Es ve annem arasinda kalicam!!!

tazminat gibi para alma durumu degil kalan bir miras var ve bende her ay burdan hakkima duseni aliyorum.Aylik evin masraflarini karsilayacak bir tutar.Ben kendi istegimle anneme kosmadim esim rica etti bende onun adina istedim sadece
Esim bana rica edecek,RICA da annemden para almak
Miras ne mirasi,anne babaniz vefat etmediyse onlara kalan mirasta nereden payiniz oluyor?
Eş te akilliymis valla,baski degil RICA ile isini goruyor,ne kibar adam

Tuzunun kuru galiba kisitlamalar sebebiyle bir suru yer kapandi haberiniz varmi

+1

+1

Bebe sapuaninin en ucuzunda aldim bugun

Aileler zor zamanda birbirlerine destek olmayacaksa niye varlar ? Durum varsa evlenirken de destek olunur zor zamandan geçerkende. Yani benim evladım kaç ay işsiz kalacak aç mi susuz mu diye düşünmeyecegim artik evlendi baksın başının çaresine evlenmesemiydi diyeceğim? Anne babalik aile olmak bu değil bazı yorumlara çok şaşırdım.

Konu sahibi eşiniz ailesinden istesin sizin anneniz zatwn yeteri kadar destek olmuş. Vermezse gerekirse şimdiye kadar verdiği paraların hesabını sorsun. eşiniz kalsın zor durumda siz niye sikiyorsunuz canınızı

Boyle bır aılesı varken yardım eden annene tavır alırsa boşa kocanı

Kadın agzıyla ısteme demıs.Annenızde para oldugunu esınıze nıye soyluosunuz.Kadın agzıyla ısteme demıs.Sızede para vermış zaten
Para oldugunu ben soylemedim.Evi alirken bir miktar annemden borc aldik.Bu sene basi odedik o paranin oldugunu biliyor.Yoksa cikartip hesap defteri gostermedim.

Para oldugunu ben soylemedim.Evi alirken bir miktar annemden borc aldik.Bu sene basi odedik o paranin oldugunu biliyor.Yoksa cikartip hesap defteri gostermedim.
Bilirse bilsin kimse kocana parasının hesabını vermek zorunda degıl
Parası vardır ve vermez bu kadar basit.
Kocadan da bu kadar korkmak anlamadım gitti

Bilirse bilsin kimse kocana parasının hesabını vermek zorunda degıl
Parası vardır ve vermez bu kadar basit.
Kocadan da bu kadar korkmak anlamadım gitti
Korkmakla alakasi yok ne korkucam borcum mu varda korkucam sadece arada kalip stres yasamak istemiyorum.Neyse zaten dun laf arasinda annemin cok sikisik oldugunu soyledim bugun kendi ailesiyle gorustu bakalim bi sekilde hallederiz demisler.

Manipüle niye yapıyorsunuz hayırdır. Esnafa yorum mu yaptım cümle mi kurulmuşta bağdaştırdın ben iki yetişkin kendi birikim yapar evlenir diyorum bilmem okuduğunuzu anlıyor musunuz?
Iyide kotu durumdalar siz basinizin caresine bakin diyorsunuz anlamaniz icin yasamaniz lazim bazi seyleri zerre manipula yapmiyorum ayrica o tarz seyleri bilmem sadece yorum yaparken birazcik vicdaniniza bakin olur mu inan cok zor gunlerden geciyoruz

+1

Bacım evlenirken bir çöplerini görmedik dedi ya hani bende genel bir yorum olarak evlenirken evlenen insanlar birikim yapar evlenir diyorum. Eşyaydı düğündü şuydu buydu yapma zorunlulukları yok diyorum. Anladınız mı ? Neyse laf anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…