• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşcinsellik

Kimkhardashan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
16
0
1
26
Merhaba ben 20 yaşındayım problemleri yaşıyorum kendimden şüphe ediyorum onu bile geçtim kendimi erkek gibi hissetmem konusunda beynim tetik veriyo ben istemediğim bişey olmak istemiyorum tabikide kötü bişey değil şu zamana kadar erkeklerden hoşlandım ve kız olarak hep bedenimi sevdim bende sizin gibi gördüklerimden etkilendim trans olaylardan lezbiyenliklerden etkilendim nasıl kurtuldunuz ben psikatriye gitmek istiyorum ama öyle bişey çıkarsa diye korkuyorum çünkü öyle olmak istemiyorum beynim sürekli bana sinyal veriyo günlerdir ağlamaktan helak oldum ya bi erkeğe karşı bişey hissetmezsem korkum var cinsel anlamda olsun duygu anlamında olsun bana yardım edermisinz

Arkadaşım burda sana büyük ihtimal yargilayici şeyler söylenebilir. Ancak ; emin ol ki bu psikolojik ve yaşadığın bazı tramvaların etkisi. Tabi bu durum genetik etkenler veya hormonal de olabiliyor. Ancak kendini gerçekten kendi cinsine ilgi hissediyor şeklinde buluyorsan. Ve bu konu fake değil ise. Kimseye kendini yargilatmadan uzman bir psikologa, psikyatrise değil ! danışmanda gorusmende yarar var. Eğer universiteysen Mediko sosyal psikologu ile ücretsiz görüşüp terapi isteyebilirsin. Ancak değilsen aileden cekiyorsan özel bir psikolog ile gorusmen gerekicek. Lütfen bir bahane uydur yargılanmaktan korkuyorsan sürekli intiharı düşünüyorum gibi birşey uydur. Ve psikolog ile görüş. Hiçbir şekilde psikolog durumun hakkında başkasına bilgi vermez. Adliyelik veya cinayet olmadığı sürece. O konuda korkma. Ancak bu şekilde düşünmenin altında özellikle kendini erkek gibi hissetmeye çalışman bir baba figürüne de sknti olması olabilir. Önce bu konuda kendini yargılamaktan vazgeç. Ancak kendi cinsine gerçekten ilgi duyuyorsan lutfen bunu sorunmus gibi görme. Anne sevgi ve şefkatinin tam olarak yasayamamakta veya dediğim gibi bazı biolojik süreçlerde etki edebiliyor. Benim bir arkadaşım eşcinsel ve bunu kendisi açıkça çekinerek anlattı. Ancak arkadaşımın yaşadığı psikolojik süreci bildiğim için ve bunun onun kararı olduğu için yadirgamayi secmedim. Onun kararı olduğunu saygı duydugumu ve de eğer kendini yaşadıklarından ötürü kötü hissediyorsa psikolog bulabileceğini belirtim. Kendiside bir psikolog ile görüşmekte. Bazı insanlar yaşadıklarının etkisinden kurtulamayabilir. Herkes herşeyi kaldıramaz çünkü. O yüzden bir psikolog ile gorusmen sana çok iyi gelecektir. Hiçbirimiz psikolog değiliz. Ve sadece yargılar yada yonlendiririz. Bu sebeble o size sizin içinizde ki karmaşayı kafa karışıklığıni sizin dilinizle daha iyi cozumluyecektir.

Bu doğal süreci yargılayan insanlara insan diyemem.
Çünkü yargılanacak birşey yok.
Ama sonradan etkilenmeye başladıysan büyük ihtimalle geçicidir. Benim bildiğim eşcinseller,translar vs küçük yaştan itibaren kendilerini hissetmeye,tanımaya başlıyorlar.

Bu doğal süreci yargılayan insanlara insan diyemem.
Çünkü yargılanacak birşey yok.
Ama sonradan etkilenmeye başladıysan büyük ihtimalle geçicidir. Benim bildiğim eşcinseller,translar vs küçük yaştan itibaren kendilerini hissetmeye,tanımaya başlıyorlar.
Aynen ancak sonradan da olabiliyor. Psikolojik de neden olabiliyor. Yargılamak git geber demek gibi birşey bana göre. Haklısınız çok yanlış yargılamak. O yüzden herkes ne düşünürse düşünsün dogru kelimeler ile knsmalidir. Yargılamak yanlış olan.

gördüklerimden etkilendim trans olaylardan lezbiyenliklerden etkilendim
Şu yazdığınız o kadar doğru ki.
Buna özendiriyorlar . Ve biz de hep birlikte buna çanak tutuyoruz.
Gelecek neli bu şekilde mahvettiler. Ne erkekler erkek ne kadınlar kadın.
Bu durum seni bu kadar üzüyorsa bir uzaman danışmalısın bence.
Ben eşcinselliğin psikolojik bir sorun olduğunu düşünüyorum

Hayir bu yaşta bunu düşündüysen escinsel değilsin. Eşcinsellik ergenlikten hatta çocukluktan başlar. O zamanlar anlardin şimdi değil. Bu sadece beyninin oyunu

Yeni üyelik.
İlk mesaj.
Konu: Eşcinsellik

Kıllanıyorum ya elimde değil, fake filansan bak komik konular değil bunlar, bunlarla eğlenmek ciddi ruh sağlığı sıkıntın var demek haberin olsun.

