• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esabil eker

Qy gerçektenmi inşallah senin için en iyi burun olmuştur. Dediğin gibi izinliymiş bende tatile gidiceğim için bayramdan sonraya erteledik ama sanırım o gün 5 6 hasta varız tıplam normalmi acaba adamcağız yorulmazmı fkfkfk
Evet normal benim ameliyat olduğum gün de 5 hastaydık en geç 1 saatte yapıp yapıp çıkıyor zaten 😂 Ama 6. Hasta da vardı esabil bey ertelemiş hastanın ameliyatını o güne sıkıştırırım demiş fakat esabil bey ameliyat günü o hastayı reddetti yapamam dedi böyle bi durumla karşılaşmazsınız inşallah 🙏 bu arada çok teşekkürler canım

Evet normal benim ameliyat olduğum gün de 5 hastaydık en geç 1 saatte yapıp yapıp çıkıyor zaten 😂 Ama 6. Hasta da vardı esabil bey ertelemiş hastanın ameliyatını o güne sıkıştırırım demiş fakat esabil bey ameliyat günü o hastayı reddetti yapamam dedi böyle bi durumla karşılaşmazsınız inşallah 🙏 bu arada çok teşekkürler canım
Açıkçası karşılaşıcağımı sanmıyorum çok net görmedim ama defterinde kendi ayarlayıp yazdı ama bi 5 kişi vardı rahat bir daha erteleye eğimi sanmıyorum zaten kendisinden dolayı ameliyatım ertelendi benim bir daha sorun çıkarsa sakin kalamam. Madem sıkışıksa o gün okadar hastayı yazmamalı inş bir sorun çıkmaz ne biliyim hasta olur bişey olur ertelenir daha fazla beklemek istemiyorum

Arkadaşlar ben 21 haziranda burun estetiği oldum esabil beye. Her sey güzel ama sol tarafımda kemik çıkıntısı var hafif. Bu gibi durumu yaşayan var mı? Ödem midir ki? Umarım geçicidir. Masaji daha sert yapmami söyledi ama endişeliyim 🙄

Arkadaşlar ben 21 haziranda burun estetiği oldum esabil beye. Her sey güzel ama sol tarafımda kemik çıkıntısı var hafif. Bu gibi durumu yaşayan var mı? Ödem midir ki? Umarım geçicidir. Masaji daha sert yapmami söyledi ama endişeliyim 🙄
Bende 27 haziranda oldum benim burnumun da sol tarafında içe çöküklük var bakınca belli olmuyo masaj yaparken hissediyorum ödemler inince belli olmaz inşallah tek umudum o yani

Bende 27 haziranda oldum benim burnumun da sol tarafında içe çöküklük var bakınca belli olmuyo masaj yaparken hissediyorum ödemler inince belli olmaz inşallah tek umudum o yani
Aynen benimde masaj yaparken daha belirgin. Aynadan baktıgımda ise daha az belirgin. Kemik hissi olunca kemik inmez diye düsünüyor insan. Umarim ödemdir ve düzelir. Sizinki de düzelir insallah sabır gerekiyo sanırım.

Aynen benimde masaj yaparken daha belirgin. Aynadan baktıgımda ise daha az belirgin. Kemik hissi olunca kemik inmez diye düsünüyor insan. Umarim ödemdir ve düzelir. Sizinki de düzelir insallah sabır gerekiyo sanırım.
Aynen canım inşallah zamanla düzelir sizinki de sabır gerekiyor

Arkadaşlar bugün kontrole geldim esabil bey ameliyathane binasındaymış odasında değil yinede yanına gitsem bakar mı ki böyle bişey yaşayan var mı

Canım ben kontrole geldim ama esabil bey bugün yokmuş ameliyathanedeymiş bakmaz dediler bende gitmedim o yüzden şehir dışından geldim bide 1 ay sonra gelebilcem ancak.Kontrole gittiğinde sana ne demişti bilgi verebilirmisin

Y
A biri artık cevaplasın cidden çok stres yaptım çok korkuyorum ameliyat olmaktan bu hafta 21 inde olcak ama vazgeçmem ramak kaldı bri iki olumsuz yorum gördüm aynı şeyler başıma gelcek diye korkuyorum biraz burun ucum uzun ve hafifi eğrilik, var ama sürekli burnum akıyor yada sürekli tıkanıyor içerde sıkıntı var şimdi illaki olucam ama doktor konusunda ne diyorsunuz bir şeyler söyleyin rahatlatıcı bireyler duymaya çok ihtiyacım, var

Şuan hala Sincan Nafiz Körez de diye biliyorum
Esbil ekere ameliyat olacağım da ameliyat sonrası olumsuz yorum yapanlar çok şuram çökük şöyle böyle diye diye açıkçası, korkuyorum, biraz esabil hoca nasıl yani yii yorumlarda var ama siz ameliyattan sonra ilk 1 yıl ne yaaşdınzı yni olumsuzluklar oldumu sor a düzeldimi mesela ilk günler çok güzel diyorlar burunlarını sonra hoşlarına gitmiyor sizin 2 yıl geçmiş bir sorun oldumu burnunuzda nefes almanız felan rahatmı

2019 da nekadara ameliyat ediyor peki birde gecmis olsun ameliyat olucam demissiniz olmusunuzdur umarim ve hersey yolundadir🙇‍♀️
Evet oldum ameliyat korktuğum gibi kötü geçmesi ağrısız sızısız atlattık seklinden memnunum ufak tefek sorunlar var çok dertt etmiyorum

FOTO ATABİLİR MİSİNİZ?

Kendimi bildim bileli; mütamadiyen, hiç aralıksız burnum akar.
Peçete yanımdan hiç eksik olmazdı, sınıfta da sümüklü diye dalga geçerlerdi.
Bir gün annem gayet kolay bir karışım yapıp belki bir faydası olur diye bana verdi, o güne kadar internette yazan bütün formülleri denemiş, birçok doktora gitmiştim ve bunun da işe yaramayacağından emindim ama bir ümit işe yarar diye denedim.
Sonrasında ilk defa bu kadar rahat bir nefes aldığımı hatırlıyorum. Şimdi anneme hergün Allah senden razı olsun diyorum.
Olur da eğer bir gün bu illetten kurtulurdam bu durumdan mustarip insanlarla paylaşacağıma söz vermiştim kendime.
Umarım sizin de işinize yarar.
Karışımı detaylarıyla buraya bırakıyorum

•Bir su bardağına; burnunuza çektiğiniz zaman yakmayacak kadar sıcaklıkta su koyun. (Suyun sıcak olması çok önemli)

• suya 1 çay kaşığı tuz ve 1 çay kaşığı karbonat atın
• karıştırın
•lavobada karışımı elinize dökün ve çekebildiğiniz kadar burnunuza çekin ve hömkürün.
Bunu sürekli olarak yapmaya devam edin.
Uyguladıktan 5 dk sonra burnunuzdan beyaz bir sıvı gelecek.
Bu akıntıyı peçeteyle silin.
Eğer işe yararsa bana dua etmeyi unutmayın lütfen.

Ben ameliyat oldum yaklaşık 1bucuk sene önce burnunu yamultmus üstelik sürekli burnunu temizlerken içinde kan parçacıkları var ve yandan bakıldığında kaykay gibi uzun sivri bı burnum var merak edenlere gösterebilirim ben hayatımın hatasını yaptım kimse bulaşmasın ayrıca benim ameliyat olduğum gün başka bı hasta karın germe ameliyatından iç kanama geçirdi ve başka bı hastanın burnuda çukur oldu

Back