escag ın çeyizcikleri(düzenlenmiş haliyle)

her eşyin çok güzel canım. beyaz eşyalarına bayıldım özellikle. benim henüz beyaz eşyam olmadığı için hemen onlar ilgimi çekti :D

evimizdeki fotoğraflarını da paylaşırız inşallah düğünden sonra :31:

hayırlı olsun canım , hepsi ayrı ayrı çok güzel.. Güzel, mutlu günlerde kullanırsınız inş. hepsini

her eşyin çok güzel canım. beyaz eşyalarına bayıldım özellikle. benim henüz beyaz eşyam olmadığı için hemen onlar ilgimi çekti :D

evimizdeki fotoğraflarını da paylaşırız inşallah düğünden sonra :31:

:) inş daha güzelleri senin olur canım evimize girelim resimlerle süsleriz buraları :P

diğer sayfanda yazmıştım ama yine duramadım :37: eşyaların çok güzel :nazar: diğer sayfada koltukların yoktu eklemişsin onlarda güzel iyi günlerde kullan :nazar:

diğer sayfanda yazmıştım ama yine duramadım :37: eşyaların çok güzel :nazar: diğer sayfada koltukların yoktu eklemişsin onlarda güzel iyi günlerde kullan :nazar:

biliyorum canım oraya da eklicem koltukları :P dün aldık kumaşlarını beğendik filan koltuklarda değişiklikler olacak ayaklarını ahşap yaptıracam mesela renginde oynamalar yapıcam inş herşey hayal ettiğimiz gibi olur :16::16::nazar::nazar:

kızlar sonunda mobilyalarımı aldım :))üstümden bu yük de kalktı sırada evim kaldııı :D
koltuk takımında ufak değişiklikler yapıcam öyle işte

Canım çeyizinde mobilyalarında çok güzel benimde beğendiklerimin arasında nereden ve kaça aldığını öğrenebilir miyim ben tarz mobilyanın sitesinde görmüştüm. Yemek odası ve yatak odasını?

Canım çeyizinde mobilyalarında çok güzel benimde beğendiklerimin arasında nereden ve kaça aldığını öğrenebilir miyim ben tarz mobilyanın sitesinde görmüştüm. Yemek odası ve yatak odasını?

mobilyalarımı trabzonda belinda çarşı diye bi yer var oradan aldım içinde ankara ve inegöl mobilyaları var benim aldığım mobilyalar inegöl mobilya ismi muzaffer mobilya sahara modelinin yatak odası ve yemek odasını aldım köşe takımı yağmur mobilya talin köşe takımı oturma grubumu ise sitesi yokmuş ismi açelya oturma grubu canım
hepsini 10500 e aldık sıkı pazarlıkla :34:

mobilyalarımı trabzonda belinda çarşı diye bi yer var oradan aldım içinde ankara ve inegöl mobilyaları var benim aldığım mobilyalar inegöl mobilya ismi muzaffer mobilya sahara modelinin yatak odası ve yemek odasını aldım köşe takımı yağmur mobilya talin köşe takımı oturma grubumu ise sitesi yokmuş ismi açelya oturma grubu canım
hepsini 10500 e aldık sıkı pazarlıkla :34:

İyiye almışsınız cnm benimde aklımda bulunsun güle güle oturun inşallah....

Back
X