• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

escag ın çeyizcikleri(düzenlenmiş haliyle)

kızlar bugün kadınlar günü iş yerindeki bay arkadaşlarımız sağolsunlar çiçek yağmuruna tuttular :16::16: bakalım nişanlım ne yapack :38:

bu arada kızlar bugünün gazıyla kendime saç maşası aldım rowentadan. düzleştiricisini geçen hafta almıştım şimde de maşasını alarak set yaptım:32:

Rowenta CF3312 Elite Maşa
Eki Görüntüle 362905

Son düzenleyen: Moderatör:
mobilyalar beyaz eşyaların her şeyin bitmiş maşallah. güle güle kullan aldıklarını. ben görmemiştim daha önce topiğini desem kızmazsın umarım :17:

mobilyasını ahşap alan birini gördüğüme çok sevindim bu arada :D güle güle kullna mutlulukla inşallah

mobilyalar beyaz eşyaların her şeyin bitmiş maşallah. güle güle kullan aldıklarını. ben görmemiştim daha önce topiğini desem kızmazsın umarım :17:

mobilyasını ahşap alan birini gördüğüme çok sevindim bu arada :D güle güle kullna mutlulukla inşallah

valla :)) beğendin mi çeyizlerimi bari :12: ben modern ve sade şeylerden hoşlanırım cnm o yüzden böyle aldım

Back
X