• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşcinsellik

Merhaba ben 20 yaşındayım problemleri yaşıyorum kendimden şüphe ediyorum onu bile geçtim kendimi erkek gibi hissetmem konusunda beynim tetik veriyo ben istemediğim bişey olmak istemiyorum tabikide kötü bişey değil şu zamana kadar erkeklerden hoşlandım ve kız olarak hep bedenimi sevdim bende sizin gibi gördüklerimden etkilendim trans olaylardan lezbiyenliklerden etkilendim nasıl kurtuldunuz ben psikatriye gitmek istiyorum ama öyle bişey çıkarsa diye korkuyorum çünkü öyle olmak istemiyorum beynim sürekli bana sinyal veriyo günlerdir ağlamaktan helak oldum ya bi erkeğe karşı bişey hissetmezsem korkum var cinsel anlamda olsun duygu anlamında olsun bana yardım edermisinz
Ben 27 yaşında evlendim onun öncesinde 26 yaşındayken hayatıma çok kısa da olsa biri girdi tam girdi bile diyemem ama buna rağmen hiç böyle bişey düşünmedim . Siz zaten vücudunuzu sevdiginizi erkeklererden joslandiginjzi söylüyorsunuz sizi kendinizle ilgili böyle düşünmeye sevk eden şey ne tam olarak onu anlayamadım ama eş cinsel olduğunuzu düşünmedim okurken . Tabiki uzman değilim şunlar şunlar varsa kesinlikle eş cinselsiniz diyemem bir uzmana görünün muhakkak hem kadın doğum uzmanına adetin 2. Ya da 3. Günü gidip hormonlariniza baktırın orada böyle bir supheniz olduğunu söylemek zorunda değilsiniz normal bir kontrol olduğunu belirtebilirsiniz ya da ailemde hormonel sorunlar var bende de olabilir mi diye kontrol ettirmek istedim dersiniz .sonuçlardan sonra da eğer her şey normalse psikolojik olarak bir uzmandan destek alabilirsiniz .eğer hormonel bir bozukluk varsa da kadın doğum uzmaniyla görüşüp muhtemelen sizi bir üniversite hastanesine yönlendirebilir . Değişim gibi bahsettiğiniz şeylerde bir eş cinsellik durumu yok sizi böyle düşündüren şey ne? Ayrıca ben de bir kadın olarak söyleyebilirim ki evet kadın vücudu daha estetik yani bu net bişey ve böyle düşündüğüm için eş cinsel olmama ya da eş cinsel bir eğilimde değilim

İnsanlar etkilenerek eşcinsel olmazlar. Ha bir kimlik arayışınız, merakınız vardır belki, gençlikte olabiliyor böyle şeyler, su akar yolunu bulur, eşcinsellik kodlarınızda yoksa, tutup da sırf aklınızı kurcalıyor diye öyle yaşamaya başlamazsınız. O yüzden rahat olun. Bir de şu var, toplum kişiyi hetero olmak tek seçeneğiymiş gibi baskılar. Ancak o baskılar da bir yere kadar öyle olduğunuza inandırabilir sizi. Sonra bir yerden patlak verir, kendinizi anlamaya başlarsınız. Çevremde bu süreci yaşamış insanlar var, yoksa açıkçası ben de bu konuların cahili sayılırım. İşte neyin ne olduğunu da burada kimse size söyleyemez, zira ne sizi tanıyoruz, ne terapistiz, ne bu konularda bir eğitim aldık. Yaşadığınız duygusal kaosu ancak bir uzmandan yardım alarak sükunete erdirirsiniz.

Yeni üyelik.
İlk mesaj.
Konu: Eşcinsellik

Kıllanıyorum ya elimde değil, fake filansan bak komik konular değil bunlar, bunlarla eğlenmek ciddi ruh sağlığı sıkıntın var demek haberin olsun.

