- 5 Ağustos 2006
- 4.664
- 229
- 42
Kuzum vallahi dikişi bıraktım geldim hissetmiş gibi, üstteki modeli dikiyorum, öğle sonu ekleyeceğim, bakalım beğenecen mi? Mavili olanın dergisi var, orda kısaca anlatmış onu dikiyorum şu anda.
nasıl yapcaz bunu hakkaten güzelmiş..anlatın da dikelim bende hamişim yaa ne olur lol
Ya var ya bizim rahmetli babaannenin eşarbı da maaşallah amma büyükmüş, büzdürmeden fazla kesmeden diktim, valla pileli etek gibi oldu:)) O halini de ekleyeceğim etek de olabilir aslında..Ben azıcık farklı yaptım ortadaki lastiğini ortadan ayırıp kalın kurdela diktim, ama yemek yapmam lazım o yüzden fazlalılığını kesmeyi öğle sonuna bıraktım..Merakla bekleyin:jeyyar:
kuzu kapama hamıleysem gıyememmi sandın sen şakkıdı oyle bı dıkerımki sen bıle sasırırsınohooo, hamişsen hiç olmaz sana. Doğumdan sonraya sakla hevesini:ecrin_bebek:
Nazar etme ne olur...
Vay vicdansız Şimal, bende istiyom bundan:gitme:
Ben kahrolmiyimde kim kahrolsun:çok üzgünüm:, kursa filanmı gitsem, napsambenneyaptımki
Büyük eşarptan 5-6 ayına kadar olur sanırım...nasıl yapcaz bunu hakkaten güzelmiş..anlatın da dikelim bende hamişim yaa ne olur lol
Çok güzel olmuş bacım, emeklerine sağlık, rengide pek kibar durmuş valla, tam yazlık:lepi:[/URL][/IMG]
Nazar etme ne olur...
Çalış seninde olur...:roflol:
Büyük eşarptan 5-6 ayına kadar olur sanırım...
Ama 6 aydan fazlaysan 2 eşarp kullanabilirsin belki...
Çok güzel olmuş bacım, emeklerine sağlık, rengide pek kibar durmuş valla, tam yazlık:lepi:
Çok pis kıskandım, bu modelden bende dikicem kendime...sırnaşık şey