Arkadaşın penguenlere bakmasını tavsiye ediyorum :) Ama dur onlar da hayvanlardan daha aşağıdadır şimdi di miAynı cinsten hayvanların çiftleştiğini gördünüz mü?
Karşı cinsle çiftleşenler olarak hayvanlarla eş seviyedeyiz yani
Iyi olmuş oh.
Hayır hayvanlarda da eşcinsellik var ki.Arkadaşın penguenlere bakmasını tavsiye ediyorum :) Ama dur onlar da hayvanlardan daha aşağıdadır şimdi di mi
İşte bunlar hep kafaya yumruk yemekten
Ben bunu bilmiyordum hiç. Hadi erkekleri anladım da dişileri nasıl yapıyor ki?Hayır hayvanlarda da eşcinsellik var ki.
Köpeklerde, koyunlarda, atlarda, siyah kuğularda ve bir sürü hayvanda var yani.
Tamam homofobiksin ve dayanılamaz bir aşağılama isteği duyuyorsun da bari bilerek konuş be adam
Penetrasyon olmadan çiftleşme hareketleri oluyor.Ben bunu bilmiyordum hiç. Hadi erkekleri anladım da dişileri nasıl yapıyor ki?
Ben hayvanların sadece çiftleşme amaçlı birbirlerine yanaşacağını düşünüyordum. Sevişiyorlarmış ciddiliPenetrasyon olmadan çiftleşme hareketleri oluyor.
Mesela batı martısı denilen martı türünün bazı topluluklarında %10 ila %15 dişi martının eşcinsel davranışlar sergilediği saptanmış.
Yalnız yeşilbaşlı ördeklerin erkekleri tam bir şerefsizmiş ha. Sadece dişi yumurtlayana kadar erkek-dişi eş tutuyormuş, yumurtlamadan sonra erkek dişiyi terk ediyormuş. Bazı topluluklarda nüfusun bütün çiftlerinin %19u erkek-erkek çiftler oluyormuş.
Ooh sen dişiyi yumurtlat sonra git sefanı sür. Terbiyesiz.
Bana da öyle geliyor kişisel olarak iğrenebilirim hatta. Önemli olan bu adam gibi ileri geri konuşmamak.2 erkeğin öpüştüğünü görsem kesin miğdem bulanırdı , nedense sempati duyamıyorum daha doğrusu romantik görünmüyor herhalde ondan
Ohooo Bonobo Şenpazelerinde seks bildiğin sürüye katılma amaçlı kullanılan sosyal bir kaynaşma yöntemi :) ki zaten doğada insana en yakın tür olarak kabul edilir.Ben hayvanların sadece çiftleşme amaçlı birbirlerine yanaşacağını düşünüyordum. Sevişiyorlarmış ciddili
Yeşil başlılar da harbi şerefsiz çıkmış be. Dişi yavru derdindeyken sefa sürüyorlarmış vay adiler.
Ohooo Bonobo Şenpazelerinde seks bildiğin sürüye katılma amaçlı kullanılan sosyal bir kaynaşma yöntemi :) ki zaten doğada insana en yakın tür olarak kabul edilir.
Genç erkekler dominanat erkeğe neyse bu kısmını yazmayayımçoluk çocuk falan okur
Yani işte dominant erkek gençleri kabul etsin diye gençler biraz kıyak yapıyorlar dominant erkeğe :)Haha merak ettim şimdi ne ola kiGel özelden anlat bari.
Ben de kendimi az hayvan belgesellerine vereyim madem..
Hadi ya ben dominant erkeği taciz tecavüzle korkutup kaçırıyorlar sonra da yönetimi ele geçiyorlar diye düşünmüştüm. Ruhumda zorbalık var resmen.Yani işte dominant erkek gençleri kabul etsin diye gençler biraz kıyak yapıyorlar dominant erkeğe :)
Ver ver özellikle maymunlar acayip hayvanlar.
ahahaha buna çok güldümHadi ya ben dominant erkeği taciz tecavüzle korkutup kaçırıyorlar sonra da yönetimi ele geçiyorlar diye düşünmüştüm. Ruhumda zorbalık var resmen.
Yunuslar falan da zevk için sevişir.Ben hayvanların sadece çiftleşme amaçlı birbirlerine yanaşacağını düşünüyordum. Sevişiyorlarmış ciddili
Yeşil başlılar da harbi şerefsiz çıkmış be. Dişi yavru derdindeyken sefa sürüyorlarmış vay adiler.
Bunları biliyor musunuz köşelerinde yazar hep aslanlar ve yunuslar zevk için sevişir diye ama geri kalanını yeni öğrendim :) Başka işler dönüyormuş.Yunuslar falan da zevk için sevişir.
Hayvanlar alemi ne pislik bir alemmiş değil mi?Bunları biliyor musunuz köşelerinde yazar hep aslanlar ve yunuslar zevk için sevişir diye ama geri kalanını yeni öğrendim :) Başka işler dönüyormuş.
Ahahah onlar eşcinsel değil bildiğin trans davranışlar göstermiş.Hayvanlar alemi ne pislik bir alemmiş değil mi?
Hatta bir şey daha söyleyeyim, o eşcinsel penguen çiftleri var ya, yavru için dişi penguenlerin yumurtalarını çalıp büyütürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?