Fake değilsen de, böyle bir yönelimin varsa arkadaşım bunun tedavisiydi filan yok. Bu doğuştan olan bir şey, eşcinselsen eşcinselsindir. Ama sen eşcinsel de değilsin muhtemelen çünkü çok daha erken fark ediyor insanlar bu hisleri, 20 yaşında kadar erkeklerden hoşlandım da, aman şimdi kadınlar da şöyle hoş gelir oldu da diye bir şey yok. Çocuktan verir sinyali(!).

Çok, çok düşük bir ihtimal ya biseksüel-panseksüel bi şeysin hadi yeni keşfediyorsun diğer yönlerini diyelim, ya da daha kuvvetli bir ihtimal trollük peşinde gelmiş buralarda, belki 1-2 ergen kankeytonla gülerek "İnandı slklar" diye eğleniyorsun. Öyleysen, espri anlayışın çok bktan haberin olsun.
[/

Ben 27 yaşında evlendim onun öncesinde 26 yaşındayken hayatıma çok kısa da olsa biri girdi tam girdi bile diyemem ama buna rağmen hiç böyle bişey düşünmedim . Siz zaten vücudunuzu sevdiginizi erkeklererden joslandiginjzi söylüyorsunuz sizi kendinizle ilgili böyle düşünmeye sevk eden şey ne tam olarak onu anlayamadım ama eş cinsel olduğunuzu düşünmedim okurken . Tabiki uzman değilim şunlar şunlar varsa kesinlikle eş cinselsiniz diyemem bir uzmana görünün muhakkak hem kadın doğum uzmanına adetin 2. Ya da 3. Günü gidip hormonlariniza baktırın orada böyle bir supheniz olduğunu söylemek zorunda değilsiniz normal bir kontrol olduğunu belirtebilirsiniz ya da ailemde hormonel sorunlar var bende de olabilir mi diye kontrol ettirmek istedim dersiniz .sonuçlardan sonra da eğer her şey normalse psikolojik olarak bir uzmandan destek alabilirsiniz .eğer hormonel bir bozukluk varsa da kadın doğum uzmaniyla görüşüp muhtemelen sizi bir üniversite hastanesine yönlendirebilir . Değişim gibi bahsettiğiniz şeylerde bir eş cinsellik durumu yok sizi böyle düşündüren şey ne? Ayrıca ben de bir kadın olarak söyleyebilirim ki evet kadın vücudu daha estetik yani bu net bişey ve böyle düşündüğüm için eş cinsel olmama ya da eş cinsel bir eğilimde değilim
Öncelikle benim kimseyle alay etme gibi bi durumum yok burda doğuştan gelen bişey için korkum var peki ya sonradan farkına varırsam diye bi korkum var ve inanın bana sanygı duyuyorum bu insanlara sadece bu olay sonradan fark edilirmi edilmezmi onu öğrenmeye çalışıyorum

Peki hormanlarım normal çıkmazsa bunun bi tedavisi varmı

Biseksüel olabilirmisin ?
Hani simdiye kadar hep erkeklerden hoslanmıssın simdi kadınlara mı ilgi duymaya basladın
Nasıl anladın eşcinsel olabilecegini

Genelde olanlar hep çocukluktan beri böyleydik diyor birden ortaya cikmaz ki

Merhaba ben 20 yaşındayım problemleri yaşıyorum kendimden şüphe ediyorum onu bile geçtim kendimi erkek gibi hissetmem konusunda beynim tetik veriyo ben istemediğim bişey olmak istemiyorum tabikide kötü bişey değil şu zamana kadar erkeklerden hoşlandım ve kız olarak hep bedenimi sevdim bende sizin gibi gördüklerimden etkilendim trans olaylardan lezbiyenliklerden etkilendim nasıl kurtuldunuz ben psikatriye gitmek istiyorum ama öyle bişey çıkarsa diye korkuyorum çünkü öyle olmak istemiyorum beynim sürekli bana sinyal veriyo günlerdir ağlamaktan helak oldum ya bi erkeğe karşı bişey hissetmezsem korkum var cinsel anlamda olsun duygu anlamında olsun bana yardım edermisinz
Siz de okb olmussunuz doktora gidin ilaç tedavisi başlayın. Gerçekten öyle olan insan bundan korkmaz

