Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kemerli hakikaten çok güzel..Tam senlik :jeyyar:Şimalim iki eşarbı hiç birşey uygulamadan direkt dikmişler gibi geldi bana.Zaten boyun kısmını düz diktiğinde de kayık yaka olmuş, ama ne kadar hoş görünüyor ya..Ya bir de aynı eşarbın 2. yok gel de sinir olma.Eşarp masrafına girecek hiç yoktan, neyse buranın pazarı bugün kolaçan edelim ne var ne yok, nerde ucuz t-shirt var alacam bugün kaydirigubbakcemile3
Ziyanmı ettin eşarbı bacım, sen yapmışsındır da şimdi, biz merak edelim diye göstermiyon dimi...:mymeka:Anaaaam bu ne:asigim:,
Şimalcim bu harikaymış be. Öteki askılıyı hazetmedim, kötü durmuş
Akşam aldım elime eşarbı,orasını burasını denedim, yok beceremedim.kaydirigubbakcemile3
bikini üstüne de çok hoş oluyo benimde bildigim bi model var daha sonra yapıp resim koyarım kızlar......
Kızlar bunu yabancı sitede buldum yapımı gerçekten çok basit...
Yapmak isteyenlere kolay gelsin...
S-M bedene uygunmuş, satışta bunlar...
Para vermek yerine bizde kendimiz yapabiliriz...kaydirigubbakcemile5
etsy.com.dan alıntıdır...
Buda benim yaptığım...hihoyyyt
İlerleyen mesajlarda arkası ve boyun bölümünün fotoları da var...
Ben dikiş kullanmadan yaptım..:icecream:
Kızlar bende kendi yaptığımı ekliyeyim bari...hihoyyyt
Ben dikiş yerine boyun kısmına kurdela bağladım...
Arkasını da kolay giyilip çıkarabilsin diye düğüm atıyorum, kelebek şeklinde oldu yani...
İçime straplez badi giydim ama yinede böyle dışarı pek çıkamam ancak sahil kıyısında giyebilirim...
Dikiş yerine böyle yaptım
şimalcim super olmuş.. ellerine sağlık
benimde bir önerim var... kurdele bağladığın boyun bölgesine incilerle kordon yapabilir ve bir kısmını ensenden aşağı sarkıtırsan harika bir abiye bluzun olur yerimseniben
bende bugun bu modelin daha değişiğini yapıyorum, bitince eklerim :jeyyar:
hayır tek eşarptan bubunda 2 tülbent kullanılmış birini ikiye kesip kolları yapmışlar..