eşcinsel erkek neden bir kadınla sevgili olur?

İçimizde gayet güzel bir ilişkimiz vardı her ilişkide olan şeyleri yapıyorduk
Kusura bakma canim anladığım kadarıyla böyle şeyleri pek dillendirmiyorsun ama cinsel bir birlikteliginiz olduysa git bi test yaptır bence ne olur ne olmaz

İçimizde gayet güzel bir ilişkimiz vardı her ilişkide olan şeyleri yapıyorduk
sevgiliniz gey olduğu için durum onun için değişiktir
muhtemelen aldatmıştır da sizi, aldatmamış olsa bile gey olduğunu bile bile ilişkinize devam edecek misiniz?

dün akşamdan bu yana takip ediyorum konunu
konuşup sonucu ne olduğunu bekledim
sosyal medya bahsetmiştin orda kimi kimin arandığını görebiliyormusun
eğer ki sevgilin se ayrıl derim ama sevgilini bu arattırıp bulduysa yine ayrıl derim
daha önceden olduğunu bahsetmiş sen varken de yok dedi
buraya kadar tamam ama bu konuyu da gizledi senin ayrılıcağından tahmin ediyordu
bence ilgilenmese önüne çıkmazdı bu olay
hem gitme diyor hem böyleyim diyor

neden olacak eş cinsel olduğunu saklamak için.
ya valla ünlü bi sanatcının gayliğini öyle bir biliyoruz ki kendisi kadın rolünde erkek rolünde olan kişi de bir tanıdığımızın erkek kardeşi. kadın yerlere kapanarak ağlardı. neyse bıraktı evlendi kardeşi ama kadın, sanatçı her tv ye çıktığında neler derdi.
şimdi yaşı ilerledi de köşede oturuyor artık ama genede aktif bi sanatçı.
saklamak içinde böyle kadınlarla görüntü sergiliyorlar.
bi aralar bu sanatcıda bi kadınla evlenecem felan diyordu...
sanada çok geçmiş olsun.

Aradığını göremiyorsun takip ettiği kişilere ve takipçilerine baktım. Beni aldatıyor olması sorun zatenn

sevgiliniz gey olduğu için durum onun için değişiktir
muhtemelen aldatmıştır da sizi, aldatmamış olsa bile gey olduğunu bile bile ilişkinize devam edecek misiniz?
Hem kadınlardan hem erkeklerden hoşlanıyor. Sadece erkeklerden hoşlanır ilişkimiz devam edemezdi zaten gerçi ediyor sayılmaz şu an seni seviyorum aldatmadım ama senden önce erkek arkadaşım da oldu dedi

Hem kadınlardan hem erkeklerden hoşlanıyor. Sadece erkeklerden hoşlanır ilişkimiz devam edemezdi zaten gerçi ediyor sayılmaz şu an seni seviyorum aldatmadım ama senden önce erkek arkadaşım da oldu dedi
bence o biseksüel bir hayat sürmeye devam etsin siz kendinizi harcatmayın bu kişiye

Aradığını göremiyorsun takip ettiği kişilere ve takipçilerine baktım. Beni aldatıyor olması sorun zatenn

aslında aldatma kapsamlı olaydır (duygusal ve nesnesel kişilerle)
bu kadın olabilir ve erkek olabilir bunu herkes bilir
bunun dışında sevgilisi yada eşiyle zaman geçirmek yerine
  • sana ayırması gereken vakti telefonla ilgilenip sörf yapmak
  • arkadaşlarıyla gezmeye gitmek sürekli
  • sohbet etmemek
  • ilgisini azaltmak vb olaylar

Siz olsaydınız ne Yapardınız böyle bi durumda

Evet şimdi öğrenmem iyi oldu çok kötü bir durum

Evet şimdi öğrenmem iyi oldu çok kötü bir durum
O yüzden kararını ver bir an önce yapabilirmisin bi düşün hala devam ettin diyelim güven olurmu ve düşünsene senle yemek yerken karşıda bir erkek görse beğense yada tutup sen evliyken senin evinde bir erkekle aldatsa sadece düşün zaten kararını verirsin

Siz olsaydınız ne Yapardınız böyle bi durumda

çok zor bir soru aslında
sevgili sorun çıkarmıyor ama kendim çıkarıp çıkarmadığıma bakarım
zaman isterim düşünürüm ve kendimi onun yerine koyarım anlamaya çalışırım
ama bu erkek profili görüntüsü gelirse aklıma kesinlikle kabul edemem
geçmişinde yaşamış olabilir ama benimleyken veya ilerde olmayacağının garantisi olur mu diye düşünürüm
cinsel seçim tercihi ortaya çıkması için dr gözükmesini isterim

bunla ilgili film izlemiştim
evli çift; erkek eş bir zaman sonra kadın olmak istediğine karar verir ve eşinin iç çamaşır yakalar aslında başında sevişmek istemez sonra kadın ısrar eder sonra kadının iç çamaşır giydiğini farkeder ama umursamaz sakalaşırlar sonra bir gün bir eğlence yerine sadace kadın gider sonra eşi gelir ama kadın kıyafetiyle bir adamla tanışınır ve buluşurlar aslında adamda eşcinseldir sevgili olurlar eşiyle hala evlidir sırf destek için yanında olur ev arkadaşı olurlar ve ilk kadın olma ameliyatı bu adam olur ve ölür.

Galiba bu film bilinç altında kalmış

Kızlar az önce kuzeni mesaj attı bu durum hakkında ailesinin haberi varmış zaten durumdan neden senden sakladığını bilmiyorum dedi ben de anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…