escade

5 Yıldır kullanıyorum hatta bugün yenisini aldım kaydirigubbakcemile2

ne gibi bi yardım istiyosun ?

canım nasıl kokuyor onu merak ediyorum erkek arkadasım onu beğeniyormusda sadece sordum.birde bulamıyorum nerden alıyorsunuz.

canım nasıl kokuyor onu merak ediyorum erkek arkadasım onu beğeniyormusda sadece sordum.birde bulamıyorum nerden alıyorsunuz.

ben boynerden alıyordum canım ama hala varmıdır emin değilim. güzel hoş bir parfümdü ama ben uzun süre aynı parfümü kullanamıyorum ondan değiştirdim :)

hem sevgilin o kadar beğeniyorsa sana hediye alsın

Son düzenleme:
oyyyy kuzucum haklısın aslında alsın.zaten bulamadım dedim onada:)))))sevgililer günnüde almasın ama başka bir süpriz istiorum:))))))))))))))))))))))))))ben alırım parfümü:)))))))))))))))))

karakteristik bir kokudur
iz bırakır, şekerli kokulardan hoşlanıyosan al hemşiyyyre

ve tebi bugday-esmer tenliysen
beyaz tene gitmez

buğdayım tebiii kzımmmmmmmmmmmmmmmm...hoş hatunum ne giysem ne sıksam yakısır bana merciii şekerim:))))

dayak yiceksuın gurbıkkkkkk:))))))))))))))))))))))))))))))))escada alcam merak ediyorum.neyse parası vercez alaammm yaaa..))))))))))))

kızlar peki hiç magnatism escade kullanan war mı çok güzel kokuyormuş ben de size bi soru sorayım dedim

boyner e bakcam....inş bulurum bazı yerlere baktım yoktu çünkü...

boynerde var delikafadulden

kızlar peki hiç magnatism escade kullanan war mı çok güzel kokuyormuş ben de size bi soru sorayım dedim

afrodizyak etkili tüm parfümler ilgi alanım dahilinde :lepi:
baharatli olmasına karşın esmerlere de çok gidiyor fakat aslında beyaz ten kokusudur
baharatı beyaz tene yakıştıramıyorum ama magnetism sasirtici derecede uyum saglıyor ilginçtir ki fisfisfis
karakterli, "ben burdayım" familyasından bi koku

oyyyy kuzucum haklısın aslında alsın.zaten bulamadım dedim onada:)))))sevgililer günnüde almasın ama başka bir süpriz istiorum:))))))))))))))))))))))))))ben alırım parfümü:)))))))))))))))))

aa doğru bu sıralar tehlikeli birşeyi bulmadım istiyorum derken dikkatli olmak lazım :)))şimdilik bu konuda sessizliğini koru :)))

ulen dün gtitim boyner yok oyle bir koku adam daha bulamazsınız özel bır kokudur dedi.gittim vanilya kokusu aldım yaaaaaaaa sırf sınırden:)))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…