Fake değilsen de, böyle bir yönelimin varsa arkadaşım bunun tedavisiydi filan yok. Bu doğuştan olan bir şey, eşcinselsen eşcinselsindir. Ama sen eşcinsel de değilsin muhtemelen çünkü çok daha erken fark ediyor insanlar bu hisleri, 20 yaşında kadar erkeklerden hoşlandım da, aman şimdi kadınlar da şöyle hoş gelir oldu da diye bir şey yok. Çocuktan verir sinyali(!).

Çok, çok düşük bir ihtimal ya biseksüel-panseksüel bi şeysin hadi yeni keşfediyorsun diğer yönlerini diyelim, ya da daha kuvvetli bir ihtimal trollük peşinde gelmiş buralarda, belki 1-2 ergen kankeytonla gülerek "İnandı slklar" diye eğleniyorsun. Öyleysen, espri anlayışın çok bktan haberin olsun.

İnsan meraklıdır. Lezbiyenlerin yaşamı ilgini çekmiş olabilir. Fantezi olarak da bir kadını hayal ediyor olabilirsin. Cinsellik ve cinsel yönelim çok yönlü bir konu. Çocukluktan itibaren davranışlarında farklılık varsa bu özellikle üzerinde düşünülmesi gereken birşey. Erkeklere karşı birşey hissetmesem diye korkmana gerek yok hissediyor musun o önemli.

Aynen ancak sonradan da olabiliyor. Psikolojik de neden olabiliyor. Yargılamak git geber demek gibi birşey bana göre. Haklısınız çok yanlış yargılamak. O yüzden herkes ne düşünürse düşünsün dogru kelimeler ile knsmalidir. Yargılamak yanlış olan.
Psikolojik olanların bir süre sonra geçtiğini duymuştum ama doğuştan olanlar geçmiyor bildiğim kadarıyla. Yargılamak yanlış,nefes alan her canlı değerlidir. Biz de öyle olabilirdik,yargılamanın bir anlamı yok. Herkes dönüp kendine bakmalı. Değil mi..

Ben yazindan evhamli biri oldugunu dusunuyorum.Ya oyleyse ya soyleyse korkuyorum gibi konusuyorsun.Aslinda boyle bir sey istemedigini bu yuzden agladigini yazmissin.O halde seni etkileyen yayinlardan uzak durabilirsin.Yardima ihtiyacin var psikologa gidebilirsin.Vesvese seklinde aklina geliyor ve bunu istemiyorsan Allah a siginabilirsin.

Merhaba ben 20 yaşındayım problemleri yaşıyorum kendimden şüphe ediyorum onu bile geçtim kendimi erkek gibi hissetmem konusunda beynim tetik veriyo ben istemediğim bişey olmak istemiyorum tabikide kötü bişey değil şu zamana kadar erkeklerden hoşlandım ve kız olarak hep bedenimi sevdim bende sizin gibi gördüklerimden etkilendim trans olaylardan lezbiyenliklerden etkilendim nasıl kurtuldunuz ben psikatriye gitmek istiyorum ama öyle bişey çıkarsa diye korkuyorum çünkü öyle olmak istemiyorum beynim sürekli bana sinyal veriyo günlerdir ağlamaktan helak oldum ya bi erkeğe karşı bişey hissetmezsem korkum var cinsel anlamda olsun duygu anlamında olsun bana yardım edermisinz
şu ciciş gençliği takip etmeyi bırak..bir
bildiğin obsesyon yaşıyorsun kendini bu korku için zorlamıyorsan iki
git bir psikoloğa (psikiyatra değil) toparlarsın üç
geçmiş olsun.

not:bu sonradan içine gelebilecek bir korku değil, bu şeklini değiştirenlerin genelde çocukluktan gelme durumları bir kısmının hormonal farklılıkken bir kısmı da para kazanma sektörü olarak gördüklerinden gururu mururu çantaya takıp girişiyorlar bu sebeple üzülme.

lezbiyen görüntü izleyince lezbiyen olunmaz ki

yani siz uçak pilotu filmi izleyince uçak pilotu oluyor musunuz

ya da ne bileyim savaş filmi izleyince hemen elinize silah alıp sokağa mı çıkıyorsunuz

ikisi de değil tanii ki

cinsellik genetiktir

merak olabilir sizinki ama denememişsiniz bile nasıl olduğunu da bilmiyorsunuz

Bilemiyorum bilemiyorum ne yazsam,etkilendim demişsin. Etkilenmemek de senin elinde. Anormal bir durumdasın,bunun da farkındasın. Eğer inançlı biriysen de büyük ihtimalle dini boyutunu da biliyorsundur zaten.

Escinsel olmak kurtulunmasi gereken bir illet bir hastalik degil,tamamen yaradilisla alakali bir durum. Siz sonradan boyle durtuler hissettiyseniz escinsel degilsiniz de sadece ozenti durumunuz var herhalde. Bir uzman dogru cumlelerle size aciklayacaktir bence doktora gidin

Ben de senin gibiydim. Sürekli erkek olmayı hayal ederdim , keşke erkek olarak doğsaydım derdim. Ama bu escinsellikten değil sadece kadın olduğum için yaşadığım haksizliklardan ötürü idi. Baba baskısı abi baskısı akraba baskısı.... Sen kızsın şöyle yap, sen kızsın böyle yapma .... okadar bunalmıştım ki erkeklere imreniyordum ne rahat diyordum. Ama sonradan anladım kadın olmak da zor bazen erkek olmak da . Böyle yaratıldığıma göre vardır bir hikmeti dedim ve artık kadın olmayı seviyorum. Bu arada kendimi de ezdirmiyorum. :KK24:

Back