Eş ailesine altın borcu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi ailesi vermiş ve kendi ailesine odemisler fazlasıyla,ailesinin evinin içini vs yaptırmış.
Ama söz konusu kv kp parası olunca ,geri vermek zor geliyor bence

Anlamıyor babası tek kalemde istiyorum diyor
Hiç zannetmiyorum öyle dediğini. Yani ne bileyim bu insan siz yazlık alırken daha büyüğünü alın hediyem olsun gibi bir şey demedi mi ?
Allah aşkına yapmayın , bence siz kendinize haklısın diyen insanlar için yazdınız buraya ama kimse demiyor .
Şimdi altın bu , seneye de ödersiniz eğer hastalık vs yoksa . Alacaklı da kabul eder . Hatta bu sene yok seneye 1 fazla yaparız deyin o zaman .

Baştan altın olarak kabul etmiş eşiniz. Madem bankadan kredi çekince daha ucuza geliyordu, o zaman kredi çekseydiniz. Haklı yanınız yok. Başta yazdığınız bekarken yardım etmeyişleri vs. sizi bağlamaz.

O kadar zenginler aslında ama ben hibe asla istemiyorum zaten.Şu dönemde istiyorlarsa dolar üzerinden verelim diyorum.Zamanında altın olarak verelim dedik kabul etmediler

Anlayış beklemenizi anlıyorum. Para yoksa yoktur. Ama elinizdeki birikmişin bir kısmıyla ne kadar altın ediyorsa verin, en azından biraz sizi rahat bırakırlar. O arada para biriktirip kalanı tamamlarsınız

Yazlık alsaydınız siz isteseniz de istemeseniz de gelip kalacaklardı çünkü. Dışarı nasıl bir hava veriyorsunuz biliyor musunuz? Muhtemelen kayınlarda böyle düşünüyor: özel okula ortak olacak paranız var , yazlık alacak paranız vardı almadınız ama tüp bebek yapacak ,bebek masraflarını karşılayacak paranız var ama borcunuzu ödemek istemiyorsunuz. Adam size altın bozuyorum altın isterim demiş. Bozup bozmaması önemli değil, adam demiş. Yapacak bir şey yok. Ya ödersiniz yada adamın parasının üstüne yatmış olursunuz.

Kendi ailesi vermiş ve kendi ailesine odemisler fazlasıyla,ailesinin evinin içini vs yaptırmış.
Ama söz konusu kv kp parası olunca ,geri vermek zor geliyor bence
Lütfen alakası yok.o dönem durumumuz iyiydi.Onalra da vermek istedik babası kabul etmedi.Sonra tüp bebek işi girince ben riskli gebelikten dolayı işi bırakınca eski bolluk kalmadı.Şükür yine var ama onların istediği meblağ yok.Bir kısmını verelim dedik sonra tamamlayalım dedik babası tek kalemde isterim dedi kapattı

Anlayış beklemenizi anlıyorum. Para yoksa yoktur. Ama elinizdeki birikmişin bir kısmıyla ne kadar altın ediyorsa verin, en azından biraz sizi rahat bırakırlar. O arada para biriktirip kalanı tamamlarsınız
İstemem tek kalemde verin paramı dedi kapattı telefonu eşimin yüzüne

Verirken nasıl almak istediklerini söylemişler, razı olmuşsunuz. Sadece babasının eve yardım için borcu silmesi, sonra istemesi normal değil ama siz onlara inanmamalıydınız. Yani nasıl olduklarını biliyorsunuz, elinizde para verken ödeseniz iyiydi.

Ben bilmiyorum sağolsun kv gözüme bin defa sokmuştur şu kadar altın şu kadar dolar diye sağolsun

Madem araniz kötü, para almasaydiniz. Cokmu gerekliydi ortaklik, yazlik?

Kusura bakma ama burdan cok antipatik duruyorsun. Hem adamlari şikayet et, hem paralarini al. Insanin hayatta bir duruşu olur.

İstemem tek kalemde verin paramı dedi kapattı telefonu eşimin yüzüne

E tamam tek kalemde anca seneye öderiz diyin. İstiyorsa icraya versin. Anlaşılan nemrut bir tip.
Yedi kat yabancı olsa bir şey demem ama bebek beklerken dede babaanne böyle yapıyorsa bir şey diyemiyorum.

Malesef öyle.Neden haklı çıkmaya çalışayım burda.Daha neler neler var da neyse.Siz de haklısınız gerçekten inanılmaz geliyor

Madem araniz kötü, para almasaydiniz. Cokmu gerekliydi ortaklik, yazlik?

Kusura bakma ama burdan cok antipatik duruyorsun. Hem adamlari şikayet et, hem paralarini al. Insanin hayatta bir duruşu olur.
Eşimin hayaliydi özel okul açmak.Yazlık zaten alamıyoruz.

Borç almışsınız ve şimdi geri ödemeniz gerekiyor
Borç alma işinin doğası bu değil mi zaten?
Ne birimden aldıysanız borç aldığınız kişi isteyince aynı birimden geri verilir
Hatta en güzeli karşı taraf istemeden geri vermek

E tamam tek kalemde anca seneye öderiz diyin. İstiyorsa icraya versin. Anlaşılan nemrut bir tip.
Yedi kat yabancı olsa bir şey demem ama bebek beklerken dede babaanne böyle yapıyorsa bir şey diyemiyorum.
Ya lütfen benim demek istediğim de bu.Bari sağlıkla bi torun gelsin sonra alın paranızı.Zaten riskli gebeliğim var.Bi tık anlayış istiyorum

Eşinizin ailesi zaten güvenilmez insanlarmis verdiklerini geri istemelerine neden şaşırdınız ki. Bizde kv demden altın borcu aldık, bozdurduklarimiz 7 bin civarında tuttu geri öderken 20 bine yakın tuttu

Vermek istedik altın düşükken.Almadı kp.Şimdi de şu dönemimizde isterim diye başladı

Kredi çekemedik.Ev kredisi ve araba kredisi vardı üstümüzde.Yine biraz çekmiştik.Ama açık kalmıştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…