Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben doğuya atanırsam eş durumunu kullanıp nasıl gelebilicem ne kadar süre içinde gelebilirim ve eşimin ssklı olmaı mı gerekiyor ben işe balkadığımda lütfen cevap..
Tayin isteyebilmeniz için eşinizin sigortalı olması şart.Eskiden bu süre 1 yıldı ama 6 aya düşecek deniyordu,düştü mü bilmiyorum. 6ay bile olsa zaten o sürede gidemezsiniz.Çünkü stajyerliğiniz 1 yılın sonunda kalkar.Stajerken tayin isteyemezsiniz.
eşinin olduğu ilde kadro yoksa tercihlerde il emrini işaretlersen il emrine atanıyorsun. tayin istediğinde stajerliğin kalkması lazım 1 sene sonra kalkıyor fakat tarihler önemli çünkü eş durumu yılda iki kez yapılıyor gün farkıyla kaçırabilirsin.
eşinin olduğu ilde kadro yoksa tercihlerde il emrini işaretlersen il emrine atanıyorsun. tayin istediğinde stajerliğin kalkması lazım 1 sene sonra kalkıyor fakat tarihler önemli çünkü eş durumu yılda iki kez yapılıyor gün farkıyla kaçırabilirsin.
eşiniz 2 yıl içerisinde 360 gün sigortalı olması gerekiyor.. ara vermiş olabilir fark etmiyo 360 gün olması yeterli ayrıca askerlik falan warsa onuda borçlanabiliyo primlerini ödeyip onu da saydırabilirsiniz..1 yıl sonra adaylığın kalktıktan sonra tayin isteyebilirsin.. il emride tayin istediğin şehirde branşında açık yoksa yine o şehre tayin oluyosun fakat okulun belli değil ..... seni açık olan okullara görewlendiriyolar