- Konu Sahibi yaz gecesi
Resmi bir devletin teroriste yardim ve yatakcilik yapmasinin, tirlarla silah tasimasinin savunuldugu zamanlardan geciyoruz, kaderde bunu da gormek varmis, soklar icinde okuyorum. Bu bir saka mi?
Cemaatle isbirligi icinde olan iktidarin en ufak bir menfaat catismasinda cemaat kadrolari tarafindan butun kirli camasirlari ifsa edildi. Rezillik dizboyunu gecti. Bu acimasiz terorist isbirlikcelerle iktidarin bir menfaat catismasi vuku bulursa bu silahlar kime dogrultulacak dogu ve guney sinirlarimizda dusunmek bile istemiyorum.
benim yasadigim resmi devlet almanya dhpkc ye pkk yi destekler türkiyede ki katiller gelir avrupa ülkelerine siginir. devlet menfaati dogrultusunda destekler, osmanliyi cökerten ceteleri de ingiltere destekledi, tarih okuyun ögrenin.
ayrica tüm bunlar sayia kime göre terörist ? ülkede dikatör rejim var adam öldürüyor muhalifler terörist mi oluyor ?
kim terörist önünde devlet ünvani olunca insan öldürünce terörist olmuyor musun ?
devlet yetkilileri defaatle aciklama yapti silah yardimi yok diye, ki davutoglu cenevrede idi hangi avrupa yetkilisi veya bm den biri cikip böyle bir suclama yapti ? olsa bilmezler mi ?