Eşarptan Yazlık Bluz...

bayıldım ben de yaa...karışık desenli eşarptan ya da tülden daha güzel sanki..dikişler filan belli olmaz... di mi kıslarrr?

Dikişini düzgün yaparsan o zaman sırıtmaz sanırım...

Ben birde böyle simli eşarptan gece için yapmak istiyorum kızlar...

Süper olur valla ya..Öyle bir şal olsa ne iyi olurdu..Ben bugün evdekileri dökeceğim Şimal,evde ne var ne yok erkek gömleği falan yapalım birşeyler, amanın heyecanlandım kaçılınhihoyyyt

Kızım o göbekten doğumdan bizde de kalmıştı bir zamanlar, azmettim çalıştım erittim valla...:ecrin_bebek:

Ama sende kilolu durmuyon be bacım haksızlık etme kandine... Gayet iyi gördüm senikaydirigubbakcemile5

Bu arada bende tek renkten yapmayı düşünüyordum.
Pullu yada simli oluyor ya, biraz havalı olsun dedim...
Pek kokana gördüm kendimi yaw:mymeka:

kaydirigubbakcemile3 Yav var birtane de pullu mullu herif beni çatık kaşlarımın ortasından öper giyersem, içine astar dikilirse fena olmaz ama o kadar uğraşamam yav bir ara çeker fotosunu gösteririm,Şimdi Armineye gidip katmer yapmamız lazım hehehe canın çeksin kuzu kapamakaydirigubbakcemile3

Erkek gömleğinden o kadar güzel şeyler yapmışlar ki, yabancı sitelerde çok görüyorum.
Ama hem çocuk hemde misafirler bastı bu ara pek yapamıyom ya...
Bi elbise diktim, bi fermuarı kaldı dolapta duruyor öylece ona bile elim değmiyor ya...
Ay beni de heveslendirdin şimdi kız...

Yav ben de bugün gördüm kot pantolonu kesip mini etek yapmışlar, hele erkek t-shırtünden straplez çok şahane olmuştu, onu da yapacağım ben, erkek gömleğinden çanta,etek herşey oluyor eşimimn gömlekleri eskimişti, arada yürütürüm:jeyyar:
Hadi kaçtım ben şimdilik, öptüm hepinizi fıstıklar.

Şuna bakarmısınız koltuk altlarından kesip lastik yapmış.
Kollarını ise kemer olarak kullanmış...
Biz yapıp giysek deli derlermi acaba...kaydirigubbakcemile3

Kızlr bıyerde 4tane tulbentten etek yapmış bırı gıymış çok tatlı olmuş
hanı ortası boşkenarları çıçeklı tulbenler varya onlardan yapmışlar.
Bnde yapmk istıyorum ama yakışırmıkı bana ole..

Bi kaç straplez bende istiyorum kendime...
İnce gömlek içine giymek için iyi oluyor valla...
Yaparsan eklersin bacım, bize de örnek olur. zemuszemus
Bide boyundan çamaşır ipi gibi takmalı olsun, çocuk arkasında koştururken aşağıya düşmesin... :jeyyar:
Çok istedim ya, hadi bizde seni öptük... Şeniz

Bumuyani, sen beğendikten sonra neden yakışmasın tatlım...
Artık herkes kendi modasını yaratıyor...
Yap bir tane kendine, salına salına gez tatlım... :dance:

Allah belanızı vermesin, meydanı boş buldunuz tabi, car car konuşun. Yok şunu şöyle yapsak, yok bunu böyle yapsak. Ulan ben bi el atiyimde bu işe görün beni o zaman.şakkıdı

Tutabilene aşkolsun lan beni:lepi:

Kuzum buraya eller havaya...:sm_cool:
Yürü yavrum kim tutar seni...
Yapıver en güzelinden ortadan ikiye çatlat bizi... kaydirigubbakcemile3

:1shok:üfffffffffffffffffffff
Harika fevkiladenin fevkinde görünüyor.
Şimal artıkın dünürün içinde birtane yaparsın kargo ile hee:jeyyar:
Sen nasıl dünürsün beee:mymeka:
Böyle marifetlerin vardı azıcık banada versen hee nasıl olur:icecream:

aaaa ayıp ettin dünür yapmam mı...
Hemen bana istediğin rengi söyle yapıp gönderiverem...
Kargoya gerek yok, sen çık balkona ben buradan fırlatıverem sana...kaydirigubbakcemile3
Şimdi 2 gün kargo bekleme yavrum benim...

Ay ne bılım yaa..sankı bana gıtmez gıbı gelıyor yanı değişik olck bıraz bakalım artık yaparım bend e belkı sğl

Yapammmaaazzz yaaapaaamaazzhihoyyyt
Nan sen yeter ki yap, elin alışsın beğendiğin renkte kargolamayan aha böyle olsun:CüvCüv:

Kızlar bunlarıda 2 eşarp kullanarak yapmışlar sanırım. Aynı yerden aldım modelleri...
Kuzum'a örnek olsun diye ekliyorum..opuyorumnanaktan

Hele şu kemerliye bayıldım yahu... :asigim:

Kemerli hakikaten çok güzel..Tam senlik :jeyyar:Şimalim iki eşarbı hiç birşey uygulamadan direkt dikmişler gibi geldi bana.Zaten boyun kısmını düz diktiğinde de kayık yaka olmuş, ama ne kadar hoş görünüyor ya..Ya bir de aynı eşarbın 2. yok gel de sinir olma.Eşarp masrafına girecek hiç yoktan, neyse buranın pazarı bugün kolaçan edelim ne var ne yok, nerde ucuz t-shirt var alacam bugün kaydirigubbakcemile3

Hele şu kemerliye bayıldım yahu... :asigim:

Anaaaam bu ne:asigim:,

Şimalcim bu harikaymış be. Öteki askılıyı hazetmedim, kötü durmuş

Akşam aldım elime eşarbı,orasını burasını denedim, yok beceremedim.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…