İlk konum olacak evleneli 5 ay oldu eşim ve ailesi ile çok yakın oturuyoruz kaynanam her gün arayıp görüşmek istiyordu bende kimseyi kıramıyorum ama bunalıyodm da sabah 9 dan arıyodu.. Çat kapı geldiği oluyodu çok yoruluyodm bu mevzudan.. Tekrardan yayla evlerine gittiler asıl sorun burada patladı ben gurbete geldim kaynanamgl 1 bucuk saat benm ailem 1 saat uzaklıkta ama ikiside aynı güzergah eşim yasaklar kalkınca gidip geliriz dedi ama annesigil birlikte yatılı gelin dmş ben kendi ailemi özlüyorum doğal olarak ve yol üstü iken kv değil annemle kalmak istiyorum ama kv ilk yaylaya gittiği zaman ilk ayımda eşime tek gelme demiş baya tartıştık eşim gelmezsen kendi ailenede gitme dedi beni çok üzdüler şimdi tamam sen ailene ben aileme diyor anlayışlı ama kv yine laf ederse eşimi doldurursa korkuyorum haksız mıyım. Herkes kendi ailesini özlemez mi? Rahat edemiyorum ben neresi olursa yatıya kalmak şart mı herkes hafta sonu kendi ailesi ile kalamaz mı? Her aradığında yatılı geleceksiniz inş diyor daha çok şey var ama sizi de usandırmak istemedim evlenmeden önce hiç karışmam diyordu şimdi her şeye karışıyor hep görüşmek gelmek istiyor gelebilir ama çok istiyor eşime asla gitme demem ztn ailesi onlar ama benimde kendi ailem olduğunu unutuyor eşimin yolunun üstü zaten annemler kendi yayla evlerine giderken beni bırakır diye anlaştık neymış akrabaları yanlış düşünürmüş annesi olmaz diyormuş görümcem hep kaynanasına gidermiş eşi istemeden koşarmş eşimin ailemn önünde bize gelmiyor diyor daha 2.hafta da evini sildim makinaladm yine yaparm helal olsun ama zorla yatıya kaldırmak mantıklı mı cicim aylarım çok kötü geçti.. Düğünü şık yerde yapacaklardı iptal oldu 5 Bn vermiş eşime araba için şimdi o borcu da istediler 25 bin düğüne ayırdık dediler şimdi para yok diyorlar şuan bizim de durumumz kötü şuan ama 25 Bn vardı diyemedim bile kv arayıp hep oğlumun arkasındayım diyor bide para vermek zorunda değil ama nişanlıyken farklı oldu şimdi farklı çözemedim bu işi.. Özür dilerim hakkınızı helal edin ilk konmdu az karıştı belki her şey,