Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erzurum Araştırma Hastanesi Tüp Bebek
- Konu Sahibi FM-
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bünyaminbörekçi erzurum tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bilgi alabilir miyim sizden ? Doktorunuz kim ? Süreç nasıl ilerliyor çok tedirginimBen devam ediyorum
Tabiki ,ben pınar hoca ile başladım. Adetin 2.gunu veya 3. Günü gidiyoruz . Öncelikle doktor seçimi yapıp ona göre vezneden ödeme yapmanız lazım. Sonrasında makbuzunuzla birlikte tüp bebeğe çıkıp kan verip doktoru bekliyoruz. Saat 9 dan önce orda olmanız gerekir ki kanlarıniz çıksın. Hemşireler yardımcı gayet gidince zaten proseduru anlayacaksiniz
Yumurta toplama aneztezili oluyor evet , Yumurta toplandiktan sonra 1 saat dinlenip kalkıyoruz . Transfer de tamamen vajinal muayene gibi ,idrara sıkışık olduğum için onun gerginlig8nden ne olduğunu bile hissetmedim. Trasnferden sonra da 2 saat dinlenip taburcu oluyoruzPeki yumurta toplama işlemi anestezili mi ? Transfer işlemi uyanıkken oluyor galiba ?
O zaman korkacak abartacak bir şey yok galiba , sizin sonucunuz olumlu oldu mu ? İğneleri ve ilaçları kolay buldunuz mu ?Yumurta toplama aneztezili oluyor evet , Yumurta toplandiktan sonra 1 saat dinlenip kalkıyoruz . Transfer de tamamen vajinal muayene gibi ,idrara sıkışık olduğum için onun gerginlig8nden ne olduğunu bile hissetmedim. Trasnferden sonra da 2 saat dinlenip taburcu oluyoruz
Yani ben raporlu olduğum için araştırma hastanesini tercih.ettim. yoksa devlet hastanesi tercih eder miyim bilemiyorum. Yaklaşım kötü olduğu için değil kesinlikle sadece muayene vs. İçin bekleme süremiz cok oluyor. Tabi özel hastanede de olabilir yoğunluğa bağlı olarakHastanenin işleyişinden , yaklaşımından memnun musunuz ? Süreçten aşırı derece de korkan biriyim
Çalışan biri olduğum için zamanı önemsiyorum çünkü sürekli git geler beni düşündürüyorYumurta toplama aneztezili oluyor evet , Yumurta toplandiktan sonra 1 saat dinlenip kalkıyoruz . Transfer de tamamen vajinal muayene gibi ,idrara sıkışık olduğum için onun gerginlig8nden ne olduğunu bile hissetmedim. Trasnferden sonra da 2 saat dinlenip taburcu oluyoruz
Tam olarak söylemek istediğim bu beklemek için aşırı derecede sabır ve zaman gerekiyorbYani ben raporlu olduğum için araştırma hastanesini tercih.ettim. yoksa devlet hastanesi tercih eder miyim bilemiyorum. Yaklaşım kötü olduğu için değil kesinlikle sadece muayene vs. İçin bekleme süremiz cok oluyor. Tabi özel hastanede de olabilir yoğunluğa bağlı olarak
Ben transfer sonucumu bekliyorum çarşamba kan testi vereceğim, bugün idrar testinde malesef negatifti ne olir bilmiyorum. Korkulacak bi süreç değil emin olun ama yorucu . Hele ki benim gibi şehir dışından gelip gidicekseniz cok yorucuO zaman korkacak abartacak bir şey yok galiba , sizin sonucunuz olumlu oldu mu ? İğneleri ve ilaçları kolay buldunuz mu ?
Kesinlikle o konuda gerçekten sabir gerekiyor. Bende çalışıyorum her geldiğimde izin almam gerekti ,ister istemez.o konuda zorlandimTam olarak söylemek istediğim bu beklemek için aşırı derecede sabır ve zaman gerekiyorb
Yaaa nereden gelip gidiyorsunuz? Erzurumda yaşıyorum ama öğretmenim beni de sürekli rapor almak okula gidememek düşündürüyorBen transfer sonucumu bekliyorum çarşamba kan testi vereceğim, bugün idrar testinde malesef negatifti ne olir bilmiyorum. Korkulacak bi süreç değil emin olun ama yorucu . Hele ki benim gibi şehir dışından gelip gidicekseniz cok yorucu
Rabbim bir an önce kucağınızı doldursun bu süreçte de mutlu güzel haberler alın inşallahYaaa nereden gelip gidiyorsunuz? Erzurumda yaşıyorum ama öğretmenim beni de sürekli rapor almak okula gidememek düşündürüyor
Sizin tüp bebek süreciniz neden özel değilse ?Rabbim bir an önce kucağınızı doldursun bu süreçte de mutlu güzel haberler alın inşallah
Muştan geliyorum bende burda devlet memuruyum. Yani Bünyamin hoca ile devam ederseniz gözlemlediğim kadarıyla Bünyamin hocanın hastaları öğleden önce bütün işlemlerini bitirmiş oluyor. Yani öğlen olmadan hastaneden çıkabilirsiniz.Yaaa nereden gelip gidiyorsunuz? Erzurumda yaşıyorum ama öğretmenim beni de sürekli rapor almak okula gidememek düşündürüyor
Cok teşekkür ederim cümlemiz de inşallahRabbim bir an önce kucağınızı doldursun bu süreçte de mutlu güzel haberler alın inşallah