Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gazeteci de ayrı garip sen git swinger araştır sonra partiye yalnız katılınmıyor diye eteklerin tutuş arkadaş ayarla
Yazı da oraya takıldım yani yoksa gerisi adana haberi
Bi de arkadaşının hemen kabul ettiğini belirtmesi de çok iticiydi. Kendini çok önemli işler başarmış araştırmacı gazeteci sanıyorlar oraya buraya girince :)
sinirlenmesen şaşardım cicimm.. ne hikmetse espriyle yazılanları anlamamakta üstünüze yok..senin gibi bir iki kişi daha varda..nasıl anlamıyorsunuz şaşırıyorum.. espriyle yazıldığına ve yorum yapanlarda espri olduğunu anlamışken..oooo iki gün gittim ekşınlı konular acılmıs
yorumların hepsını okudum iş fuhuşa kadar gelmiş
alan razı veren razı bana soran var mı yok benı rahatsız eden var mı yok eee o zaman banane ben Allah mıyım ki yargılamak bana düşsün ha benım mıdem almaz o ayrı ama kımseyıde yargılamakla ugrasmam
en cok sınırlendıgım yorum Kakao ve Ben in bunların hangı partiye oy verdıklerı belli yorumu oldu herkesı aynı kefeye koymazsak ıyı olur
Yav he he kakao yaz yaz sonra espriiiii biz yemiyoruz bunlarisinirlenmesen şaşardım cicimm.. ne hikmetse espriyle yazılanları anlamamakta üstünüze yok..senin gibi bir iki kişi daha varda..nasıl anlamıyorsunuz şaşırıyorum.. espriyle yazıldığına ve yorum yapanlarda espri olduğunu anlamışken..
polemik yapmicam canım ama ister inan ister inanma o yazdığım kesinlikle espriydi... zaten daha siyasete girmicem ben yemek topiğimde mutluyumm .. ben buradakileri realde tanımıyorum ama sanalda olsa değer veriyorum ve kimseyle didişmek istemiyorumm...yorumlarına fikirlerine değer verdiğim insanlar tolinim..Yav he he kakao yaz yaz sonra espriiiii biz yemiyoruz bunlari
Öeh 10 sayfa okuyabildim, devamını şaapamadım.vallaha benim birlikte olduğum adam başka kadınla sevişecek ben de izleyeceğim, kan çıkar orda.
ama izleyen ben olmadığım, sevişen de benim manita olmadığı sürece bana ne yani. çok da fifi. benim k*kum, benim manitanın p*pisi onlardan uzak olsun yeter, gerisi beni bağlamaz.
ama bence sapıklık değil.
ben yetişkinlerin kendi rızalarıyla yaptığı hiçbir şeyi sapıklık ya da sapkınlık olarak görmüyorum.
benim için sapıklık örneğin çocuğa, hayvana, ölüye falan hallenmektir.
ama bunun dışında yetişkinlerin rıza dahilinde yaptığı, swinger, sado-mazo ilişkiler falan kişilerin kendi tercihleridir beni bağlamaz.
ama rica ediyorum, public sex takıntısı olan varsa Evropa civarında yapsın, hiç göresim yok, çıplak meme k*ku, popo
bir de kim hangi partiye oy veriyormuş o irdelenmiş, söyleyenden değil söylemeyenden korkacaksın, der konudan uzarım.
Öeh 10 sayfa okuyabildim, devamını şaapamadım.
Tatile gittim geldim baktım forumda swingerlar falan uçuşuyor. Böyle mi sahip çıktınız kızlar ha? Ha Duka Tesla , ha K kuruyan fasulye , ha marilyn monroe ?
O değil de şu public yorumuna da koptum. Ayol bizde sex yok, nerede kalmış public
Neyse bunu kaçırdım. Şöyle bdsmli falan bir konu açılsa da havamızı bulsak. LGBT falan sıktı artık hep aynı şeyler. Swingerı da bensiz konuşmuşsunuzBen de en son "yazık değil mi o çuçuklara kötü yola düşecekler " yorumlarında kaldım. Çocuklar niye kötü yola düşüyor diye sordum, cevab veremedi.
Sen tatildeydin tabi o zamanlar , hem ben şu 5 yıldızlı ev için yer ayırmıştım sana , hiç gelcem gelmicem demedin.Neyse bunu kaçırdım. Şöyle bdsmli falan bir konu açılsa da havamızı bulsak. LGBT falan sıktı artık hep aynı şeyler. Swingerı da bensiz konuşmuşsunuz
: (Sen tatildeydin tabi o zamanlar , hem ben şu 5 yıldızlı ev için yer ayırmıştım sana , hiç gelcem gelmicem demedin.