Eşcinsellik

Ciddi anlamda bişiler hissetmiş olsaydı belkide seçimi daha farklıda olabilirdi.
Demekki böyle eğilimleri hissetmemiş..

Kız gibi davranması gay olduğunu göstermiyor yalnız.Bir de böyle bir yanlış algı var,sanki her gay kadınlara benzemeye çalışıyormuş gibi.Gayet erkeksi takılan bir tip de gay olabilir,sonuçta değişen şey cinsiyet değil yönelim.

Ciddi anlamda bişiler hissetmiş olsaydı belkide seçimi daha farklıda olabilirdi.
Demekki böyle eğilimleri hissetmemiş..

Dediğim gibi orası bir muamma. Kimbilir belki hala devam ediyor belki etmiyor..
Çunkü büyüdüğümüz çevre itibariyle bunu normal karşılayacak kucak açacak insanlar değiller..

Dediğim gibi orası bir muamma. Kimbilir belki hala devam ediyor belki etmiyor..
Çunkü büyüdüğümüz çevre itibariyle bunu normal karşılayacak kucak açacak insanlar değiller..

Belkide duygularını bastırmışta olabilir yada bir anlık yaşadı herşeyi düzeldi.

senin gerçekten yardım isteyen biri olduğuna inanmıyorum.duyduğun kelimeleri karman çorman bir metinde kullanmışsın ortaya karışık mantıksız bir metin yazmışsın.

senin gerçekten yardım isteyen biri olduğuna inanmıyorum.duyduğun kelimeleri karman çorman bir metinde kullanmışsın ortaya karışık mantıksız bir metin yazmışsın.
Sen benim ne psikolojide oldumuğumu bilemezsin evet be yazdığımın bende farkındayım mantıksız geliyo olabilir sana yada size ama yazdıklarımda gayet ciddiyim sen de görüdüklerinden etkilenmiş olabilirsin yada etkilenmemiş ben bu durumdan kurtulmaya çalışıyorum ve sizin belki anlayışla yardım edebileciğinizi düşündüm

Karmaşık olmus biraz. Erkeklerden hoşlandım hep= eşcinsel değilsin.
Eğer bir kadına karşı anlık bir cinsel çekim hissetmişsen, olabilir bu normal kadın bedeni estetiktir ve bunu yapabilir ama bu biseksüel olabileceğini gösterir, eşcinsel değil.

"Bedenimi erkek gibi hissediyorum ve bugüne kadar bedenimi sevdim" demişsin, bu ikisi birbirine tamamen zıt yani trans da değilsin.
Korkunun ve kaygının tek sebebi var; "sen homofobiksin".

Aslında isteyen istediği gibi yaşayabilir ona sözüm asla olamaz ki zaten haddime de değil.
Ama benim demek istediğim bu denli özendirici olunması.
Görmüyor musunuz ? instagramda ki durumlarını?
Eğer eşcinselsen hayat sana güzel imajı verip duruyorlar sürekli.
Ben normal bulamıyorum bu durumu kusura bakmayın.

Türkiyede escinsel olarak hayat güzel öyle mi?
Yahu escinselsen sadece aileden dislanmak olmuyor, bu ülkede öldürülme tehliken var. Sevdigin ile el ele gezemezsin, asla cocugun olmaz, herkesten saklamak zorundasin. Escinsel oldugunu kabul etmek bile ayri travma. Herkes bunu gidip annesi ile, arkadasi ile paylasamiyor. Cogu bir kadin ile evlenip, paravan evlilik yapiyorlar, cocuk yapiyorlar ama mutsuzlar. Bircoguda intihar ediyor, dayanamadiklari icin.

Iranda escinsellik idama sebeb, yine bircok kisi escinsel.

Bana söylermisin, bu üstteki yazdiklarima kim özenir?? Sen ve ben niye lezbiyen degiliz, özenmiyoruz? Cünkü bu biolojik birsey.

