Size bugün yaşadığım rezaleti anlatmak istiyorum. Erzurum Atatürk Üniversitesi EAH Prof Dr Yakup Kumtepe den tüp bebek için rapor çıkarmak istedim. Benim bildiğim kadarıyla tüp bebek raporunu sgk nın verdiği hakla o kurumda ya da başka Bi yerde fark etmeksizin bana rapor çıkarmak zorunda. Lakin kendisi ve asistanları dış merkez için asla tüp bebek raporu vermiyoruz dediler. Böyle bir durum mümkün mü sizce??
Hasta haklarına başvurun. Veriyorlar nasıl vermiyorlarmış. Hemn kendi hem yanındakiler Bi değişik zaten. Bünyamin hoca ile görüşün birde isterseniz. O Buhara da. Ben çıkarmıştım rapor sonra onu iptal edip Bünyamin hocadan çıkarmıştım
Size bugün yaşadığım rezaleti anlatmak istiyorum. Erzurum Atatürk Üniversitesi EAH Prof Dr Yakup Kumtepe den tüp bebek için rapor çıkarmak istedim. Benim bildiğim kadarıyla tüp bebek raporunu sgk nın verdiği hakla o kurumda ya da başka Bi yerde fark etmeksizin bana rapor çıkarmak zorunda. Lakin kendisi ve asistanları dış merkez için asla tüp bebek raporu vermiyoruz dediler. Böyle bir durum mümkün mü sizce??
Ayyy o adamla kavgam geldi aklıma. Bana da aynısını dediler. Kendisini cimer e şikayet ettim. Şikayete kim cevap verdi biliyor musun ? Anabilim dalı başkanı olarak kendisi .. ve ne yazıyordu cevabında tahmin etmek zor değildir “ biz isteyen hastalarımıza rapor veriyoruz ” .. vermiyorlar tabi ki.. zaten orda hiç birimiz önemli değiliz hocanın gözünde
Ayyy o adamla kavgam geldi aklıma. Bana da aynısını dediler. Kendisini cimer e şikayet ettim. Şikayete kim cevap verdi biliyor musun ? Anabilim dalı başkanı olarak kendisi .. ve ne yazıyordu cevabında tahmin etmek zor değildir “ biz isteyen hastalarımıza rapor veriyoruz ” .. vermiyorlar tabi ki.. zaten orda hiç birimiz önemli değiliz hocanın gözünde
Bende ilk söyleyince hasta haklarına indim onlar da bana anabilim dalı bşk o olduğu için şikayetin anlamımyok dedi. Bende eve gelip cimere yazdım günlerdir cevap bekliyorum meğerse cevabı belliymiş dediğiniz gibi
okadar kötüler kı yakup kumtepe ve asıstanları allah onlara bize yasattıklarının kat katını versin çaresız insaların umutları ile oynuyorlar. aynı sorunu bende yasadım sonucta devlet bıze bu hakkı verıyor. ama kendılerı bunu engellıyor. ben rapor cıkarmak ıstıyorum dedım tedavım olumsuz sonuclandı başka yerde tedavı olacagım dedım. soyledıklerı sey böyle bırsey yapamayız kesınlıkle vermıyoruz. hasta haklarına gıttım aynı seyı soyledıler. zaten yukarda arkdaşta bahsetmış. şikayetlere bıle kendılerı cevap verıyor. allah dusurmesın ne dıyım ınsan değiller zaten bır tane memnun olan yok. tedavısı başarılı sonuçlanan da cok ama cok az ben olumlu sonuclanana da rastlamadım. zaten yakup kumtepe de pisikolojık olarak çökuyorsunuz. o tedavıden cok ta bırsey beklemeyın yanı
Merhaba rahim filmi çekildim tüplerin kapalı olduğu söylenmişti yakup bey hastalığın 2. Günü çağırdı bu hafta gidecegm ama nasil bi tedavi uygulayacağı hakkında bilgim yok bilginiz varsa yazar msnz bana da