan evde kendini oyalayamıyorsa, herhangi bir uğraş bulamıyorsa tabi adaptasyon sorunu yaşar. Hiç mi araştırmadınız daha önce İsveç'e yerleşenlerin görüşlerini?

Ayrıca ben sizi çok tutarlı bulmadım kusura bakmayın. Hem çok aşık olarak evlenmedim diyorsunuz, hem çocuk için evlendim diyorsunuz. E vaktinizin de az olduğunu düşünürken nasıl hem çocuk için uğraşıp hem adapte olacaksınız ki?

Yani çocuk için tedaviyi orada olacaksınız desek yol bilmiyorsunuz, dil bilmiyorsunuz. Pek girişken de değilsiniz herhalde.

Madem çocuk için evlendiniz keske kendinize daha uygun bir aday bulup öyle evlenseydiniz.

Eşinizin biraz çiğ davranışları ve kaba konuşmaları var evet ama ben sizi de cok hakli bulmadim.

Orada psikolojik yardım alamazsınız belki ama online psikoterapi sağlayan psikologlar var. Belki iyi gelir..

Siz hangi ülkedesiniz benden başlangıç seviyesi dil belgesi istemediler

Hormon tedavisi belki düzeltebilir daha istekli hale getirebilir sanırım östrojen kullanmanız gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…