Esabil eker

Onu gelin bana sorun

Bende oldum burnum yamuk ve sivri uzun yandan iğrenç kendimden tiksiniyorum daha ne olsun verdiğim paralar zehir zıkkım olsun

Ya bu doktor hakkında o kadar olumsuz yorum varr ki. Hala nasıl soruluyor anlamıyorum.
Aynen öyle hayretler içinde bakıyorum.
kuzenim ve cok yakın bir arkadası Birer gün ara ile esabil hocaya ameliyat oldu burnu oturmadı ucu yana kaydı ve ikinci ameliyatı olmak zorunda kaldı şuan daha da kötü. (ikinci ameliyatı da aynı doktor yaptı)
Yakın arkadasının burnu da oturmadı Aynı durumda.
Ve bir arkadas da esabil hoca da ameliyat oldu eski burnu daha güzeldi, kızın burnunu minicik küt bir burun yapmış, onu da sonradan gördüm üzüldüm.
sanırım uygun diye seçiyorsunuz esabil hocayı fakat iyi düşünün arkadaslar lütfen.

Gerçekten çok yazık üzülüyorum bunları okuyunca geri dönüşü olmayan en iyi ihtimalle en az 1 yıl o burunla yaşamak zorunda olduğunuzu bile bile bu kadar başarısız bir doktora ameliyat olmayı düşünmek bile hayret ettiriyor beni. Devlette gerçekten başarılı güzel yapan doktorlar var onlara gidin araştırıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…