Ben bir süredir fitnessa gidiyorum canım Squat hareketleriyle basenim inanılmaz şekillendi. Normalde düz ve çok çıkık olmayan bir kalçaya sahiptim ama şimdi yuvarlak ve sıkı. Sana da tavsiye ederimTek derdim bacak canım ya valla göbeği bile takmıyortık zaten pek kalmadı. Üst vücudum incecik, bacaklar,basenler geniş ve kalçam düşük. Amacım kalçamı kaldırıp toparlayıp basenleri inceltmek, bu ikisini bir arada nasıl yapacağım bilmiyorum. Ve sımsıkı Olmasını istiyorum. Callenatics bacakları inceltir mi ki ya ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
esas mesele incelme. hedef:basensiz orantılı vücut
- Konu Sahibi cranial
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- basen callanetics eritmek fit incelmek kalça kalın baldır spor
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Ağustos 2015
- 29.615
- 1
- 86.356
- 598
Kesinlikle öyle. Spor zaten vücudun ihtiyaçlarından biri. İdeal kiloda olunsa bile spora mutlaka devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum daha sağlikli bir yaşam için.Evet squat cok etkili kardiyo egzersizlerimde hem bacak hem kol hem butun vucut calisiyor.. plateste keza oyle yariyor ise gercekten toparlandigimi hissediyorum.. spor şahane brsey.. kiminin vucudu surekli istiyor spor yapinca vucud cok rahatliyor ve iyi geliyor
merhaba canim cok sağol :) sana da callanetic oneriyorum ust bolgeyi cok guzel toparlarMerhaba canım şimdiden başarılar dilerim :)
Ben de incelmek çok istiyorum boyum 164 kilom 59. Malesef benim de vucudum dengesiz dağılıyor. Bacaklarım ince, basen normal 94 cm. Simidim var aynı tarif ettiğin gibi. Gögüslerim büyük 95 cm. Kollarımda ve sırtımda yağlar var biraz. Onları götürmeye çalışıyorum diyet ve sporla.
kesinlikle inceltiyor bak bu forumda konusu var bi arastir istersenTek derdim bacak canım ya valla göbeği bile takmıyorum artık zaten pek kalmadı. Üst vücudum incecik, bacaklar,basenler geniş ve kalçam düşük. Amacım kalçamı kaldırıp toparlayıp basenleri inceltmek, bu ikisini bir arada nasıl yapacağım bilmiyorum. Ve sımsıkı Olmasını istiyorum. Callenatics bacakları inceltir mi ki ya ?
- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
- 83
Waowww süpersinnnBen bir süredir fitnessa gidiyorum canım Squat hareketleriyle basenim inanılmaz şekillendi. Normalde düz ve çok çıkık olmayan bir kalçaya sahiptim ama şimdi yuvarlak ve sıkı. Sana da tavsiye ederim
Squat yaptığım spor programının içinde var ama hergün yüksek sayıda yapamıyorum dizimde problem var. Ama sıkılaştıracağına eminim :) ne kadar yapıyorsun squat her gün yapıyor musun ? Aydınlat beni benim de öyle kalçam olsun
- 10 Ekim 2010
- 2.223
- 613
- 163
kalın bacak basen ve düşük popo için ennnnnn iyi video ebru şallı skinny jean ( iki haftada iki beden incel) mutlakaaa yapmalısın
vaktin yoksa google a mari winsor yaz 18 dk lık video var onu yap
yürüyüş mutlaka aksatma üçüncü yürüyüşünde farkı hissedeceksin
dişarıda yürüme imkanın yoksa leslie 3 mil yap
yada leslie 2 mil +mari yap hergün
hosgeldin canim :)onerilerin icin cok tesekkurler :) sen bunlari ne zamandir yapiyosun ve nasil bir sonuc aldinkalın bacak basen ve düşük popo için ennnnnn iyi video ebru şallı skinny jean ( iki haftada iki beden incel) mutlakaaa yapmalısın
- 10 Ekim 2010
- 2.223
- 613
- 163
hosgeldin canim :)onerilerin icin cok tesekkurler :) sen bunlari ne zamandir yapiyosun ve nasil bir sonuc aldin
geçen sene yapmıştım ebru şallıyı düzensiz bir şekilde en fazla on kez onda bile fayda gördüm ki benim bacak basen alt bacak çok berbat bir halde
lesliyi bir ay boyunca yapmıştım mari ile birlikte 4 kilo vermiştim ama vücut tamamen zayıflamıştı bacaklar kendi çapında incelmişti 51 olmuştum ama vücuda göre hala kalındı bacaklarım
canim videoyu inceledin squat filan var bacaklarim kalinlasir diye cekiniyorum squattan bi de agirlikla yapmis bacaklarim zaten kalin sen agirlikla mi yaptin? bi de baya malzeme kullanmis bende kucuk top bilek agirligi filan yok (geçen sene yapmıştım ebru şallıyı düzensiz bir şekilde en fazla on kez onda bile fayda gördüm ki benim bacak basen alt bacak çok berbat bir halde
lesliyi bir ay boyunca yapmıştım mari ile birlikte 4 kilo vermiştim ama vücut tamamen zayıflamıştı bacaklar kendi çapında incelmişti 51 olmuştum ama vücuda göre hala kalındı bacaklarım
aa gercekten mi siz denediniz mi kac tane atlanmali gündevalla gobek basen simit popo için en iyi egzersiz ip atlamak
- 23 Ekim 2011
- 19.406
- 23.887
- 598
denedım evet ozellıkle gobek popo sımıtlerde cok cok etkılı ne kadar atlayabılecegın sana baglı ama en keskın sonucları gunde 20 dakıka atladıktan sonra almaya baslamıstım benaa gercekten mi siz denediniz mi kac tane atlanmali günde
hmm denemeye deger o zaman cok tesekkurler :))denedım evet ozellıkle gobek popo sımıtlerde cok cok etkılı ne kadar atlayabılecegın sana baglı ama en keskın sonucları gunde 20 dakıka atladıktan sonra almaya baslamıstım ben
- 10 Ekim 2010
- 2.223
- 613
- 163
ben sguatları atlıyordum pilates setim varcanim videoyu inceledin squat filan var bacaklarim kalinlasir diye cekiniyorum squattan bi de agirlikla yapmis bacaklarim zaten kalin sen agirlikla mi yaptin? bi de baya malzeme kullanmis bende kucuk top bilek agirligi filan yok (
ağırlık kullanmadım