Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bnde boyle yapiyorum mesela yarin kullanacaksin küçük bi parçasini iğneyle perdeye tuttur utısu oyle bozulmuyo kullanmayacaksanda etek askisiyla dolaba koyarsinIgneyke oerdee asiyorum canim :) cok kulkandiklarimi digerleri askida duruyor
Aynen ya ipek eşarplar hiç ütü tutmuyo tutsada hemen bozuluyo ucuz esarplar daha güzel:)K. mastan kumaş degisiyo bazı esarp larim var askıya asiyor um kirismiyo ipek esarp lar kırışıyo ama benim ipek esarbim yok hiç sevmiyorum ucuz esarp lar daha iyi:)
Evet ipek iyi para ama onu güzel durmuyo almam asla iki tane aldım hediye ettim başkasına bide yikaninca iz kalıyo ipekteAynen ya ipek eşarplar hiç ütü tutmuyo tutsada hemen bozuluyo ucuz esarplar daha güzel:)
Kumastan kumaş degisiyo bazı esarp larim var askıya asiyor um kirismiyo ipek esarp lar kırışıyo ama benim ipek esarbim yok hiç sevmiyorum ucuz esarp lar daha iyi:)[/Q
UOTE]
İpek esarpları iğne mahvediyo bide çabuk deforme oluyo..ben pantolon askısına asiyorum sallari eşarp kullanmıyorum pamuklu sallari katlayip çekmeceye koyuyorum yanınada boneler bende durumlar böle
Ahh nasil kiydiniz onlari hediye etmeye :)Evet ipek iyi para ama onu güzel durmuyo almam asla iki tane aldım hediye ettim başkasına bide yikaninca iz kalıyo ipekte
Şal da esarp gibi oluyo ya ben onu seviyorumArtk esarp yapamıyorum işin garip yanı çocuklarla şal daha pratik :)
Yok valla anlamadımŞal da esarp gibi oluyo ya ben onu seviyorum