Biseksuel de escinseldir ☺ escinsellik( trans. Lezbiyen, gay, biseksuel) bunlarin genel adi hepsine de escinsel deniyor...

Ben Türkiye'de eşcinsellik harika demedim ki.
Ama mesela Kerimcan a bakın . Sürekli olarak çok lüks bir hayatta , etrafında tonlarca insan var ve hep eğleniyor . Bu imaj yüzünden 18 yaşında ki pek çok genç erkek onun gibi olmak istiyor. Bunu kimse inkar etmesin bence.

Korkma hemen bir doktora git. Sonuçtan korkarak daha fazla ilerletebilirsin bunu, müdahale edilsin.
Geç kalmış olma git çaresine bakılsın.

Ee Zeynep Severde öyle, herkes futbolcu ilemi evlenmek istiyor? Ki Kerimcan bildigim kadari ile YouTube videolari ile zengin oldu, gay oldugundan dolayi degil. Ve gay insanlar niye gay olduklarini saklamak zorunda kaliyor?

Ve adam zengin diye, gay olmak isteyen insanin aklindan süphe ederim dogrusu.

Eşcinsel olabilirsiniz, biseksüel olabilirsiniz, hetero da olabilirsiniz. Toplum baskısından dolayı birçokları gibi kendinizi şu zamana kadar baskılamış, ancak şimdi kendinizi dinlemeye, kabul etmeye başlamış olabilirsiniz. Kaygılarınız için doktora gidebilirsiniz. Ancak eşcinsellik bir hastalık değil, bunun için yapılacak bir şey yok. Siz duygu durumlarınız için gidin.

Şu konuları kibleyenleri de, yargılayanları da fake diyenleri de anlamıyorum. Sanki kadın küfretmiş. Bakın, LGBT insanlar hepimiz kadar gerçek ve hayatımızdalar. Bunlar öcü değil. Zaten toplumda yeterince zorlanıyorlar. Bu insanlara 'yalansın, masalsın, fakesin, trolsün, gerçek olamazsın" demeyi bırakın. Bu baskılardan, dışlanmışlıktan dolayı intihar eden nicesi var. Sokakta baskı, forumda ayrı baskı. Emin olun şu forumda hergün açılan gelin kaynana konularından çok daha ciddi mevzular bu konular! Dünyada ne dertler var. Artık bu forumun dert anlayışı kaynana-gelin-elti-görümce sınırlarının biraz dışına çıksın yahu...

İki Netflix dizisinde eşcinsellik görüp buraya ''özendiriyorlar'' yazmıyorlar mı,kafayı yiyeceğim.

Kimsenin bir şeye özendirmeye çalıştığı yok,insanlar bu durum yüzünden artık zorluk yaşamasınlar diye tüm dünyada ses getirmeye çalışıyorlar.''Yeni nesil çok reröre'' diyorsunuz ama en azından bir tık daha özgür olacak bazı şeyler,insanlar baskılardan bir tık daha uzak olacak.İşimize gelince özgürlüğü savunalım,gelmeyince ''canım onlar da belli etmesinler''.

Adım kadar eminim ki bu toplumda çok fazla homoseksüel ve biseksüel var.Özellikle ben birçok biseksüelin bütün ömrü boyunca bu durumu baskıladığını düşünüyorum.Buraya da kalkıp sanki hayat onlara güzelmiş gibi bir imaj çizmeye çalışıyorlar,sıktınız artık yeter ya.Yaşadığımız ülkeyi bilmiyoruz sanki.Burada iki erkek birbirini öpse linç ederler linç,ne özenmesi ? İnsan dayak yemeye,linç edilmeye özenir mi ?

Bu eşcinsellik değil yalnız, basbayağı obsesyon. Bir psikiyatriste görün. Kimse de internette trans, eş cinsel gördü diye cinsel kimliğini seçmiyor, senin durumunla da alakası yok. Takıntı haline getirmişsin sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…