• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'' Eş '' aileleri, neden bu kadar anlayıssız ve düsüncesizler?

smuwiLa

Guru
Pro Üye
3 Ekim 2010
11.475
3.765
448
İnsanlar neden bu kadar düsüncesiz ve anlayıssız! Dün arkadasıma oturmaya gittim, henüz evliligi cok yeni. Bu 3. gidisim falan ve ne zaman gitsem kayınvalidesi orada! Kahvaltıyı bir yapıyorlar, aksam yemegini bir yiyorlar yetmezmis gibi kayınvalidesi 02:00' den asagı kendi dairesine inmiyormus, kayınpederi yemekten sonra iniyormus mesela ama kayınvalidesi saatlerce orda oturuyormus. Özel hayat diye birsey var ki, bu insanlar daha yeni evli ya! Ne bir arkadası gelince, ne ailesi gelince rahat veriyorlarmıs hemen yukarı cıkıyorlarmıs.

Arkadasım cok üzgün ve mutsuz! Bana kal, gitme deyip durdu aksam yemegine kaldım kendi annesine gectik, onları da uzun süre göremiyordum iyi oldu benim icin. Ben haber beklerken, kayınvalidesi geldi, oturdu biraz ve '' aksam ne yapıcaz '' dedi. Arkadasım da '' biz anneme gidicez, smuwila hazır burdayken, annemler de onu sorup duruyorlardı, iyi olur diye düsündük '' dedi. Kayınvalidesi' nin yüzü düstü hemen. Evde bir yalnız kalamadım 2 dk. kaybolsam pesimden hemen yukarı cıkıyor kapıyı bir kez tıklıyor, acmassam kendi anahtarıyla giriyor, bütün gün yanımda oturuyor ve her gittigi yere benide götürmek istiyor diyor. =(

Arkadasımı hiic iyi görmedim, keske elimden birsey gelse. İnsan bu kadar sık bogaz edilmez ki ya. İnanın böyle evlilikleri görünce, evlenmekten korkuyorum hatta sevgilimden bile uzaklasıyorum insan ister istemez etkileniyor. Onu öyle gördügümden beri aklımdan cıkmıyor nasıl gecer böyle bir hayat? =(
 
Son düzenleme:
Bu rahatlık birazda erkeklerden kaynaklanıyor erkek dediğin anne,baba ve eşinin yerini bilecek kimse kimsenin hizmetçisi değil gelin oldu diyede bütün sülaleyi sırtlancak halide yok ama malesef kimi erkekler bunu itrak edemiyor
 
Bu rahatlık birazda erkeklerden kaynaklanıyor erkek dediğin anne,baba ve eşinin yerini bilecek kimse kimsenin hizmetçisi değil gelin oldu diyede bütün sülaleyi sırtlancak halide yok ama malesef kimi erkekler bunu itrak edemiyor



Suan bir tek arkadasımı düsünüyorum sürekli aklımda o sıkıntılı hali!
Esiyle cok tartısmıslar düsünün, bunlar daha 3-4 aylık evli! ama ilk haftalardan bir yemege, oturmaya gezmeye baslamıslar.
Esi sürekli anne ve babasını yemege kendi evlerine cagırıyormus özellikle annesine asırı düskün kocası. '' Niye burda yalnız oturuyorsunuz, yukarı gelsenize! '' her aksam aynı cümleyi kuruyormus.
Karı koca nereye giderlerse, esi annesini de davet ediyormus '' sende gel '' kayınvalide de siz gidin oglum, benim ne isim var demiyor yahu demiyor!
:50:
 
Bu tarz olaylarda is erkekte biter ama maalesef onlar da susuna bu sonuc çıkıyor ortaya. Üstelik de bu kayınvalide yalnız değil kocası var. Arkadasinın kocasının bu ise el atması lazım başka care yok. Kendisi bir yorum yaparsa kötü gelin yaftası yapıştırılacak.
 
Bu tarz olaylarda is erkekte biter ama maalesef onlar da susuna bu sonuc çıkıyor ortaya. Üstelik de bu kayınvalide yalnız değil kocası var. Arkadasinın kocasının bu ise el atması lazım başka care yok. Kendisi bir yorum yaparsa kötü gelin yaftası yapıştırılacak.

iş erkekte biter.............



Erkek zaten anne kuzusu! Acıkca konusmus arkadasım esi' nin cevabı ; '' bu duruma alıs, ben onlardan ayrılamam, tek erkegin nasıl yalnız bırakayım '' diyormus. Bir gece evlerinde yalnız kalsalar, 10 kere asagı iniyor, '' ben bi asagı kolocan edeyim '' diyormus. :53:

Halbuki annesi yalnız degil, babası' da var evde.
 
Son düzenleme:
Back