Bir yumuşakçanın adet görmesi biyolojik olarak mümkün değildir.
bunları açıkça düşünmemiştim ama şimdi sen söyleyince daha bir detaylı düşündüm. İslamiyet akıl dini. İlk emir de oku!Yaşar Nuri'nin biyoloji bilgisi yokmuş demek ki. Dediğim gibi mümkün değil çünkü. Yumurtalıkları bile yok yahu.
Katılıyorum...Daha önce de söylemiştim, Kuran'a göre, ''midye haramdır'' diyen müşriktir. Net.
Mezhep kurucuları keyfine göre haram helal demişler. Biri midyenin görüntüsünü sevmemiş ya da tadını... tutmuş haram ilan etmiş. Digeri kurbaga yenir mi yahu diyip onu haram etmiş falan. Müşriklik bu.
İşin bir de reklam kısmı var tabi. Buradaki kötü reklam olmuş yazık adama. İyi reklam da var ama, Buhari'de bir hadis varmış, ''acve hurması her derda şifadır'' diyormuş hadisteDaha iyi acve hurması reklamı mı olur?
Çok enteresan cidden...
İlk kez sana katılıyorum sanırımDaha önce de söylemiştim, Kuran'a göre, ''midye haramdır'' diyen müşriktir. Net.
Mezhep kurucuları keyfine göre haram helal demişler. Biri midyenin görüntüsünü sevmemiş ya da tadını... tutmuş haram ilan etmiş. Digeri kurbaga yenir mi yahu diyip onu haram etmiş falan. Müşriklik bu.
İşin bir de reklam kısmı var tabi. Buradaki kötü reklam olmuş yazık adama. İyi reklam da var ama, Buhari'de bir hadis varmış, ''acve hurması her derda şifadır'' diyormuş hadisteDaha iyi acve hurması reklamı mı olur?
Çok enteresan cidden...
İlk kez sana katılıyorum sanırım
evet haram kısıtlaması büyük oranda keyfi
Buhari ye gelince bir hadisin musannifinin kim olduğu önemli değil yani sahih Buhari'de bile zayıf hadis mevcuttur
usul yöntemleri çok farklı
bu işi bilmeyen, önüne gelen hadise itibar eder
Hem çok suistimal edilen hadis konularından biri de yiyecekler zaten
patlıcan mercimek hadisi bile var 
not: bu arada senin erkek olduğunu bir yıldır kanitlayamadim ya la
lakeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kuzucannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnadet görmesi neyse de bazen henüz çocuklarını emziren midyeleri de avlıyorlar ya ben o yüzden yememeye karar verdim. ne o öyle sütlü sütlü ,ıyyy.
Ben de ben de
Beşiktaşa sana bahsettigim yere ne zaman gidiyoruz sahi yemeye? :)
tamam şu havaları atlatalım gidelim canım. oradanda ortaköy yapalım ,oranın midye dolmasıda güzeldir
sende gel bizle. keyif yaparız ortaköydeKınım kınım kınıyorum ikinizide
sende gel bizle. keyif yaparız ortaköyde
havalar düzelsin sende gel valla müthiş olur.Kısmet olursa bakalım,planlar yapılmış bide gidelim diye
havalar düzelsin sende gel valla müthiş olur.