• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşcinsellik

Merhaba ben 20 yaşındayım problemleri yaşıyorum kendimden şüphe ediyorum onu bile geçtim kendimi erkek gibi hissetmem konusunda beynim tetik veriyo ben istemediğim bişey olmak istemiyorum tabikide kötü bişey değil şu zamana kadar erkeklerden hoşlandım ve kız olarak hep bedenimi sevdim bende sizin gibi gördüklerimden etkilendim trans olaylardan lezbiyenliklerden etkilendim nasıl kurtuldunuz ben psikatriye gitmek istiyorum ama öyle bişey çıkarsa diye korkuyorum çünkü öyle olmak istemiyorum beynim sürekli bana sinyal veriyo günlerdir ağlamaktan helak oldum ya bi erkeğe karşı bişey hissetmezsem korkum var cinsel anlamda olsun duygu anlamında olsun bana yardım edermisinz
Bir şeylerden etkilenerek eşcinsel olmazsınız. Eşcinsel biri karşı cinsi ergenlik döneminde de çekici bulmaz. Belki biseksüelsinizdir bunu yeni fark etmişsinizdir. Bir uzmanla görüşün kendinizi anlamanıza destek olur.

İki Netflix dizisinde eşcinsellik görüp buraya ''özendiriyorlar'' yazmıyorlar mı,kafayı yiyeceğim.

Kimsenin bir şeye özendirmeye çalıştığı yok,insanlar bu durum yüzünden artık zorluk yaşamasınlar diye tüm dünyada ses getirmeye çalışıyorlar.''Yeni nesil çok reröre'' diyorsunuz ama en azından bir tık daha özgür olacak bazı şeyler,insanlar baskılardan bir tık daha uzak olacak.İşimize gelince özgürlüğü savunalım,gelmeyince ''canım onlar da belli etmesinler''.

Yani ben hetero'yum ve ister para ver, yine bir kadin ile seks yapmak istemem. Bir lezbiyende bunun aynisini erkek icin der. Yani seksüel kimlik bu, özendirelecek birsey degil, olamaz. Dedigin gibi sadece artik insanlar saklanmaktan bikti. Sonucta gay olmak biolojik birsey, utanilcak birsey degil.

Türkiyede ama gaylerin karikatürü yapiliyor medyada. Asiri kadinsi, "ayol" diyen erkekler ile. Ben buna karsiyim. Gayleri kücümsüyor. Yani bircok gay oldugunu bile fark etmedigin adamlar, kadinlar var. Buda insanlarin kabullenmesini dahada zorlastiriyor aslinda.

psikolojik olarak kendini kötü hissediyorsan psikologa gidebilirsin ama eşcinsel olmaktan asla utanmamalısın. Bu utanılacak bir şey değildir :)

Ne demek"ya bir erkeğe karşı bir şey hissedemezsem" demek ki şimdi erkeklere karşı birşeyler hissediyorsun.demekki eşcinsel değilsin.eşcinsellik doğuştan var olan bir şey diye biliyorum.yani izlediklerinden etkilenip eşcinsel olunmaz herhalde.

Artık TV vs. Birçok yerde karşımıza çıkar oldu ve normalleştirildi ki bu düşünceler, sizin de sanırım bu yüzden kendinizi sorgulamanıza ve saçma düşüncelere girmenize sebep olmuş, zira böyle bir durum gerçekten olsaydı küçük yaştan itibaren başlardı. Şuan düşünmeniz sadece bu gibi şeyleri normal hayatta ve sanal ortamda, sosyal medyada çok görüyor olmanızdır. Yine de psikologa gitmelisiniz bir de ondan ögrenin durumu.

Biseksuel de escinseldir ☺ escinsellik( trans. Lezbiyen, gay, biseksuel) bunlarin genel adi hepsine de escinsel deniyor...
Escinsellik kendi cinsinden hoslanma gay ya da lezbiyen olma. Biseksuellik ise her iki cinse karsi duygusal ya da cinsel anlamda esit ya da esit olmayan yakinlik ask hissetme. Transeksüellik ise cinsiyet gecisi yapılması.
Homofobiklikse bunlardan her hangi birinden olmak istememek ve lgbt bireylerine nefret duyma onlardan korkma ve onlari kabul etmeyip, reddetmek.

Of inanamıyorum ya😂 her gun internete girebiliyorsunuz ama açıp yorum yaptığınız konuda bir iki birsey okumayı zorunsuyorsunuz.
Tv de görerek cinsel yönelim değişmez. Eğer böyle olduğunu düşünen birileri varsa büyük ihtimalle kendi cinsel kimliğini baskılıyor ve öğrendiğini yaşamaya zorluyor kendini. E tabi bir gün bir yerde bu baskı en olmayacak şekilde patlıyor ve yine tv de 15 erkeğin bir evde yaka paça göz altına alınışını izliyoruz.
Neyse konu sahibi homofobik dedim ama üyelerin çoğu da öyle.

Hayir bu yaşta bunu düşündüysen escinsel değilsin. Eşcinsellik ergenlikten hatta çocukluktan başlar. O zamanlar anlardin şimdi değil. Bu sadece beyninin oyunu
Bende öyle düşünüyorum çünkü zamanında gay lezbiyen arkadaşlarım oldu o zamanlar böyle bişeylere hiç bir sorunum yoktu sadev psikolojime takıldı beynim beni yönlendiriyormuş gibi hissediyorum bi kadına dokunmaya çekiniyorum mesela erkekleri beğeniyorum ama cinsen temasla bişey hissetmezsem diye korkuyorum ve ailemle aram gayet iyi aslında gördüklerim ve internette okuduklarımdan etkilendim sadece

Back