• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Escada parfümleri... Beğenmeyen var mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi DrBune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

DrBune

Ziyaretçi
Escada Magnetism, hayatımda iz bırakan bi koku.. Diğer Escada kokularını deneyeniniz var mı, ne önerirsiniz ?

Ya magnetism deneyip de beğenmeyen var mı yaa :) lülülülülülü

Escada nın iki kokusunu biliyorum yanlız Escada Magnetism daha esmer tenlere gidiyor, escada klasik kokusun kullanıyordum çok güzel kokular ama en son escada nın rüzgar esintisi diye yaz parfümü almayı düşünüyorum..

senin en beğendiğin escada hangisi cnm :)

canım ben orjin almıyorum açık parfüm alıyor ama çok harikalar isimin tam olarak bilmiyorum orjinler ne kadar beni bilgilendirsen sevinirim

3 senedir magnetism kullanıyorum ve çok güzell =)))

escada ibiza hippie...super favorım

escada collection kullanıyorum . çok güzel kızlar tavsiye ederim

......................

Son düzenleme:
Sexy Graffiti.. Yıllardır Benim Kokummm :lepi::kedi:

ben escada ve burrbery kokularını begenmiyorum.. çok tatlı.. bayık kokuları.. birbirine benziyor..

Canımm orjinali 140tı da 120ye indirtmiştimm o civarr.. Ama çok pahalı yaa, bu kadar da para verilmezzz, merakımdan aldım sanırım uzuunca bi süre orjinal alamam :D :ecrin_bebek:

Escada- Signature kullanıyorum yaz kış farketmeden süper bi koku tavsiye ederim çok hoş herkes bayılıyo yerimseniben

fresh kokulardan hoşlananlar için escada signature ideal :) tam yaz kokusu gbi geliyo

merhaba canım, escada collection u ben bulamıyorum. sen internette hangi sitelerden bulabiliyrsun bana da haber verirsen sevinirim. hoşçakal....

Escadanın Rush 2 si çok güzel, magnetism de hafif ve çikolatamsı koku sevenler için hoş gelebilir.

bende bir zamanlar escada colection kullandım, çok tatlı, şekerimsi bi koku, çok da kalıcı idi

Back