• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

es hakkinda kanunen hangi bilgilere ulasabilirim?

AmberRose

Blow a kiss, fire a gun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2015
579
764
53
merhabalar,

bi yakinim icin soruyorum:

esi hakkinda hangi bilgilere ulasabiliri kanunen? yani hangi haklara sahip? mesela nüfus dairesine gidip oturumunun nerde oldugunu ögrenebilirmi? yoksa bu bilgiyi sadece esine mi verirler?

kendisi esinin bazi hareketlerinden süpheleniyor, biseyler gizledigini bi isler cevirdigini düsünüyor.

muhtara gidip, ben eşimin ikametgahına kaydolmak istiyorum şu an hangi adresi kayıtlı derse, evinin nerede olduğunu öğrenebilir. ama eş, diğer oturduğu yer ikamet olarak göstermiş midir o şüpheli.

merhabalar,

bi yakinim icin soruyorum:

esi hakkinda hangi bilgilere ulasabiliri kanunen? yani hangi haklara sahip? mesela nüfus dairesine gidip oturumunun nerde oldugunu ögrenebilirmi? yoksa bu bilgiyi sadece esine mi verirler?

kendisi esinin bazi hareketlerinden süpheleniyor, biseyler gizledigini bi isler cevirdigini düsünüyor.
Eşi ile aynı evde yaşamıyor mu yakınınız tek yapacağı vukuatlı nüfüs kayıt örneği alsın ikameti aynı yerde ise evde kaç kişi var ise çıkar ama eşinin adına alamaz,kendi adına alacak,eğer e-devlet şifresi var ise yakınının internetten alabilir yok ise nüfus dairesine gidip alsın ama kendi adına alabilir.

eş ve kendisini içeren vukuatlı nüfus kayıt örneği isteyebilir ancak adresinin başka bi yerde olma ihtimali düşük. Başka neyden şüpheleniyor?

Farz edelim adam kadını aldatiyor. Ikametini neden aldirsin ki baska yere?
Bu bir bosanma anında delil.olur ve esiniz tazminat odemek zorunda kalir. Akli basinda hicbir insan da bu riske girmez

Çok basit. Eşinin e devletine girsin. Hiç şifreyle falan uğraşmadan sirf kimlik bilgilerinden rahatlıkla girebilir (ben çok defa babamınkine girdim ,vize işlerim icin. Hatta şifresini eski okul numaram yaptım, her defasında bilgi girmeme bile gerek kalmadi:KK49:)
Kocasının kimligi elbet ortada durur, çeksin fotosunu, girsin baksın neye bakacaksa

*Muhtarlıktan alabilir ikametgahı. Onlar çok sorgulamaz, verirler direkt

Back
X