Esabil eker

Blrde cnm işlemler için çok gün atıyorlar mı? Ameliyat günün ileri tarihe atıldığını biliyorum da hastaneye çok mu gidip geliniyor blrde ne kadar ödemiştin toplam kusura bakma çok soru sordum.
6 Ay bekledim canim nisanin sonu ameliyat tarihimdi nisan 16 Sinda gittim seklini konustuk tekrar kan tahlili yqpildi sonra bos gunu varmis hemen ertesi gunu ameliyat oldum direk servisler bolumune gittim sabah 10 da ameliyat oldum 11 de ciktim 2300 tuttu ve gercekten cok guzel burnum oldu dedigim gibi sadece deliklerden biri buyuk biri kucuk oda duzelecekmis

Arkadaşlar merhaba 10 gün önce esabil beye ameliyat oldum fakat burnum onden sola doğru yamuk duruyor ilk bakista bariz belli oluyor bu durumu daha önce yasayan var mi aranızda yamukluk sislikten dolayımı yoksa yamuk mu oldu diye içim içimi yiyor. Bilen yada bu durumu yasayan varsa yardımcı olabilir mi acaba

Birde yüzdeki şişlik tamamen ne zaman geçiyor 10 gün oldu fakat yüzüm çok farklı duruyor herkes kilo aldım zannediyor gerçekten pişman olmak üzereyim burnum kalıp gibi duruyor yüzüm çok değişik duruyor

merhabaa ben de bu pazartesi için Esabil Bey e randevu aldım ameliyat günü belli etmek içinn çok heyecanlıyım her şeye hazırım ağrısı sızısı umrumda bile değil acıyı severim ama narkozun etkisiyle saçmalamaktan çoook korkuyorum

Hahha ben uykudan uyanır gibi uyandım bu birazda nekadar süre narkoz alındığına bağlı sanırım 10 da girdim 11 de çıktım ameliyattan gayet sakin bi şekilde uyandım inşallah sizinde öyle olur

Hahha ben uykudan uyanır gibi uyandım bu birazda nekadar süre narkoz alındığına bağlı sanırım 10 da girdim 11 de çıktım ameliyattan gayet sakin bi şekilde uyandım inşallah sizinde öyle olur
ay inşallahh korktuğum gibi olmazz sizin için uygun olursa bana yeni burnunuzun fotoğrafını atabilir misiniz ^^

Ya bugün aslında çapırması gerekiyodu 1 temmuzda ameliyatım var idi. Fakat hastaneyi aradım haftaya izinliymiş yani cidden sinirlerim bozuldu madem izin alıcak neden o tarihe ameliyat veriyosun şimdi ne yapıcam ben keain bişey çıkar diyordum hazırlıklıydım ama herşeyimi ona göre ayarladım ben napıcam şimdi 7 8 aydır bekliyorum bi okadar dahamı beklicem sizce doktor ayarlamışmıdır çok üzgünüm şuan böyle bişeyle karşılaşan varmı

Merhaba ben 27 haziranda ameliyat oldum esabil beye dediğiniz gibi bu hafta izinli 8 temmuzda başlıyor tekrardan korkmayın ameliyatlarını bir hafta öteleyecektir yani siz bir hafta içinde ameliyat olursunuz yine 8 temmuzda esabil beyle görüşün gidin size ameliyat gününüzü belirtecektir. Ben çok memnunum esabil beyden istediğim burnun tıpatıp aynısını yaptı çok mutluyum

Esabil bey bana 2500-3000 arası olacağını söyledi fakat benimki 1600 tuttu. Ama genel olarak fiyat 2300 ün üstüne çıkmıyor. Maalesef nakit ödeniyor hastaneye nakit ödeme yapıp taburcu oluyorsun
merhaba ben perşembe günü ameliyat olacağım esabil bey bana gün önce gel demişti randevu alınmıyor çok yoğun , randevusuz gitsem görüşebilir miyim acaba

merhaba ben perşembe günü ameliyat olacağım esabil bey bana gün önce gel demişti randevu alınmıyor çok yoğun , randevusuz gitsem görüşebilir miyim acaba
Evet artık hastasısın zaten esabil beyin o yüzden randevusuz gidebilirsin birşey olmaz bende randevusuz gidip kapısının önü sakinleyince girmiştim yanına sen de öyle yap

Qy gerçektenmi inşallah senin için en iyi burun olmuştur. Dediğin gibi izinliymiş bende tatile gidiceğim için bayramdan sonraya erteledik ama sanırım o gün 5 6 hasta varız tıplam normalmi acaba adamcağız yorulmazmı fkfkfk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…