• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erzurum bleziği

aycan77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
1.093
7
116
36
Yalova
merhaba kızlar şuanda bi sevlim var evlenmeyi düşünüyoruz ve erzurumlu sizce erzurum bileziği aldırsam mı ben sadece nette gördüm yakından gören ve beğenen var mı ne diyosunuz sizce güzel mi?

canım ben erzurumluyum ama erzurum burması senin resmine baktığın gibi değil

Erzurum Burması Modelleri

bu linkte 2.burma orjinal erzurum burması.ban kalırsa gençleri için pek uygun değil genelde bizim burda orta yaş sınıfı takar bu bilezikleri.ayrıca çokda serttir açıp kapamalk çok zordur asla tek başına açıp kapatamazsın yani.bi erzurum gelini olarak burma mutla olur merak etme ama istersen başka türlü çok şık burmalarda vardır.erzurum altına düşkün bi memelekettir bi kuyumcular çarşısı vardır dünya kadar seçenek bulursun.bana sorarsan takmasan bile burma yaptır ilerde sizin için yatırım olur.

Bende Erzurum geliniyim.
Yatırım için çok uygun, zaten bilezik hangi desen olursa olsun gençler kullanmıyor.
Bütçeyi zorlamadan gönlünüze göre bir model seçersiniz vakti geldiğinde...

merhaba kızlar şuanda bi sevlim var evlenmeyi düşünüyoruz ve erzurumlu sizce erzurum bileziği aldırsam mı ben sadece nette gördüm yakından gören ve beğenen var mı ne diyosunuz sizce güzel mi?

cnm ben erzurumluyum nışanlıyım bu arada erkek tarafından erzurum burması istedim ben çok seviyorum sanada tavsiye ederim çok süslü falan değil ama bnm çok hoşuma gidiyo :)

Allah aşkına düğünde takılan hangi takıları takıyoruz ki günlük hayatta kolye ve ince bileklik dışında.aldırın kesinlikle erkek tarafı biraz masraf yapmalı gelinsizin siz alınsın takı.kullanmasanızda yatırım altın fiyatları malum:)

canım ben erzurumluyum ama erzurum burması senin resmine baktığın gibi değil

Erzurum Burması Modelleri

bu linkte 2.burma orjinal erzurum burması.ban kalırsa gençleri için pek uygun değil genelde bizim burda orta yaş sınıfı takar bu bilezikleri.ayrıca çokda serttir açıp kapamalk çok zordur asla tek başına açıp kapatamazsın yani.bi erzurum gelini olarak burma mutla olur merak etme ama istersen başka türlü çok şık burmalarda vardır.erzurum altına düşkün bi memelekettir bi kuyumcular çarşısı vardır dünya kadar seçenek bulursun.bana sorarsan takmasan bile burma yaptır ilerde sizin için yatırım olur.

ben erzurumluyum...çok süsü püsü olmayan erzurum burmaları var onlar çok şık duruyor..öbür bilezikler gibi şangır şungur ötmüyorlar ağır oldukları için(bir tanesi en az 50gr olması lazım) bir tane ya da iki tane yan yana takılıyor...sallanmadan çok ağır duruyor...bu arada erzurumlular beşi bir arada yapıyorlar iste bence kalın zinciriyle madolya gibi duruyor:)

tabi yöresel bir bilezik anladığım kadarıyla ve erzurumlu aileler gelinlerine alıyor mutlaka diye biliyorum.. beğeniyorsan inşallah alınır sende güle güle mutlulukla takarsın :) ama bence de orta yaşlılar için daha uygun bir model

Back