6 Ay bekledim canim nisanin sonu ameliyat tarihimdi nisan 16 Sinda gittim seklini konustuk tekrar kan tahlili yqpildi sonra bos gunu varmis hemen ertesi gunu ameliyat oldum direk servisler bolumune gittim sabah 10 da ameliyat oldum 11 de ciktim 2300 tuttu ve gercekten cok guzel burnum oldu dedigim gibi sadece deliklerden biri buyuk biri kucuk oda duzelecekmisBlrde cnm işlemler için çok gün atıyorlar mı? Ameliyat günün ileri tarihe atıldığını biliyorum da hastaneye çok mu gidip geliniyor blrde ne kadar ödemiştin toplam kusura bakma çok soru sordum.
Merhaba ameliyat oldunuz mu acaba ücret ne kadarNasıl geçti peki ameliyat sonrası ağrı sizi oldumu çok fazla morarma oldumu az çok şekli belli oluyordur memnunmusunuz şeklinden bende nisanda olacagim
Oldum ameliyat bir buçuk ay falan oldu 2300 ödedimMerhaba ameliyat oldunuz mu acaba ücret ne kadar
Hahha ben uykudan uyanır gibi uyandım bu birazda nekadar süre narkoz alındığına bağlı sanırım 10 da girdim 11 de çıktım ameliyattan gayet sakin bi şekilde uyandım inşallah sizinde öyle olurmerhabaa ben de bu pazartesi için Esabil Bey e randevu aldım ameliyat günü belli etmek içinn çok heyecanlıyım her şeye hazırım ağrısı sızısı umrumda bile değil acıyı severimama narkozun etkisiyle saçmalamaktan çoook korkuyorum
ay inşallahh korktuğum gibi olmazz sizin için uygun olursa bana yeni burnunuzun fotoğrafını atabilir misiniz ^^Hahha ben uykudan uyanır gibi uyandım bu birazda nekadar süre narkoz alındığına bağlı sanırım 10 da girdim 11 de çıktım ameliyattan gayet sakin bi şekilde uyandım inşallah sizinde öyle olur
Merhaba ben 27 haziranda ameliyat oldum esabil beye dediğiniz gibi bu hafta izinli 8 temmuzda başlıyor tekrardan korkmayın ameliyatlarını bir hafta öteleyecektir yani siz bir hafta içinde ameliyat olursunuz yine 8 temmuzda esabil beyle görüşün gidin size ameliyat gününüzü belirtecektir. Ben çok memnunum esabil beyden istediğim burnun tıpatıp aynısını yaptı çok mutluyumYa bugün aslında çapırması gerekiyodu 1 temmuzda ameliyatım var idi. Fakat hastaneyi aradım haftaya izinliymiş yani cidden sinirlerim bozuldu madem izin alıcak neden o tarihe ameliyat veriyosun şimdi ne yapıcam ben keain bişey çıkar diyordum hazırlıklıydım ama herşeyimi ona göre ayarladım ben napıcam şimdi 7 8 aydır bekliyorum bi okadar dahamı beklicem sizce doktor ayarlamışmıdır çok üzgünüm şuan böyle bişeyle karşılaşan varmı
Esabil bey bana 2500-3000 arası olacağını söyledi fakat benimki 1600 tuttu. Ama genel olarak fiyat 2300 ün üstüne çıkmıyor. Maalesef nakit ödeniyor hastaneye nakit ödeme yapıp taburcu oluyorsunAcaba ne kadara yaptırdınız şu anki fiyatı nedir?
merhaba ben perşembe günü ameliyat olacağım esabil bey bana gün önce gel demişti randevu alınmıyor çok yoğun , randevusuz gitsem görüşebilir miyim acabaEsabil bey bana 2500-3000 arası olacağını söyledi fakat benimki 1600 tuttu. Ama genel olarak fiyat 2300 ün üstüne çıkmıyor. Maalesef nakit ödeniyor hastaneye nakit ödeme yapıp taburcu oluyorsun
Evet artık hastasısın zaten esabil beyin o yüzden randevusuz gidebilirsin birşey olmaz bende randevusuz gidip kapısının önü sakinleyince girmiştim yanına sen de öyle yapmerhaba ben perşembe günü ameliyat olacağım esabil bey bana gün önce gel demişti randevu alınmıyor çok yoğun , randevusuz gitsem görüşebilir miyim acaba
Esabil bey bana 2500-3000 arası olacağını söyledi fakat benimki 1600 tuttu. Ama genel olarak fiyat 2300 ün üstüne çıkmıyor. Maalesef nakit ödeniyor hastaneye nakit ödeme yapıp taburcu oluyorsun
Evet çok uygun tuttu ben de anlamadım. Nefes alma sorunum da vardı onu da giderdi estetik operasyonun yanında1600 çok iyiymiş, nasıl öyle oldu? Kbb operasyonu oldu mu?
teşekkür ederimm yarın ameliyatım var çok heyecanlıyımmEvet artık hastasısın zaten esabil beyin o yüzden randevusuz gidebilirsin birşey olmaz bende randevusuz gidip kapısının önü sakinleyince girmiştim yanına sen de öyle yap
Selam n’aptınız oldunuz mu ameliyat?teşekkür ederimm yarın ameliyatım var çok heyecanlıyımm
Qy gerçektenmi inşallah senin için en iyi burun olmuştur. Dediğin gibi izinliymiş bende tatile gidiceğim için bayramdan sonraya erteledik ama sanırım o gün 5 6 hasta varız tıplam normalmi acaba adamcağız yorulmazmı fkfkfkMerhaba ben 27 haziranda ameliyat oldum esabil beye dediğiniz gibi bu hafta izinli 8 temmuzda başlıyor tekrardan korkmayın ameliyatlarını bir hafta öteleyecektir yani siz bir hafta içinde ameliyat olursunuz yine 8 temmuzda esabil beyle görüşün gidin size ameliyat gününüzü belirtecektir. Ben çok memnunum esabil beyden istediğim burnun tıpatıp aynısını yaptı çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?