- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
- Konu Sahibi ferhundegzr
-
Kusura bakma canim anladığım kadarıyla böyle şeyleri pek dillendirmiyorsun ama cinsel bir birlikteliginiz olduysa git bi test yaptır bence ne olur ne olmazİçimizde gayet güzel bir ilişkimiz vardı her ilişkide olan şeyleri yapıyorduk
sevgiliniz gey olduğu için durum onun için değişiktirİçimizde gayet güzel bir ilişkimiz vardı her ilişkide olan şeyleri yapıyorduk
neden olacak eş cinsel olduğunu saklamak için.merhaba arkadaşlar derdimi anlatmak ve sizden fikir almak için üye oldum 21 yaşındayım üni öğrencisiyim bir buçuk yıldır sevgilim var kendisi türk kültürüyle büyümemiş,annesi rus babası türk. aynı üniversitedeyiz ortak arkadaşlarımız sayesinde tanıştık dört gün önce dışarıda otururken sarjım bitti öyle instaya bakayım dedim telefonundan benim hesabım onun telefonunda açık,insta kullanıyorsanız bilirsiniz ikiden fazla hesaba bakılabiliyor telefondan her neyse aldım telefonu kendi hesabıma tıklayacakken kayıtlı olan hesaplarda başka bir hesap gördüm bir tanımadığım erkek fotoğrafı ve adı vardı hesabın adına baktım açmadım kendi hesabıma girdim hemen olay öyle kapandı akşam eve dönüncede o kullanıcı ismini aradım bir de negöreyim gay erkekleri takip ediyor,takipçileri de gayler. belki onun değildir dedim ama kendime yediremedim bunu ertesi gün tekrar buluştuk konuşuyoruz hesap sormuyorum ama ağzını arıyorum bu konu hakkında düşüncelerin neler falan diye gülüp geçti. tavrından belliydi aslında yeni mi fark ettin der gibisinden.ama net bi şey söylemedi eşcinsel olsa bir kadınla neden sevgili olur diye soruyorum kendime cevap da bulamıyorum. bu arada kendisi homofobik bir insan değildir hiçbir zaman eşcinsel birini aşağıladığını görmedim. bilemiyorum ne yapsam karşıma alıp konuşsam mı ayrılsam mı ne yapacağımı bilemedim elim kolum bağlı kaldım öyle
dün akşamdan bu yana takip ediyorum konunu
konuşup sonucu ne olduğunu bekledim
sosyal medya bahsetmiştin orda kimi kimin arandığını görebiliyormusun
eğer ki sevgilin se ayrıl derim ama sevgilini bu arattırıp bulduysa yine ayrıl derim
daha önceden olduğunu bahsetmiş sen varken de yok dedi
buraya kadar tamam ama bu konuyu da gizledi senin ayrılıcağından tahmin ediyordu
bence ilgilenmese önüne çıkmazdı bu olay
hem gitme diyor hem böyleyim diyor
Hem kadınlardan hem erkeklerden hoşlanıyor. Sadece erkeklerden hoşlanır ilişkimiz devam edemezdi zaten gerçi ediyor sayılmaz şu an seni seviyorum aldatmadım ama senden önce erkek arkadaşım da oldu dedisevgiliniz gey olduğu için durum onun için değişiktir
muhtemelen aldatmıştır da sizi, aldatmamış olsa bile gey olduğunu bile bile ilişkinize devam edecek misiniz?
OlmuştuKusura bakma canim anladığım kadarıyla böyle şeyleri pek dillendirmiyorsun ama cinsel bir birlikteliginiz olduysa git bi test yaptır bence ne olur ne olmaz
bence o biseksüel bir hayat sürmeye devam etsin siz kendinizi harcatmayın bu kişiyeHem kadınlardan hem erkeklerden hoşlanıyor. Sadece erkeklerden hoşlanır ilişkimiz devam edemezdi zaten gerçi ediyor sayılmaz şu an seni seviyorum aldatmadım ama senden önce erkek arkadaşım da oldu dedi
Bende biseksuel olduğunu düşünüyorum bu benim için sorun değil ama bana söylememiş saklamış olması ve aldatmaya yeltenmesi güvenimi yok etti ama yine de seviyorum işte ayrılacağım sanırımbence o biseksüel bir hayat sürmeye devam etsin siz kendinizi harcatmayın bu kişiye
Aradığını göremiyorsun takip ettiği kişilere ve takipçilerine baktım. Beni aldatıyor olması sorun zatenn
Işte sende bu yüzden takıntı olmuş ama seni selamettin için önce ayrılman sonra hemen bi doktora gidip muayene ve test yaptirman dua et şimdi çıktı meydana yoksa evlenip çoluk çocuğa karışsaydın ne olacaktiOlmuştu
Siz olsaydınız ne Yapardınız böyle bi durumdaaslında aldatma kapsamlı olaydır (duygusal ve nesnesel kişilerle)
bu kadın olabilir ve erkek olabilir bunu herkes bilir
bunun dışında sevgilisi yada eşiyle zaman geçirmek yerine
- sana ayırması gereken vakti telefonla ilgilenip sörf yapmak
- arkadaşlarıyla gezmeye gitmek sürekli
- sohbet etmemek
- ilgisini azaltmak vb olaylar
Işte sende bu yüzden takıntı olmuş ama seni selamettin için önce ayrılman sonra hemen bi doktora gidip muayene ve test yaptirman dua et şimdi çıktı meydana yoksa evlenip çoluk çocuğa karışsaydın ne olacakti
O yüzden kararını ver bir an önce yapabilirmisin bi düşün hala devam ettin diyelim güven olurmu ve düşünsene senle yemek yerken karşıda bir erkek görse beğense yada tutup sen evliyken senin evinde bir erkekle aldatsa sadece düşün zaten kararını verirsinEvet şimdi öğrenmem iyi oldu çok kötü bir durum
Siz olsaydınız ne Yapardınız böyle bi durumda
Sen hala kararsizmisinKızlar az önce kuzeni mesaj attı bu durum hakkında ailesinin haberi varmış zaten durumdan neden senden sakladığını bilmiyorum dedi ben de anlayamıyorum
+1Eşcinsel olduğunu ele güne karşı saklamak için
Sen hala kararsizmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?