• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşcinsellere hakaret etti, sponsorunu kaybetti!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
http://www.radikal.com.tr/spor/escinsellere-hakaret-etti-sponsorunu-kaybetti-1513894
Eşcinsellere hakaret etti, sponsorunu kaybetti!
fft107_mf7126598.Jpeg

Ülkesi Filipinler'deki bir TV kanalına konuşan ve eşcinsellerin, hayvanlardan beter olduğunu söyleyen Manny Pacquiao, "Aynı cinsten hayvanların çiftleştiğini gördünüz mü? Hemcinsleriyle birlikte olan insanlar, hayvanlardan daha beter durumda" ifadelerini kullanmıştı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; bu sözleri büyük tepki çeken ve geri adım atarak özür dileyen Filipinli boksör, en büyük sponsoru Nike’ı kaybetti. Pacquiao’nun açıklamalarını 'iğrenç' olarak değerlendiren firma, sponsorluk anlaşmasını feshettiğini duyurdu.

Geçtiğimiz yıl sponsorlardan 12 milyon Dolar kazanan Pacquiao, unvan maçında Floyd Mayweather'a kaybetmesine karşın Nike’tan 1.5 milyon Dolar almıştı.

Karşı cinsle çiftleşenler olarak hayvanlarla eş seviyedeyiz yani :KK53:

Iyi olmuş oh.

Karşı cinsle çiftleşenler olarak hayvanlarla eş seviyedeyiz yani :KK53:

Iyi olmuş oh.

Arkadaşın penguenlere bakmasını tavsiye ediyorum :) Ama dur onlar da hayvanlardan daha aşağıdadır şimdi di mi :KK53:
İşte bunlar hep kafaya yumruk yemekten :KK70:
Hayır hayvanlarda da eşcinsellik var ki.
Köpeklerde, koyunlarda, atlarda, siyah kuğularda ve bir sürü hayvanda var yani.

Tamam homofobiksin ve dayanılamaz bir aşağılama isteği duyuyorsun da bari bilerek konuş be adam :(

Hayır hayvanlarda da eşcinsellik var ki.
Köpeklerde, koyunlarda, atlarda, siyah kuğularda ve bir sürü hayvanda var yani.

Tamam homofobiksin ve dayanılamaz bir aşağılama isteği duyuyorsun da bari bilerek konuş be adam :KK43:
Ben bunu bilmiyordum hiç. Hadi erkekleri anladım da dişileri nasıl yapıyor ki?

Ben bunu bilmiyordum hiç. Hadi erkekleri anladım da dişileri nasıl yapıyor ki?
Penetrasyon olmadan çiftleşme hareketleri oluyor.
Mesela batı martısı denilen martı türünün bazı topluluklarında %10 ila %15 dişi martının eşcinsel davranışlar sergilediği saptanmış.

Yalnız yeşilbaşlı ördeklerin erkekleri tam bir şerefsizmiş ha. Sadece dişi yumurtlayana kadar erkek-dişi eş tutuyormuş, yumurtlamadan sonra erkek dişiyi terk ediyormuş. Bazı topluluklarda nüfusun bütün çiftlerinin %19u erkek-erkek çiftler oluyormuş.
Ooh sen dişiyi yumurtlat sonra git sefanı sür. Terbiyesiz.

Penetrasyon olmadan çiftleşme hareketleri oluyor.
Mesela batı martısı denilen martı türünün bazı topluluklarında %10 ila %15 dişi martının eşcinsel davranışlar sergilediği saptanmış.

Yalnız yeşilbaşlı ördeklerin erkekleri tam bir şerefsizmiş ha. Sadece dişi yumurtlayana kadar erkek-dişi eş tutuyormuş, yumurtlamadan sonra erkek dişiyi terk ediyormuş. Bazı topluluklarda nüfusun bütün çiftlerinin %19u erkek-erkek çiftler oluyormuş.
Ooh sen dişiyi yumurtlat sonra git sefanı sür. Terbiyesiz.
Ben hayvanların sadece çiftleşme amaçlı birbirlerine yanaşacağını düşünüyordum. Sevişiyorlarmış ciddili :KK53:
Yeşil başlılar da harbi şerefsiz çıkmış be. Dişi yavru derdindeyken sefa sürüyorlarmış vay adiler.

Ben hayvanların sadece çiftleşme amaçlı birbirlerine yanaşacağını düşünüyordum. Sevişiyorlarmış ciddili :KK53:
Yeşil başlılar da harbi şerefsiz çıkmış be. Dişi yavru derdindeyken sefa sürüyorlarmış vay adiler.
Ohooo Bonobo Şenpazelerinde seks bildiğin sürüye katılma amaçlı kullanılan sosyal bir kaynaşma yöntemi :) ki zaten doğada insana en yakın tür olarak kabul edilir.
Genç erkekler dominanat erkeğe neyse bu kısmını yazmayayım :KK53: çoluk çocuk falan okur :D

Ohooo Bonobo Şenpazelerinde seks bildiğin sürüye katılma amaçlı kullanılan sosyal bir kaynaşma yöntemi :) ki zaten doğada insana en yakın tür olarak kabul edilir.
Genç erkekler dominanat erkeğe neyse bu kısmını yazmayayım :KK53: çoluk çocuk falan okur :KK70:

Haha merak ettim şimdi ne ola ki :KK45: Gel özelden anlat bari.

Ben de kendimi az hayvan belgesellerine vereyim madem..

Haha merak ettim şimdi ne ola ki :KK45: Gel özelden anlat bari.

Ben de kendimi az hayvan belgesellerine vereyim madem..
Yani işte dominant erkek gençleri kabul etsin diye gençler biraz kıyak yapıyorlar dominant erkeğe :)
Ver ver özellikle maymunlar acayip hayvanlar.

Yani işte dominant erkek gençleri kabul etsin diye gençler biraz kıyak yapıyorlar dominant erkeğe :)
Ver ver özellikle maymunlar acayip hayvanlar.
Hadi ya ben dominant erkeği taciz tecavüzle korkutup kaçırıyorlar sonra da yönetimi ele geçiyorlar diye düşünmüştüm. Ruhumda zorbalık var resmen. :KK45:

Yunuslar falan da zevk için sevişir.

Bunları biliyor musunuz köşelerinde yazar hep aslanlar ve yunuslar zevk için sevişir diye ama geri kalanını yeni öğrendim :) Başka işler dönüyormuş. :KK53:
Hayvanlar alemi ne pislik bir alemmiş değil mi? :D

Hatta bir şey daha söyleyeyim, o eşcinsel penguen çiftleri var ya, yavru için dişi penguenlerin yumurtalarını çalıp büyütürler :D

Hayvanlar alemi ne pislik bir alemmiş değil mi? :KK70:

Hatta bir şey daha söyleyeyim, o eşcinsel penguen çiftleri var ya, yavru için dişi penguenlerin yumurtalarını çalıp büyütürler :KK70:
Ahahah onlar eşcinsel değil bildiğin trans davranışlar göstermiş. :KK70:

Entrika da çeviriyorlar mı acaba :KK70:

Back