Eş adayı nasıl araştırılır

Sen mal mısın? Insanın evleneceği birini araştırması bunu bi polisten rica etmesi 2 dakika suç kaydi varmı yokmu diye baktırmak istemesinin neresi yanlış? Kadın cinayetine konu olmadan önce neden iyi tanımıyorlar diye sormuşsundur illa ki al bak tanımak isteyen var bu sana niye bukadar dert oluyor? Kanun hukuk diyorsun, sen zannediyor musun ki kurumlarda yapılan tüm işler hukuk çevresinde oluyor ah safım benim allah sana selamet versin asıl

Sabıka kaydı olduğundan şüphelendiğiniz adamlarla ilişki yaşamazsanız böyle dertleriniz olmaz.
"Bir sürü hukuksuz iş yapılıyor, bir tane de ben yapayım" mı dediniz?
Hadi dediniz, neden iyi bir şey yapmış gibi gelip insanlara akıl veriyorsunuz?
İyi, her evlenmeyi düşünen emniyette alsın soluğu. Polislerin başka işi gücü yoktu çünkü.

Hanımefendi, adamdan TCKN ile e devlet şifresi falan isteseydiniz bundan daha iyiydi, hiç yoktan bu durum ikinizi bağlardı; siz evleneneceğiniz adamla iletişim kuramadınız diye polise neden vicdan yaptırıp insanların başını da belaya sokuyorsunuz?
Kimsenin başı belaya girmedi üstünden 5 sene geçti o arkadaş çoktan tayini çıktı gitti sizin gibi ağır işsiz boş ahlak bekcilerine de sanalda namus dersi vermek kaldı 😆🤭

Sabıka kaydı olduğundan şüphelendiğiniz adamlarla ilişki yaşamazsanız böyle dertleriniz olmaz.
İyi, her evlenmeyi düşünen emniyette alsın soluğu. Polislerin başka işi gücü yoktu çünkü.
Boş fikirlerini kendine sakla .

Babana bile güvenmemek gerektiğini sen duymamış olabilirsin oyüzden boş fikirlerini kendine sakla olur mu?

Muhatap olma canımcım, uçacak birazdan arkadaş zaten.

Kadın cinayetleri işleyenler bikaç sene yatıp çıkarken ben kendimi korumak amaclı birinin sabıkası olup olmadığına baktırmak istemişim bu yasal mı değil mi umrumda mı sence?
Siz ne tür insanlarla birlikte oluyorsunuz? Düzgün ahlak, ar, namus, kul hakkı gibi mefhumlardan haberdar mısınız? Yanlış anlamayın hakaret etmiyorum soruyorum :KK53: Ben işim dolayısıyla insanların açık adreslerine, nerede ne iş yaptıklarına ne kadar kazandıklarına, ne kadar borçlarının olduğuna kadar görüyorum, sence versene yeaa şu bilgileri diyene verir miyim? Böyle şeyleri talep eden sağlam ayakkabı mıdır? Bence değildir, ki az önce bunu sen kendini ifade tarzınla kanıtladın.

Benim ortalama hayatım, sevgilimin ortalama hayatı ve sizin ortalama hayatınız.... bunları farklı algılamamız aşırı normal bence sizce de öyle değil mi? Kimisi asgari ücret kazanır kirada yaşar ve bu ona yeterli gelir, benim iyi/ortalama yaşantım var diyebilir.
Öyle!
Farkettiyseniz çana takıldık dedim.
Çan sistemi nedir bilir misiniz love lover?

Siz ne tür insanlarla birlikte oluyorsunuz? Düzgün ahlak, ar, namus, kul hakkı gibi mefhumlardan haberdar mısınız? Yanlış anlamayın hakaret etmiyorum soruyorum :KK53: Ben işim dolayısıyla insanların açık adreslerine, nerede ne iş yaptıklarına ne kadar kazandıklarına, ne kadar borçlarının olduğuna kadar görüyorum, sence versene yeaa şu bilgileri diyene verir miyim? Böyle şeyleri talep eden sağlam ayakkabı mıdır? Bence değildir, ki az önce bunu sen kendini ifade tarzınla kanıtladın.
Siz çok iyi insanlarla birlikte olduğunuz icin hergün burda boynuzlandıgınızla mutsuz evliliklerinizle boşanmalarla ilgili konular açılıyor dimi ? Konu sahibi sizin gibi olmak istemeyen biri işte nevar bunda okadar saldıracak?

X