dediği laftan ziyade söyleyiş biçimi önemli. ben mesela çok komik bir insanım. sürekli şakalar yapıp eşimi güldürürüm. o da bana gülerken şapsik aptal şey falan diyor. hiç gücenmiyorum. ama tartışma sırasında salak dese çok öfkelenirim.
Evet öyle tür sakalar bizde yapariz ama bu son aylarda tartismada bana karsi hep cok kötü seyler söylüyor cok pis ve igrenc sanki ben temiz degilmisim ve bu agir küfürler bana dayaktan daha agir geliyor keske bir tokat atsa böyle seyler söylemese. Sonrada bir kac gün gecer sanki o küfürler bana degilde duvara söylemis.. Artik esimin yüzüne bakmak istemiyorum icimden gelmiyor biz 2 yil evliyiz ..
Kavgamiz bitince kendisine birdaha bana bunlari söylememesi icin anlatmaya calisiyorum kendiside tmm birdaha söylemem diyor ama dedigim gibi bu aralar cok berbat en son kendisi bu evlilik böyle gitmez ben sana bunlari söyliyorum ve olmuyor seninle ayni evde artik yasiyamam bu küfürler yüzünden diyor..
Ben evliyim esimde bana bu son aylarimizda kufur etmeye basladi bu yuzden 3kere annm gile gittim.. Beraber oturdugumuz icin kayin valdem gille tabi onunlada sorunlar oluyordu ....
Simdi 2 aydir annm gildeyim 9 aylik evliyim bi kere geldi ozur diledi affetmedim bi dahada gelmedi ...
Tavrini koymazsan davranislari ve hakaretleri devam eder ...
Benimkide cok agir laflar soylerdi kisiliksiz karektersiz falan falan... Diye en sonunda yeter dedim ...
Ceksekte cekmemis oluyoruz canim ?? Onlara gore ben cok cabaladim benimde hatalarim oldu tabi ama artik dur demenin zamani geldi .....
Gelmezse kendi bilir ......
Mecbur davami acarim cok pisman olursa gelip oyle affederim
Biz akraba oldugumuzdan ailelerde girdi devreye gurur yaparsa kendi bilir bi erkek sevdigi kadina sahip cikmayi bilecek