Eş mi ?Çocuk mu?

• Ankete Katılan
    46
Ben de hep söylerim emzirmek dışında her şeye yardım etmiştir eşim. En az benim kadar emeği var çocuklarımızın üzerinde.

Eşinizle (allah ayırmasın) misal. Ayrilabilirsiniz ama çocuk iyi de olsa kötüde olsa atamazsiniz ayrilamazsiniz.anne oldugunuzda bu duyguyu sizde yaşayacaksiniz.biyerine bişey olsa cocugunuzun nefes alamazsiniz...

Evli değilim çocuğum yok ama gayet samimi bir şekilde çocuk diyorum, bence bazı kişiler o iç güdüyle doğru empati kurup yaşamasa da anlayabiliyor o duyguları, kişiye göre değişir, önemsemek de olsa tercih de olsa farketmez, aynı şeyi eşimde yapmalı. Ki ben çok yoğun yaşarım aşkı, derin bir şey beklerim, ama çocukta doğal bir derinlik yaşayacaksın zaten, ayrı bir şey. İlgi konusunda evet denge olmalı ama özünde birinci çocuk... Ama on adım ama bir adım fakat önde. Aksi benim yanlış duruyor. Eş belki yanlış kişi, belki bir gün olmayacak, belki sevginiz bitecek bilemezsin.

Aynen katılıyorum..

Çocugum olana kadar,hatta hamileyken bile eşim önceliklidir derdim,ama ne zaman yavrumu kucagima aldim.önceligim cocugum dedim.sizin cocugunuz olmadigi icin bu düşünceniz cok dogal.cocugum olana dek bende öyle dusunuyordum.
bir evladiniz olsun iste o an cocugum diyeceksiniz.
Ta o zamanlar cocuk olmadan,eşimde önceligim çocugum derdi,adam o zaman vazgecmiş benden :) şaka mi gercek mi dedi bilemiyorum.
O zaman bozulmustum ama simdi diyorum iyikide cocugum demis.cocuguna bagli bir baba esinide sever.yuvasinada bagli olur.bir anneninde ,bir babaninda önceligi cocuklari olmali.
aslinda bu kıyas ayrım degil.
içgüdüsel bir olay.evlat anne ve babadan bile cok seviliyor.cunku senin canın kanın.korunmaya muhtaç.bunun tarifi yok.annelerimizde kendi annelerinden cok seviyorlardir bizi.
herkes kendi yavrusunu sever.
Böyle gelmiş böyle gider,tabiatın kanunu bu çünkü.

evli değilim çocuğum da yok ama eşten önce gelir çocuk bana göre çünkü eş bir yerde yabancı adı üstünde eloğlu ama çocuk canımdan bir parça eş sonradan gidebilir başkasıyla evlenebilir kırk yabancı olur ama o çocuk hep benim çocuğum ben hep onun annesi olucam yani ben şuanda bile kıyaslamam bile bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…