Peki hormanlarım normal çıkmazsa bunun bi tedavisi varmı
Hormonlarınızı dengelemeye çalışırlar eğer gerçekten hormonlarınız çok bariz bir durum gösteriyorsa ona göre hareket edilir ama ufak tefek iniş çıkışlar herkesde olur eğer bariz bir yükseklik ya da düşüklük yoksa bunu da kafanıza çok takmayın dr önce eğer hormonel bir bozukluk görürse nedenini araştırır zaten onun araştırması daha çok fizyolojik olur bulamazsa o da bir üste yönlendirir .

Biseksüel olabilirmisin ?
Hani simdiye kadar hep erkeklerden hoslanmıssın simdi kadınlara mı ilgi duymaya basladın
Nasıl anladın eşcinsel olabilecegini
Zaten depresyondaydım elime telefonu alıralmaz lgbt ile ilgili bi haber gördüm ve ondan etkilendim ama kendimden eminim sadece korkum var insanların ne dedikleri inanın umrumda değil ben böyle yaratıldım be böyle kalmak istiyorum kendimi seviyorum sadece kadınlığımdan şüphe ediyorum çünkü ne bi erkeğe nede bi kadına bişey hisediyorum

Hormonlarınızı dengelemeye çalışırlar eğer gerçekten hormonlarınız çok bariz bir durum gösteriyorsa ona göre hareket edilir ama ufak tefek iniş çıkışlar herkesde olur eğer bariz bir yükseklik ya da düşüklük yoksa bunu da kafanıza çok takmayın dr önce eğer hormonel bir bozukluk görürse nedenini araştırır zaten onun araştırması daha çok fizyolojik olur bulamazsa o da bir üste yönlendirir .
Gerçekten içimi rahtlattınız teşekkür ederim ama bi psikolagtan yardım almamın faydası vardır umarım

Zaten depresyondaydım elime telefonu alıralmaz lgbt ile ilgili bi haber gördüm ve ondan etkilendim ama kendimden eminim sadece korkum var insanların ne dedikleri inanın umrumda değil ben böyle yaratıldım be böyle kalmak istiyorum kendimi seviyorum sadece kadınlığımdan şüphe ediyorum çünkü ne bi erkeğe nede bi kadına bişey hisediyorum
Öncelikle eşcinsellik bi hastalık değildir tedaviyle düzelecek bişey değildir yani.. Ama anlamadığım nokta, ne bi kadından hoşlanmışlığınız, ne de bir kadınla cinsel bi ilişkiniz yakınlaşmanız olmadığı halde eşcinsel olma korkunuz :KK57::KK57: Bence burada biraz okb sınırlarına girebilecek bi problem var, psikoloğa gitmenizi öneririm.

Kesinlikle tedavi olmalisiniz , agir okb siniz cunku
Su dusundugunuz seyler hic normal degil , escinsel isen oylesindir ne yani bu , ne bu panik ?
Bir suru escinsel arkadasim var , hicbiri de sizin gibi degil , dalga mi geciyorsunuz , kafa mi buluyorsunuz anlamak mumkun degil

öyle birşey olursa diye korkup gitmemek çok saçma. Bence sadece etkilenmişsin ve bir yönelim olmuş bizlerin fikirlerinden çok uzman bir fikir seni en doğru şekilde yönlendirir. Profesyonel destekten korkmayın.

Kesinlikle tedavi olmalisiniz , agir okb siniz cunku
Su dusundugunuz seyler hic normal degil , escinsel isen oylesindir ne yani bu , ne bu panik ?
Bir suru escinsel arkadasim var , hicbiri de sizin gibi degil , dalga mi geciyorsunuz , kafa mi buluyorsunuz anlamak mumkun degil
Dalga gectiğim yada kafa bulduğum yok gördüklerimden etkilendim ya bende olursam diye ama bunlar doğuştan gelen şeyler olmasına rağmen ya öyleysem ya sonradan farkedersem diye korkum var

Back